Све о Call of Duty Betting Odds

Када говоримо о пуцачинама у првом лицу, вероватно прва игра која вам пада на памет је Цалл оф Дути. Много људи сматра да је ова еспорт игра пионир за пуцачине у првом лицу. ЦОД је такође једна од најпопуларнијих игара, са милионима гејмера из целог света који редовно играју Цалл оф Дути. Тоне више гејмера улази у Цалл оф Дути како се нова игра излази сваке године.

Можда већ знате о свему што смо горе поменули. Међутим, једна ствар коју можда не знате о ЦоД-у је да много људи редовно учествује у клађењу на бакалар. Ако размишљате и о Цалл оф Дути клађењу, прва ствар о којој би требало да сазнате више су квоте за Цалл оф Дути клађење.

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Све што треба да знате о квотама за клађење за Цалл оф Дути

Постоји тона услови клађења које ћете морати да научите ако размишљате да се укључите у Цалл оф Дути клађење. Међутим, далеко од најважнијих појмова о којима ћете морати да научите је квота клађења, што је у нашем случају Клађење на Цалл оф Дути квоте. Квоте на клађење су једна од кључних компоненти коцкања, без које је коцкање у суштини непотпуно.

Постоји неколико предности сазнања више о квотама за клађење. Квоте за клађење вам говоре неке важне информације о опкладама које правите. Такође, постоји неколико типова квота за клађење које се називају непарни формати, при чему сваки формат има другачији метод за очитавање квота. О свему овоме и још много тога ће се овде расправљати, па наставите да читате.

Објашњене квоте за ЦоД клађење

Једноставно речено, квоте за клађење Цалл оф Дути су квоте за ЦоД тржишта клађења. Али шта су "шанси?" Кладионице користе квоте да представљају шансе за исход у Цалл оф Дути еспорт мечу. Квоте вам такође говоре тачно шта ћете добити заузврат ако добијете опкладу.

На пример, рецимо да је финале за велики Цалл оф Дути турнир тренутно се одржавају. У великом финалу може се десити неколико могућих исхода. Пре свега, тим А би могао да победи у финалу. Друго, тим Б би могао да победи у финалу. Други могући исход је да тим А добије прво убиство. Да би представили какве су шансе да дође до ових исхода, кладионице користе квоте.

Веома је важно да погледате квоте за одређени исход пре него што се кладите на њега. Два су главна разлога за то. Пре свега, без квоте за клађење, имате много веће шансе да изгубите опкладу. Када погледате квоте клађења, добијате бољу представу о томе који исход има највеће шансе да се догоди.

Друго, квоте за клађење вам такође помажу да одлучите да ли клађење на одређени исход има довољно поврата да је за вас вредно ризика.

Врсте квота за клађење Цалл оф Дути

Да бисте схватили шта вам квоте говоре, морате научити како да читате квоте за клађење. Постоји неколико врста Цалл оф Дути квота за клађење, а најчешће су децималне квоте и разломке.

Америчке квоте се такође користе за Цалл оф Дути клађење, али је ретко наићи на платформу која нуди америчке квоте. Метод за читање сваке од ових врста квота, или непарних формата, се разликује један од другог. Ево најпопуларнијих типова квота за Цалл оф Дути и како их прочитати.

Фрацтионал Оддс

Разломне квоте користе разломак са два броја, на пример 3/2 или 5/2. Са квотом 3/2, ако се кладите 2$ и победите, добијате 3$ заузврат. На исти начин, ако уложите 100 долара и победите, добијате 150 долара заузврат. У оба ова случаја, $1 и $50 су ваша награда за победу у опклади. Пошто је ово мање од два пута више од повратка, овај исход има веће шансе да се догоди.

Децималне квоте

Децималне шансе су вероватно најлакше за разумевање. Децималне квоте користе број са децималом, на пример 5,0 или 3,1, што је вишекратник за принос који добијате за победу. Дакле, ако уложите 100 долара и добијете опкладу са квотом 3,1, заузврат добијате 310 долара (3,1 к 100). Пошто је ово више него двоструки повратак, овај исход има мање шансе да се догоди.

Америцан Оддс

Овај тип непарног формата користи број са позитивним или негативним предзнаком. На пример, -150 и +210. -150 вам говори да морате да се кладите на 150 долара да бисте освојили 100 долара, а +210 вам говори да ћете добити 210 долара за клађење од 100 долара.

Где пронаћи најбоље квоте за ЦоД

Иако је неопходно да погледате квоте клађења Цалл оф Дути пре него што се кладите, такође је важно да будете сигурни да добијате добре квоте. Добре квоте вам обезбеђују пристојан повратак. Пошто свака платформа за клађење има мало различите квоте клађења за исти исход, можда нећете добити добар повраћај на одређеним сајтовима за клађење, упркос клађењу на ризичне исходе.

Начин на који ћете схватити које странице за клађење нуде најбоље квоте је једноставно тако што ћете погледати које квоте нуде неколико платформи. Мораћете да одете на неколико сајтова за клађење и упоредите квоте клађења које се нуде на свакој од њих.

Међутим, проблем са испробавањем неколико сајтова за клађење пре него што се одлучите за ону са најбољим квотама за клађење је тај што је то прилично дуготрајан процес. Ако немате слободног времена да то урадите, можете проверити ЕспортРанкер, што је одличан сајт који има рецензије за мноштво сајтова за клађење где процес прегледа такође укључује процену квалитета квота за клађење.

Најбоље квоте за клађење Цалл оф Дути уживо

Ако сте нови у клађењу, вероватно ћете бити изненађени када чујете да можете да се кладите и на Цалл оф Дути еспорт догађаје док се они одржавају. Ова врста клађења се зове клађење уживо, где се кладите на меч након што је почео.

Цалл оф Дути је игра брзог темпа. Ситуације се могу променити за неколико секунди. На почетку ЦоД еспорт меча, Тим А може имати веће шансе за победу. Како меч напредује, ово се може потпуно променити и већа је вероватноћа да ће тим Б победити. Из тог разлога, кладионице стално ажурирају квоте током меча. Ове квоте се зову квоте за клађење уживо.

Постоји неколико предности коришћења квота за клађење уживо у односу на конвенционалне квоте. Пре свега, пошто можете пажљиво пратити меч помоћу клађења уживо, можете направити боља предвиђања о томе шта ће се вероватније догодити. Уз то, можете наићи и на прилике за неке луде повраћаје са квотама за клађење уживо.

Кладите се на Цалл оф Дути са правим новцем

Ако се питате да ли можете да се кладите на Цалл оф Дути са правим новцем или не, онда је кратак одговор на то да, можете се кладити на Цалл оф Дути еспорт догађаје користећи прави кеш. Први корак у томе је да схватите коју платформу желите да користите за Цалл оф Дути клађење. Постоји неколико метрика које можете користити за процену сајта за клађење.

Након што се одлучите за платформу, региструјте се на њу. Када се региструјете, све што треба да урадите је да почнете да правите депозите и користите их за клађење на ЦоД догађаје.

Уз то речено, Цалл оф Дути клађење можда није за свакога. Ако сте само повремени играч Цалл оф Дути-а и никада нисте видели ЦоД еспортс догађај, вероватно вам то неће бити добро у Цалл оф Дути клађењу. Највероватније ћете изгубити гомилу опклада. Међутим, то не значи да не можете да испробате и полако постајете бољи.

Ако сте добар еспорт играч и већ дуго пратите еспорт догађаје, Цалл оф Дути клађење је нешто што свакако треба да покушате.

ФАКс

Можете ли се кладити на Цалл оф Дути?

Да, можете се кладити на Цалл оф Дути еспортс догађаје. Да бисте то урадили, мораћете да се региструјете на сајту за клађење који нуди тржишта клађења за Цалл оф Дути догађаје. Након тога, то је једноставно питање уплате депозита и њиховог коришћења за клађење.

Да ли је ЦоД клађење легално?

Ако сте старији од законских година потребних за коцкање и користите платформу која има одговарајуће лиценцирање, онда је свака активност коцкања у којој учествујете легална за вас. Међутим, неке земље су забраниле коцкање у целини, па је боље да проверите законе своје земље пре него што почнете да се кладите на Цалл оф Дути.

Која је најбоља Цалл оф Дути локација за клађење?

Ово је субјективно питање јер зависи од ваших преференција. Најбољи сајт за клађење за вас вероватно није најбољи сајт за клађење за неког другог.

Међутим, постоје одређени стандарди којих се морају придржавати сви врхунски сајтови за клађење, који укључују одговарајуће лиценцирање и прописе, добре квоте за клађење, бонусе и промоцијес, и пристојан број опција за клађење и тржишта клађења.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović