Бонус лојалности

Данашње странице за клађење на еСпортс имају различите начине награђивања посвећених играча. Ако редовно играте, кладионица ће вас у неком тренутку позвати у различите програме лојалности. Након што се придружите клубу, почећете да зарађујете поене када се бавите одређеним активностима, као што је депоновање средстава на ваш рачун.

Акумулирани поени могу бити ваш бонус лојалности, који можете искористити за готовину и друге погодности. Овај бонус за клађење обично долази са унапред одређеним нивоима. Крећете се на лествици и добијате нове награде док играте више. Бонуси за лојалност могу имати различите облике и морате да разумете сваку врсту да бисте је максимално искористили.

Бонус лојалности

Образложење за бонус за лојалност је очигледно. Нуди већу вредност за ваш новац. Замислите да користите бесплатне опкладе без депозита. Кладионица чини да се осећате цењеним због ваше посвећености и напорног рада. Са овим понудама за клађење на мрежи, нема скривених накнада или сложених услова клађења.

Учешћем у програму лојалности у еСпорту, строги захтеви не могу да закључају ваше добитке. Штавише, многе еспортс књиге са програмима лојалности су легитимне и од поверења, а њихов главни циљ је да негују дуготрајне односе са својим клијентима. Ниједан лажни кладионичар не би уложио своје ресурсе у такве програме.

Section icon
Како функционишу онлајн бонуси за лојалност?

Како функционишу онлајн бонуси за лојалност?

Бонуси лојалности могу бити уновчиви или неотплативи. Ако је могуће искористити, добијате бонус новац у свом салду у банци и можете га повући или користити за постављање додатних опклада. Неотплатив значи да не можете уновчити бонус новац, тако да морате да га кладите и освојите да бисте га повукли.

Стопа репродукције или преокрета а бонус за клађење израчунава се према мултипликатору бонуса, множитељу депозита или збиру множитеља депозита и бонуса. Ове детаље ћете пронаћи у одељку са условима и одредбама. Неће вам све опкладе дати 100% вашег депозита као бонус.

Један од најузбудљивијих бонуса за лојалност је бесплатна опклада без депозита. Све док испуњавате услове, кладионица кредитира ваш рачун за клађење са нешто новца када активирате бонус. Ово је обично мали пораст вашег банкролла, рецимо 5 до 20 долара. Неколико ствари које треба имати на уму када користите бесплатну опкладу укључују период важења, који може бити од недеље до месеца.

Уверите се да сте искористили бесплатни новац у наведеном временском оквиру. Опет, морате користити бесплатну опкладу укупно и можда вам неће бити дозвољено да је поделите на мање опкладе. Награда победничке игре долази од опкладе, а не од износа бесплатне опкладе. У суштини, постављаћете опкладе без ризика без додавања правог новца на свој рачун да бисте активирали бонус.

Како функционишу онлајн бонуси за лојалност?
Како користити бонусе за лојалност

Како користити бонусе за лојалност

Пре него што учествујете у програму лојалности, неопходно је знати основе. Када је у питању избор кладионице, лако је еспортс клађење бонус може направити велику разлику. Дакле, то је нешто на шта треба да рачунате и да се побринете да то темељно разумете. Један аспект на који треба обратити пажњу је стопа играња и шта је потребно за напредак на лествици програма лојалности.

Кладионичар може имати систем откупа који претвара бодове у новчане награде. Одређене игре и активности нуде више поена од других.

Пре него што активирате бонус, проверите проценат бонуса и максималан износ. Многе платформе за клађење у еспорту одговарају депозитима до 100%, док се неке поклапају и до 200%. Што се тиче максималног износа бонуса, сума никада није фиксна. Може бити од 100 до 200 долара, али неки сајтови дају лојалним играчима неограничене износе бонуса. Морате разумети два концепта да бисте израчунали колико се квалификујете од свог почетног депозита.

Када сте лојалан играч еСпорта, биће вам много награда које можете искористити. Популарна опција је цасхбацк бонус, који је као допуна вашег рачуна за клађење. Цасхбацк бонус долази као проценат ваше опкладе. Што више уложите, више можете добити као повраћај новца. Понекад можете заменити бодове лојалности за готовину.

Ако се кладите на 50 долара на ФИФА-у и добијете повраћај од 50 долара без обзира на исход, ово се квалификује као бонус за повраћај новца. Остале предности програма лојалности су редовне карте за турнире, бесплатне картице и прилагођене понуде. Такође можете освојити додатке и сувенире од бонуса лојалности. Неки ветерани су такође освојили боравак у хотелима и путовања.

Како користити бонусе за лојалност
Савети и трикови за бесплатне опкладе

Савети и трикови за бесплатне опкладе

Иако сте можда узбуђени због бонуса без депозита за клађење у еСпорту, знајте да су неки бонуси за лојалност ограничени на одређене игре. Ако јесте, уверите се да знате како да играте те игре. Ако је понуда ограничена на ЦС: ГО, запитајте се да ли је ово игра коју волите да играте. Иако 100 бесплатних опклада изгледа привлачно сваком играчу, шта ако су само за играче Апек Легендс?

Претпоставимо да добијете промоцију поврата новца на Цалл оф Дути: Варзоне, али још нисте упознати са игром? Не узимајте бонус код специфичан за игру ако не знате како да играте наведену игру.

Још један савет за коришћење бесплатних опклада је да никада не би требало да злоупотребљавате ове понуде за клађење на мрежи. Ваша омиљена књига о еспорту ће редовно објављивати промоције лојалности, па чак и слати их директно у вашу е-пошту. Може бити примамљиво злоупотребити ове карактеристике.

Провајдер такође жели да добије поврат улагања, на исти начин на који ви желите да остварите профит повлачењем свог добитка. Дакле, немојте прекорачити максимални улог који захтева веб локација. У супротном ћете се представити као играч са предности, а ваш улог ће се одмах смањити.

Савети и трикови за бесплатне опкладе
Одговорно играње

Одговорно играње

Еспортско клађење би требало да буде забавно, али је лако ухватити се у тренутку. Ако желите да будете одговоран онлајн играч, почните тако што ћете научити правила. Како игре функционишу и њихови услови и одредбе.

Права забава онлајн клађења је доношење информисаних одлука, а не зависност од пуке среће. Ово захтева постављање граница приликом играња. Планирајте своје клађење на еСпортове на одређене дане као што су викенди и празници без ометања породичног времена и свакодневног посла.

Не заборавите да поставите ограничење потрошње. Можда бисте желели да своје банковне картице држите подаље. Запамтите да дуготрајно играње може довести до замора мозга, па је добро да се истегнете и направите кратке паузе. Ако мислите да имате проблем са коцкањем, размислите о самоискључењу из онлајн еспорт кладионице тако што ћете затворити свој налог на неко време. На крају, немојте оклевати да потражите стручну помоћ и финансијски савет.

Одговорно играње