Све о CS:GO Betting Odds

ЦСГО клађење је прилично популарно ових дана. Један од главних разлога зашто је цсго клађење толико популарно је тај што је сама игра веома популарна. ЦСГО такође има огромну еспорт сцену са лудим узбуђењем и наградним фондом који редовно прелази пола милиона долара. ЦС: ГО такмичења су неки од најузбудљивијих спортских догађаја и људи воле да се кладе на њих.

Ако сте тек почели да се бавите клађењем, једна од најважнијих ствари о којој треба да научите више су ЦС: ГО квоте за клађење. Да бисмо вам помогли у томе, ево свега што треба да знате о цсго квотама за клађење.

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Све што треба да знате о квотама за клађење за ЦС:ГО

Само клађење је прилично једноставно. Рецимо да је еспорт меч за ЦС: ГО управо почео између Теам Ликуид и Фнатиц. Мислите да одређени тим има веће шансе да победи у овом мечу. Да бисте се кладили на то, стављате опкладу на тај конкретан исход. Ако добијете опкладу, добијате нешто новца заузврат. Међутим, ако га изгубите, нећете добити ништа.

Ово је само једноставно објашњење како функционише цсго клађење. Који износ ћете добити заузврат ако добијете опкладу и које су тачне шансе да тим добије меч или било који други исход нису једноставна питања. Оба зависе од термина за клађење који се зове квоте, што је у овом случају ЦСГО квоте.

Док их има много више услови клађења на еспорт које морате да разумете о бет цсго пре него што уђете у то, квоте за клађење су вероватно најважније. Ако имате солидну контролу над квотама клађења у ЦС: ГО, можете безбедно да почнете да се кладите на ЦСГО догађаје са релативно већом стопом успеха.

ЦС:ГО квоте за клађење објашњене

Као што сте можда већ претпоставили, ЦС: ГО квоте за клађење описују две главне ствари о исходу за про-ЦСГО еспортс евент. Укључује шансе да дође до исхода и износ поврата који добијете ако добијете опкладу.

Рецимо да се између њих одвија ЦСГО еспорт меч Фазе Цлан и Цлоуд9. Један од могућих резултата је да ће Фазе клан победити. Други могући исход је то Цлоуд9 добиће прво убиство. Шансе за оба ова исхода ће представљати шансе да се они заиста догоде.

Веома је важно да знате како да читате квоте јер ће вам цс го квоте много рећи у одабиру исхода на који бисте се кладили. Када знате до којих исхода је већа вероватноћа од других, лако можете одлучити која је опклада за вас најсигурнија.

Следећа ствар коју вам квоте говоре је износ новца који ћете добити за узврат ако добијете опкладу, што има инверзну везу са вероватноћом да ће се неки догађај десити. Што су веће шансе за исход, мањи ћете добити.

С друге стране, ако се кладите на исход који се вероватно неће десити, добијате већи принос јер преузимате већи ризик.

Врсте ЦС:ГО квота за клађење

Постоје три врсте квоте за клађење за цсго. Укључује децималне квоте, разломке и америчке квоте. Разлика је само у формату. То значи да се било који од три непарна формата може користити за представљање квота за један исход.

Разломне квоте користе разломак попут 3/2, при чему се квота 3/2 изговара три према два. Квоте 3/2 значе да ћете добити 3$ у замену за клађење 2$, где је 1$ победнички износ. Пошто је ово мањи од двоструког повратка, вероватноћа исхода са квотом 3/2 је веома велика.

Можете размишљати о децималним квотама као претвореним из разломака, тачно како се разломци претварају у децимале. Дакле, 3/2 постаје 1,5, а 2/1 постаје 2. Децималне квоте представљају тачан вишекратник који ћете освојити. Квоте од 1,5 ће вам донети 1,5к повраћај на износ који сте кладили.

Америчке шансе нису тако уобичајене за ЦС: ГО клађење. Америчке квоте од -150 представљају износ на који ћете морати да се кладите да бисте освојили 100 долара, а амерички од +120 представљају принос који ћете добити ако уложите 100 долара. Међутим, не морате да улазите у дубину са овим форматом јер ово нећете често видети у цсго опкладама.

Где пронаћи најбоље ЦС: ГО квоте

Интернет кладионице за еспорт генерално ће се сложити око тога који исход је вероватније да ће се десити. Међутим, свака кладионица ће имати мало другачије квоте. На пример, видећете да ће Г2 победа у мечу имати квоту 2,5 код неких кладионица и 2,55 код других.

Када користите ове кладионице за клађење користећи свој тешко зарађени новац, желите да извучете максимум из њих. На пример, ако стављате опкладу на ризичан исход, желели бисте значајан принос ако дође до тог исхода.

Такође, ако се кладите на исход који ће се вероватно догодити, не вреди ако добијете само 1 долар за клађење од 100 долара. Из тог разлога, увек треба да тражите најбоље ЦСГО квоте.

Проналажење онлајн кладионице са најбољим квотама је дуготрајан процес. Мораћете да упоредите квоте на неколико платформи и видите које платформе нуде квоте са највећим приносима. Међутим, постоји лакши начин да се то уради.

Можете једноставно да проверите ЕспортРанкер, што је одличан сајт који прегледа неке од најбољих ЦСГО сајтова за клађење на основу неколико стандарда. Ови стандарди такође укључују квоте за клађење.

Најбоље квоте за клађење уживо ЦС: ГО

ЦСГО мечеви се могу променити од једног тима који је победио у мечу у други тим који је победио у мечу за неколико секунди. То је такође оно што чини цс го клађење супер узбудљивим. Међутим, то значи да се квоте за одређене исходе такође мењају како меч одмиче. Ове променљиве квоте се називају квоте за клађење уживо.

Као што сте можда претпоставили, квоте за клађење уживо се користе за клађење уживо. Клађење уживо је једноставно клађење на ЦС: ГО меч или меч за било који други еспорт док се он одвија, док конвенционално клађење укључује опкладе постављене много пре него што је меч и почео.

Постоји много погодности са квотама за клађење уживо које кладионици могу да искористе. Пре свега, пошто клађење уживо омогућава и кладионичарима и кладионичарима да анализирају меч како се одвија, квоте за клађење уживо на ЦСГО су много тачније, што значи да су боље у предвиђању вероватноће исхода.

На пример, ако видите да неки тим добија батине, изгледа да ће други тим победити.

Друга предност квота за клађење уживо је та што понекад можете добити квоте клађења са лудим приносима. Ове прилике за клађење можете искористити само уз клађење уживо.

Кладите се на ЦС:ГО са правим новцем

Једна од сјајних ствари у вези са ЦСГО клађењем је да то можете учинити са правим новцем. Да бисте почели да се кладите на цсго догађаје, прва ствар коју треба да урадите је да изаберете онлајн кладионицу која нуди цс: го кладионице.

Након тога, мораћете да направите неке готовинске депозите користећи опције депозита доступне на платформи, а затим да користите те депозите за клађење на исходе за ЦСГО догађаје који вам се свиђају. На пример, можете да се кладите на финале ЕСЛ Про Леагуе или први меч за неку другу серију турнира.

Одлучивање да ли је цс: го клађење право за вас зависи од неколико фактора. Главни фактор је да ли знате много о игрици и њеној еспорт сцени. Ако сте добар ЦСГО играч и већ дуго пратите цсго еспорт сцену, вероватно сте добри у предвиђању исхода. Ако је то случај, онда би свакако требало да размислите о ЦС: ГО клађењу.

С друге стране, ако играте ЦСГО као обични играч и никада нисте гледали ниједан еспорт догађај за ЦСГО, ЦСГО клађење вам можда неће бити вредно тога. Међутим, то не значи да можете пробати и почети да се побољшавате одатле.

ФАКс

Које су шансе за ЦСГО формате клађења?

ЦСГО формати квота за клађење су начини на које можете представити квоте клађења за ЦСГО. Најчешћи типови формата квота за клађење укључују децималне квоте, разломке и америчке квоте, при чему сваки има мало другачији метод за њихово читање.

Шта вам говоре ЦС: ГО квоте?

ЦСГО квоте за клађење вам говоре две главне ствари о исходима ЦСГО еспорт меча. Пре свега, они вам говоре о вероватноћи да ће се исход догодити. Друга ствар о којој вам говоре ЦСГО квоте за клађење је износ поврата који ћете добити ако се кладите на одређени износ.

Које су најбоље цсго квоте за клађење?

Најбоље ЦСГО квоте за клађење ће вам донети највећи износ поврата. Међутим, пошто скоро сви сајтови за клађење имају незнатно различите квоте, мораћете да упоредите квоте за неколико сајтова да бисте открили који сајт нуди најбоље квоте за клађење.

Да ли су квоте за клађење уживо на ЦС:ГО боље?

Укратко, да, постоје тоне предности са ЦСГО квотама за клађење уживо. Квоте за клађење уживо се мењају како утакмица напредује, тако да су релативно тачније, што резултира већим шансама да добијете опкладу.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović