Бонус добродошлице

Бонус добродошлице за еспорт клађење су међу најбољим промоцијама које играч може затражити након регистрације на веб локацији за клађење на еспорт. Овај чланак се бави овим бонусима да би се утврдило шта су, како функционишу, како да их затражите и још много тога. Као што име говори, бонуси добродошлице су промоције које кладионичари еСпорта користе новим играчима. Постоје две главне врсте бонуса добродошлице; без депозита и депозитних бонуса.

Да ли је вредно тражити ове бонусе? Или је то само леп начин да привучете нове играче? Сазнајте више о томе како да користите бонусе без депозита и депозита након отварања налога у кладионици еспорта.

Бонус добродошлице
Како функционише бонус за клађење у еспорту?

Како функционише бонус за клађење у еспорту?

Многи кладионици имају тенденцију да избегавају онлине бонусе јер не звуче легитимно. Међутим, истина је да су бонуси добродошлице за клађење у еСпорту прави, барем на лиценцираним и регулисаним сајтовима. За записник, постоје неке сумњиве странице за клађење чији бонуси нису легитимни, али сви сајтови наведени на овој страници су оригинални.

Сада, велико питање је, зашто би кладионице еСпорта давале играчима бесплатан новац?

Добро. Одговор је једноставан - привући нове играче у онлајн еСпорт кладионичарску индустрију која је тако конкурентна. Док су бонуси за поновно учитавање за задржавање купаца, бонуси добродошлице имају за циљ да привуку нове играче. Оно што се дешава је да кладионица поставља буџет за маркетинг и једна од маркетиншких стратегија су промоције.

Еспортс клађење бонуси без депозита

Као што име сугерише, бонус без депозита је понуда која награђује играче бонусом за само пријављивање на Сајт за клађење на еСпорт. Они не морају да положе депозит да би затражили ову понуду.

Бонус без депозита за бесплатне опкладе је стандардни бонус без депозита који играчима даје фиксни износ новца. Други тип је готовински бонус без депозита који играчи могу користити да се кладе на еСпортове са правим новцем и освоје прави новац. На крају, играчи еСпорта могу да искористе предности неуновчивих бонуса без депозита, који играчима дају новац за игру, али се не могу повући.

Еспортс кладионичарски бонуси за депозит

Такође познат као бонус на меч, бонус без депозита је понуда добродошлице која награђује играче када први пут упишу депозит. Већина бонуса на депозит одговара износу који је депонован са одређеним процентом до одређеног износа. То може бити бонус на депозит од 50%, 100% или чак и више.

Само да поменем, на неким сајтовима за клађење, депозитни бонуси може се понудити у другом, трећем, па чак и четвртом депозиту.

Како функционише бонус за клађење у еспорту?
Како затражити бонус добродошлице

Како затражити бонус добродошлице

Како се активирају бонуси добродошлице након испуњавања услова? Па, постоје два начина. Прво, бонус се аутоматски приписује на рачун играча. То је најлакши начин да затражите бонус. Алтернативно, играчи морају активирати бонус користећи бонус кодове или купоне добродошлице за еСпортс клађење. Постоји слот где се ови кодови попуњавају да би се активирао бонус.

Како користити бонусе добродошлице за клађење на еспорт

Бонус добродошлице је забаван, али кладионичари у еСпортовима треба да знају како да их добро искористе. Нажалост, већина играча који траже бонусе добродошлице на крају их протраче у само неколико опклада због недостатка знања о томе шта је иза завесе. У овом сегменту сазнајте све што треба да знате о коришћењу бонуса добродошлице.

Како затражити бонус добродошлице
Захтеви за клађење

Захтеви за клађење

Иако бонуси добродошлице звуче уносно, они су везани строгим захтевима за клађење. Иако кладионице прскају новац у облику бонуса, поставиле су нека ограничења како би отежали играчима да максимално искористе бонусе добродошлице. Ова ограничења су позната као захтеви за клађење или захтеви за играње.

За почетак, услов за клађење је множилац броја пута када кладионици морају да одиграју бонус пре него што могу да повуку било који добитак. На пример, ако кладионичар затражи упаривање депозита код кладионичара са условом клађења од 20 пута, мора да одигра бонус 20 пута пре него што стекне право на повлачење. Па, велики је изазов одиграти 20 пута а да не изгубите сав новац.

Сајтови за клађење на еспорт са најуноснијим бонусима имају највише и најстроже услове за клађење у већини сценарија.

Ограничења квота и игара

Поред услова за клађење, кладионице отежавају играчима да освоје прави новац користећи бонусе постављањем минималних квота. На пример, сајт за клађење на еСпорт може понудити 150% бонуса, али бонус се примењује само на високе квоте. Поред ограничења на квоте, неки бонуси добродошлице су применљиви на одабране еСпортс игре.

Захтеви за клађење
Савети и трикови за бонус добродошлице

Савети и трикови за бонус добродошлице

Иако сајтови за клађење отежавају играчима коришћење бонуса, још увек је могуће искористити бонусе добродошлице.

Први савет је да увек будете у потрази, не само за бонусима добродошлице, већ и за најуноснијим. Играчи могу да изаберу да се сами лове или да искористе кладионице које наводе кладионице еСпорта са највећим бонусима добродошлице.

Још један савет који се односи само на сајтове за клађење без ограничења квота је клађење на најниже квоте. За разлику од високих квота, опкладе са ниским квотама имају велику вероватноћу да прођу. Ипак, ниско је паметан савет за превазилажење захтева за клађење. Једини проблем је што принос ипак није тако висок.

Сада када високи захтеви за клађење смањују шансе да се било шта направи од бонуса, играчи би требало да траже бонусе добродошлице са нижим захтевима за играње. Ово је лак бонус савет за спортско клађење за уновчење. Лакше је победити захтев за клађење од 15к него 30к.

Такође је важно проверити период важења бонуса добродошлице. Често играчи траже ове бонусе, али их не користе у задатом периоду. Звучи смешно, али да, бонуси имају датум истека.

Кладите се мудро. Само зато што је то 100% бонус не значи да га треба протраћити на нереалне квоте. Уместо тога, кладионици би требало да остану мудри играчи користећи бонус добродошлице као прави новац који су депоновали. Истраживање разних утакмица у еСпортовима и провера предвиђања иде далеко.

Савети и трикови за бонус добродошлице
Одговорно коцкање

Одговорно коцкање

Бонус добродошлице су фантастични и један су од разлога због којих су многи играчи увучени у клађење на еСпорт. Али, они могу бити покретач зависности од коцкања. Многи играчи користе више новца него што могу приуштити да траже бонусе.

Играчи морају остати унутар граница одговорног коцкања. Одређивање буџета за клађење на еСпорт и његово придржавање је најважније. Још један савет је да никада не јурите губитке приликом клађења и увек знате када да одете. Важно је да клађење на еСпорт не би требало да буде замена за школу или посао.

То је то за овај водич о бонусима добродошлице за клађење на еСпорт. Заиста, понуде за клађење на мрежи за нове играче су вредне јурњаве. Међутим, није лако искористити их.

Одговорно коцкање