Ваш водич за квоте за клађење у еспорту

Претпоставимо да планирате да почнете да се кладите на своје омиљене еСпорт игре, а разумевање начина на који квоте функционишу биће предуслов за успешне опкладе. Било би узалудно кладити се на игре не узимајући у обзир која има веће шансе за победу. Али понекад је немогуће одредити који тим има веће шансе за победу. Овде долазе шансе.

Кладионице користе квоте да представе вероватноћу да ће се неки догађај десити. Квоте такође помажу кладионицима да одреде игре са већом вероватноћом за победу. Када се бољи кладе на тимове који воле да побеђују, они могу одредити свој потенцијални добитак.

ЦСГО клађење је прилично популарно ових дана. Један од главних разлога зашто је цсго клађење толико популарно је тај што је сама игра веома популарна. ЦСГО такође има огромну еспорт сцену са лудим узбуђењем и наградним фондом који редовно прелази пола милиона долара. ЦС: ГО такмичења су неки од најузбудљивијих спортских догађаја и људи воле да се кладе на њих.

Прикажи више

Када говоримо о пуцачинама у првом лицу, вероватно прва игра која вам пада на памет је Цалл оф Дути. Много људи сматра да је ова еспорт игра пионир за пуцачине у првом лицу. ЦОД је такође једна од најпопуларнијих игара, са милионима гејмера из целог света који редовно играју Цалл оф Дути. Тоне више гејмера улази у Цалл оф Дути како се нова игра излази сваке године.

Прикажи више

Током протеклих неколико година, дошло је до огромног пораста људи који су почели да се кладе на еспорт игре као што је Леагуе оф Легендс. Један од главних фактора који су томе допринели било је затварање редовних спортских догађаја због Цовида 19.

Прикажи више

Дота 2 је вероватно најпопуларнија еспорт игра, са неколико милиона активних играча. Поред тих активних играча, постоји много других људи који су били редовни играчи Дота 2, али сада гледају само еспорт догађаје за Дота. Људи из обе ове заједнице почињу да се баве клађењем на еспорт због тога колико је то узбудљиво.

Прикажи више

Ако већ неко време играте видео игрице или сте упознати са спортским симулационим видео играма, онда вероватно знате шта је ФИФА. ФИФА је вероватно најпопуларнија игра спортске симулације, са стотинама хиљада играча који редовно играју игру.

Прикажи више

Валорант је лансиран са једном од најбољих маркетиншких стратегија које је ико икада видео. Била је толико успешна да су милиони играча почели да играју игру чак и пре него што је изашла из бета фазе. Брзо напред до данас, база играча за Валорант је и даље јака. Игра такође има огромну еспорт сцену, са огромним догађајима сваке године.

Прикажи више

Ако целог живота играте ФПС игрице, вероватно нисте чули за ову игру. Међутим, били бисте изненађени када бисте чули да је Аге оф Емпирес супер популарна видео игра. Аге оф Емпирес такође има своју еспорт сцену, са еспорт догађајима који се редовно одржавају.

Прикажи више

Лансирање Раинбос Сик Сиеге није било тако сјајно, у најмању руку. Међутим, игра се много променила од њеног лансирања. Успео је да стекне тоне вуче. Сада је дошло до тога да постоји огромна еспорт сцена посвећена Р6.

Прикажи више
Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter

Све што треба да знате о квотама за клађење на еспорт

Али не морате да бринете ако се осећате збуњено. Овај водич ће вам помоћи да разумете како функционишу квоте за клађење на еспорт да бисте били сигурни да ћете донети информисану одлуку приликом клађења.

Како еспорт игре постају популарне, коцкари морају да разумеју како да се кладе на различите тимове. Међутим, успешно клађење би било могуће само ако знају неке савете за клађење на еспорт. Један од најважнијих савета је разумевање како функционишу квоте за клађење на еспорт.

Квоте за клађење на еспорт помажу бољицима да одреде догађаје за које постоји велика вероватноћа да ће се десити. Овде имате две утакмице са два могућа догађаја након играња. Ствар је у томе што ће један тим победити, а други ће изгубити. Иако оба тима могу да победе у мечу, постоји један који има веће шансе за победу.

Како се израчунавају квоте за еспорт?

Еспортс кладионице користе различите факторе попут историје тимова, форме, доступних ликова, између осталог, за израчунавање квота.

Међутим, уверите се да сте прошли кроз неколико савета за клађење на еспорт да бисте научили како да користите квоте за успешно клађење. Ако је могуће, посетите друге сајтове за клађење на еспорт да бисте видели шансе које су дали тимовима за које сте заинтересовани да кладите.

Куповина на линији ће вам помоћи да сазнате шта други кладионичари предвиђају о игри, а ви можете да користите те информације за успешне опкладе. Такође можете тражити линију продавнице сајтови за клађење на еспорт који ће вам понудити најбоље исплате ако победите. Хајде сада да сазнамо како функционишу квоте за клађење на еспорт.

Објашњене квоте за клађење на еспорт

Како функционишу квоте за клађење на еСпорт?

Када се кладите на еспорт игре, гледање на квоте може помоћи са корисним информацијама. Квоте за клађење се ослањају на вероватноћу да би одредиле који тим ће вероватно победити.

Ако квоте фаворизују исход одређеног тима, тим има велику вероватноћу да победи. С друге стране, ако квоте не иду у прилог исходу тима, тим има малу вероватноћу да победи.

На пример, можемо користити бројеве да одредимо вероватноћу победе тима. Рецимо да имате два тима, А и Б, где тим А има квоту 1/2, а тим Б 2/1.

Када се кладите, знаћете да тим А има већу вероватноћу за победу од тима Б. Тим А има 66,7% вероватноће победе, док тим Б има 33,3% вероватноће победе. Међутим, квоте ће у великој мери утицати на износ који ћете освојити када се кладите на победу датог тима.

Кладионице користе предности кладионичара који не занимају како квоте помажу у одређивању вероватноће. Ваш омиљени тим би могли бити аутсајдери, тако да би клађење на њихову победу била предност за кладионичаре. Шансе су да ваш тим има велике шансе да изгуби него победи. Даље ћемо разговарати о томе како да прочитате и разумете квоте да бисте могли мудро да се кладите.

Врсте квота за еСпорт

Када се придружите сајтовима за клађење у еСпорту, вероватно ћете наићи на квоте приказане у различитим форматима. Регион и популарност квота ће одредити ове формате. На пример, већина кладионица ће приказати своје квоте у три различита формата. Три формата су:

  • Децималне квоте
  • Фрацтионал квоте
  • америчке шансе

Већина кладионичара радије користи децималне квоте јер их кладионици лако разумеју у већини делова света. Међутим, сајтови за клађење у Великој Британији и САД не користе децималне квоте. Ако сте из другог региона и посетите САД или Велику Британију, мораћете да се упознате са њиховим квотама за клађење да бисте кладили.

Разломак квоте направи најстарији начин приказивања квота. Шансе за разломке су коришћене у коцкању на коњским тркама и и даље су популарне у Великој Британији и Ирској. Када користите квоте за разломке за клађење у еспорт играма, два тима ће имати различите разломке који представљају вероватноћу победе. Морате добро да израчунате да бисте знали свој омиљени тим и победили ако се кладите на њега.

Америчке шансе постоји у Америка, али их понекад можете наћи у употреби у Канади. Можда ће вас америчке шансе збунити, посебно ако долазите из других региона. Међутим, када схватите како функционишу, можда ћете бити изненађени када схватите да су најлакши за употребу.

Хајде сада да сазнамо како да читамо и разумемо три формата клађења у еСпортовима. Такође ћете научити да користите квоте за одређивање омиљених тимова и износа за победу након клађења.

Како читати квоте за клађење у еСпорту

Шта су децималне квоте?

Када користите децималне квоте за клађење, требало би да помножите износ који сте кладили (улог) са квотом. Рецимо твој омиљени тим А има квоте приказане као 2.1. Када се кладите на победу тима А са улогом од 10 УСД, ваша укупна исплата ће бити 21 УСД.

Можете израчунати своју вероватноћу победе тако што ћете израчунати проценат оба тима. Можете доћи до процента тако што ћете поделити један са квотом да тим помножи са 100. За тим А, проценат победе је (12,1) к 100=47,6%.

Разломак квоте

Ако ваш омиљени тим има квоту 1/2, а ви положите опкладу са $10 да тим победи, ваша укупна исплата ће бити (2÷1) к $10= $20. Да бисте пронашли проценат победе вашег омиљеног тима, узимате бројилац и делите са збиром бројиоца и имениоца и помножите резултате са 100. На пример, проценат победе вашег омиљеног тима је (1÷3) к 100=33,3%

Како функционишу америчке квоте?

Америчке квоте долазе са позитивним или негативним непарним бројевима. На пример, ваш тим би могао да има квоту од +200. То значи да ако се кладите са 100 долара, добићете исплату од 200 долара када тим победи.

Уз неповољне квоте, приказани бројеви значе износ који бисте уложили да бисте освојили 100 долара. На пример, ако је ваш тим имао квоте од -200, износ за улог ће бити 200 долара за освајање 100 долара.

Како различите квоте за еСпорт функционишу по жанру

Када учите како да се кладите на еСпортс, морате да разумете како функционишу квоте за еСпорт. Хајде да анализирамо различите игре да бисмо сазнали како функционишу њихове квоте.

МОБА

МОБА (Мултипле Онлине Баттле Арена) игре имају три значајна приказа квота. Квоте се могу појавити на сајтовима за клађење у децималном, разломком или америчком формату. Осигурати вас разуме турнир и учеснике пре него што положите своје опкладе.

Различити формати који се користе за приказивање квота ће утицати на то како се кладите. Ако користите америчку верзију, морате да разумете разлику између две шансе које се појављују са позитивним и негативним предзнаком. Можете користити три формата да бисте одредили вероватноћу да ваш тим победи.

Баттле Роиале

Када се кладите на Баттле Роиале, требало би да развијете стратегију која ће вам помоћи да победите. Сматрате тим или играче који имају победничке резултате у неколико утакмица. Доступне квоте ће вас водити да сазнате који тим или играч има већи проценат победе. Овде ћете пронаћи квоте приказане у три формата – децимални, фракциони и амерички формат.

Баттле Роиале игре су ЦоД: Варзоне и ПУБГ.

Ако се кладите на Баттле Роиале у Уједињеном Краљевству, ваше квоте ће се појавити у разломцима. На пример, ако се кладите на а Цалл оф Дути: Варзоне игре, два тима која играју ће имати квоте приказане у разломцима. У зависности од вашег региона, можда ћете добити и квоте приказане у децималном или америчком формату.

ФПС

Игре из првог лица (ФПС) имају квоте приказане у три формата. Када се кладите на ФПС игре, размислите о тражењу игара са најбољим квотама и високим процентом победа. Можете се кладити на ФПС игре као што су Баттлефиелд, Цалл оф Дути: Варзоне, Теам Фортресс 2, Валорант, између неколико других.

Спортске игре

Када се кладите на еСпортс спортске игре, најпопуларнија игра је еСпортс ФИФА игра. Добра ствар је што ако сте ФИФА ентузијаста, уживаћете у клађењу на еФИФА-у јер је чудан приказ сличан оном у правом фудбалу. Када се кладите, тражите тимове са такмичарским квалитетима.

Видећете да ће квоте бити приказане у три формата у зависности од вашег региона. Ако желите да знате који тим има веће шансе за победу, непарни приказ ће вас добро водити. Такође можете да израчунате да бисте сазнали износ који ћете освојити након клађења за дати тим.

РТС

Стратегија у реалном времену (РТС) се састоји од неколико игара, укључујући Доба империја ИИ или Старцрафт ИИ. Приказ квота зависи од игара и региона у којима кладионици могу да им приступе.

Кладионици могу пронаћи квоте приказане у децималном, разломком или америчком формату. Човек треба да буде заинтересован за квоте јер они могу да познају тимове или играча са великом вероватноћом за победу. Квоте ће такође помоћи бољицима да одреде своје исплате у случају да њихов фаворит победи.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović