Бонус кодови

Клађење на еспортс је релативно нов феномен, али многи људи су освојили велике суме новца клађењем на игре у распону од Дота 2 и Леагуе оф Легендс до ЦС:ГО и Валорант. Промотивни код сајта за клађење у еСпортовима, познат и као промотивни код, је код састављен од слова или цифара које играчи могу да укуцају у промотивно поље на сајту за клађење како би добили неку врсту посебног подстицаја. Промотивни код кладионице обично користе кладионице као стратегију аквизиције да би привукле нове клијенте и може вам помоћи да почнете са клађењем на еСпорт.

Бонус кодови
Где пронаћи промотивне кодове на сајтовима за клађење на еспорт

Где пронаћи промотивне кодове на сајтовима за клађење на еспорт

Многи сајтови за клађење не објављују експлицитно промотивне кодове на својим веб локацијама, али постоје методе за проналажење најбољих доступних промотивних кодова.

Један од начина је да само изгуглате своју одабрану локацију за клађење заједно са речима промотивни код. Ово је један од најпоузданијих метода за лоцирање промотивног кода који тражите. Такође можете да укључите свој омиљени еСпорт у упит за претрагу да бисте добили јединствене и необичне промотивне кодове.

Обожавалац Леагуе оф Легендс, на пример, би претражио 'Леагуе оф Легендс Ворлдс Промо Цоде 1кБет' да пронађе промотивну понуду коју траже. Не заборавите да користите само промотивне кодове са поузданих и сигурних сајтова, као нпр 1кБет, Бетссон и Бетсафе, између осталих.

Где пронаћи промотивне кодове на сајтовима за клађење на еспорт
Како функционишу промотивни кодови

Како функционишу промотивни кодови

Добијање промотивног кода за клађење на еСпортс је само пола битке; такође морате да га правилно користите да бисте искористили предности. Ово није тежак задатак, али захтева неколико фаза.

Сваки сајт има сопствени скуп правила и критеријума, који су наведени у условима и одредбама за бонус. Кључно је да прочитате услове и одредбе промотивног кода или било ког другог еСпортс бонус у том случају. Услови и одредбе за бонусе често укључују критичне информације као што су дозвољени начини плаћања, минималне квоте на које морате да се кладите, захтеви за клађење и тако даље. Игноришите их на свој ризик.

Ако тражите промотивни код, обично ће бити затражено да унесете посебан или јединствени код током регистрације или приликом прве уплате. На пример, ако имате промотивни код „Ворлдс100“ за улазак, морате да одете на веб локацију, да се региструјете као нови играч и унесете „Ворлдс100“ у област која је наведена када се од вас затражи промотивни код.

Друге промоције ће највероватније захтевати да унесете код током депоновања или на одређеној бонус страници.

Како користити промотивне кодове

Ваш одабрани сајт за клађење на еСпорт, а не еСпорт, контролише како трошите а бонус за регистрацију. Међутим, у зависности од врсте коју набавите, постоје тактике клађења у еСпортовима које вам могу помоћи да максимално искористите свој промо код.

Како функционишу промотивни кодови
Савети и трикови за бесплатне опкладе

Савети и трикови за бесплатне опкладе

Ако је промотивни код за понуду за подударање депозита, он ће одговарати вашем првом депозиту до одређеног износа. Бонус кредит се обично приписује вашем налогу када сте испунили одређене услове за клађење. Ово вам може помоћи да диверзификујете своје опкладе јер обезбеђују додатна средства.

Ова додатна средства могу вам омогућити да се коцкате на тимове или играче на које се иначе не бисте кладили, или чак ризиковали да се кладите на аутсајдере у потрази за већим добицима. Ако опклада добије, можете добити много, али ако изгубите, одузимају се само ваша бонус средства.

Ако имате промотивни код за опкладе без ризика, моћи ћете да направите своју прву опкладу са платформом и зарадите кредит за клађење једнак делу или целом вашем почетном депозиту. На пример, 100-постотна опклада без ризика до 250 долара, наградила би купца са 250 долара које би се искористило за једну или више бесплатних опклада ако је њихова прва квалификована опклада губитак.

Ово би вам могло помоћи да разумете еСпорт на који се кладите, посебно ако сте нови у еСпорт-у или еСпорт клађењу уопште. Опкладе без ризика су такође корисне ако твој омиљени тим је имао неколико нестабилних утакмица и не игра пуним потенцијалом. Неки промотивни кодови су за појачане опкладе. Повећане опкладе су сличне повећаним квотама за такмичара или тим. На пример, можете наићи на повећану опкладу за играча који подиже своје +200 на +300, повећавајући вашу исплату ако ваша опклада добије.

Ово су неки од најтраженијих промо кодова, посебно међу искусним кладионичарима који су сигурни у своје таленте за клађење. На пример, неки су предвидели да ће ДАМВОН Гаминг победити ЕДГ на ЛоЛ Ворлдс 2021. Међутим, ако искусни кладионичар верује да ће ЕДГ победити упркос томе што нису очекивани шампиони, промотивни код са повећаном опкладом за ЕДГ би био прави додатак пројектовани профит.

Постоје и сезонске понуде или понуде специфичне за догађаје, као што су промотивни кодови за Цалл оф Дути лига, ДреамХацк догађаји, Светски купови у електронском спорту, Леагуе оф Легендс Светско првенство, Фортните Цуп, и тако даље.

Ови промо кодови су идеални за кладионике који су навијачи и гледају утакмице које воде до великих догађаја, јер могу да дају паметне опкладе на основу претходног учинка, форме и стања тима или појединца. За њих је добијање промотивних кодова за ове догађаје дефинитиван начин да повећају своју банку.

Сезонски или специфични промо кодови су посебно корисни за кладиоце који једноставно уживају у клађењу на велике догађаје, чак и ако су нови у игри. Ови кодови им могу помоћи да започну са клађењем на ове еСпортове, јер неки промотивни кодови могу деловати као сигурносна мрежа ако њихове опкладе пропадну.

Савети и трикови за бесплатне опкладе
Одговорно коцкање

Одговорно коцкање

Размотрите коцкање искључиво као врсту доколице. Морате бити спремни да изгубите новац и схватите те губитке као неизбежни елемент игре. Ово је несумњиво прави начин за коцкање.

Очекивање или захтев за победом је обично корен проблема са коцкањем. Када ови играчи изгубе, могу постати фрустрирани или нервозни, што ће их навести да уложе више новца у ризик покушавајући да надокнаде своје губитке. Ово има потенцијал да покрене ужасан домино ефекат који брзо ескалира.

Одвојите одређену количину новца коју сте спремни да изгубите у било ком тренутку. Ако поставите и држите се својих граница, требало би да будете у могућности да уживате у коцкању без икаквих проблема. Контролишите количину времена које трошите на коцкање на исти начин на који ограничавате колико новца трошите. Коцкање у слободно време је прихватљиво све док то можете да приуштите, али не би требало да преузме ваш живот.

Немојте се плашити да приђете некоме ако знате или сумњате да вам коцкање постаје проблем. Нема чега да се стидите, а покушај да се сами позабавите проблемом је бесплодан. Одређене групе би вам могле помоћи ако вам није пријатно да решавате своје потешкоће са пријатељима или породицом.

Одговорно коцкање