Бонус пријаве

Сајтови за клађење на еспорт користе бонусе за регистрацију да привуку нове клијенте. Скоро сви најбољи сајтови за клађење у еспорту ће новим клијентима пружити огроман бонус добродошлице. Ово су понуде које вам пружају додатна средства за клађење које можете користити за клађење на еспортове као што су Дота 2, ЦС:ГО, ФИФА, Роцкет Леагуе, Хеартхстоне, Леагуе оф Легендс и други.

Увек је лепо користити бонус понуде за регистрацију након регистрације на веб локацији за клађење на еспорт. Ови сајтови могу понудити сјајне промоције за своје нове купце које вреди тражити.

Бонус пријаве
Пронађите бонусе за регистрацију на сајтовима за клађење на еспорт

Пронађите бонусе за регистрацију на сајтовима за клађење на еспорт

Први корак је проналажење најбољих локација за клађење које нуде еспортс бонуси. Нови играчи могу искористити бонусе за регистрацију на већини главних сајтова за клађење са еСпорт тржиштима. Верификоване и поуздане компаније као што су 1кБет, Бетссон и Бетсафе пружају низ привлачних подстицаја за регистрацију како би привукли нове играче да се кладе на својим платформама.

Следећи корак је креирање или регистрација налога. Одаберите жељени начин плаћања и износ депозита, а ваша еспортс кладионица ће се побринути за остало. Паметна је опција да у овој фази проучите ситна слова, јер су износи преокрета и други услови и критеријуми обично оно што одређује да ли се еспорт бонус исплати или не.

На основу кладионичара који одаберете, можете одмах добити бонус средства, док други могу тражити да ручно унесете код приликом првог депозита. Имајте на уму да величина вашег првог депозита, у већини случајева, има значајан утицај на ваша бонус средства.

Пронађите бонусе за регистрацију на сајтовима за клађење на еспорт
Како функционише бонус за регистрацију?

Како функционише бонус за регистрацију?

Најчешћа врста понуде за регистрацију за еСпортсбоок је бонус за депозит, који можете очекивати када се у почетку пријавите за нову веб локацију.

Веб локација ће прихватити ваш депозит и обезбедити вам бесплатне кредите за клађење које можете користити за клађење на њиховој платформи. Ово важи за 100% утакмице, међутим, неке Сајтови за клађење на еСпорт могу дати само 50% подударања, што значи да ће вам кредитирати само половину онога што сте депоновали.

Пошто се ово дешава на почетку, бонуси за регистрацију ретко утичу на то како се кладите или на који еСпорт се кладите, осим ако није наведено ситним словима. Депозитне утакмице обично имају минимални захтев за депозит да би бонус био активиран, као и максималан износ додатног новца који ће вам веб локација дати ако се квалификујете.

На пример, сајт може назначити да ће се бонус активирати само ако депонујете најмање 10 УСД и да би промоција само удвостручила ваш депозит до 500 УСД у бесплатним кредитима. Другим речима, ако уплатите 500 долара или мање, веб локација ће одговарати вашем депозиту 100 процената. Међутим, ако депонујете $600, ваш бонус готовина ће бити само $500. Не бисте имали право на бонус ако сте депоновали мање од $10.

Како користити бонус за регистрацију

Уместо еСпорта, ваша жељена веб локација за клађење на еСпорт одређује како ћете потрошити бонус за регистрацију. Већина њих се аутоматски примењује када се региструјете и извршите свој први депозит, док је за неке потребно да унесете одређени код који вам је претходно издат. Међутим, постоје стратегије клађења на еСпортс које би вам могле помоћи да максимално искористите регистрацију или бонус добродошлице.

Како функционише бонус за регистрацију?
Савети и трикови за бесплатне опкладе

Савети и трикови за бесплатне опкладе

Диверзификација опклада

Спортски кладионичари могу да искористе бонусе за регистрацију како би се кладили на многе тимове или играче без ризиковања свог новца. Другим речима, можете да положите опкладу на тим који иначе не бисте подржали. Чак и ако изгубите, износ ће бити уклоњен из ваших бонус средстава уместо депозита у стварном новцу. Нажалост, постоји неколико изузетака од овог правила, јер одређене веб локације за коцкање могу захтевати од вас да уплатите прави новац пре него што можете да приступите бонус новцу.

Неки људи се чак могу кладити на аутсајдере. Уз значајан бонус за регистрацију, кладионици могу почети да се кладе на аутсајдере и да иду против фаворита без угрожавања свог капитала. Ако изгубе, њихови бонуси се одбијају. Међутим, они могу зарадити сав прави новац на својој опклади ако опклада добије.

Клађење на обе стране тржишта

„Обе стране тржишног метода“ подразумева да коцкар уложи бонус опкладу на супротан резултат од оног на који се већ кладио. Профит је ефикасно осигуран овом стратегијом.

Валорант кладионичар, на пример, може да уложи свој новац на Теам Ликуид на -2,5 у игри. Они стављају бонус опкладу исте вредности као њихова оригинална опклада како се игра приближава да подрже противника Теам Ликуид на +2,5. На овај начин, без обзира шта се деси, новац ће бити надокнађен у неком облику.

Савети и трикови за бесплатне опкладе
Куповина око опција

Куповина око опција

Када је у питању клађење на еСпортс, увек би требало да се придружите неколико различитих сајтова како бисте могли да упоредите цене. Такође ћете моћи да изаберете промоције из избора разних књига као бонус. Нема ништа лоше у томе да скачете са једног сајта на други у потрази за специјалним понудама. То је нешто што неколико вештих кладионичара у еСпортовима донекле изводи.

Ако нађете дивну понуду на неком другом сајту која вам се свиђа, преместите део свог новца и искористите га. Имате опцију да останете или да вратите своја средства на првобитни сајт након што се кампања заврши.

Рецимо да уживате у клађењу у Леагуе оф Легендс и још једна онлајн кладионица нуди бонус за регистрацију током Светова. Били бисте луди да то не искористите у потпуности, барем до краја догађаја.

Наравно, желећете да будете сигурни да у потпуности разумете сва ограничења за сваки бонус, тако да ваша средства не заврше нигде где му није место. Запамтите да ће одличне линије увек надмашити сваку промоцију. Немојте да вас ометају бонуси и изгубите из вида свој основни циљ креирања избора изузетне вредности и добитних опклада.

Куповина око опција
Одговорно коцкање

Одговорно коцкање

Размотрите коцкање само као средство забаве. Морате очекивати да ћете изгубити новац и прихватити те губитке као неопходан део забаве. Ово је исправан приступ коцкању.

Људи који очекују или захтевају победу су место где зависности од коцкања углавном пуштају корене. Када изгубе, могу постати фрустрирани или узнемирени, што их доводи до тога да ризикују још више новца како би надокнадили своје губитке. Ово може изазвати страшну ланчану реакцију која брзо измиче контроли.

Одвојите одређени износ новца који сте спремни да изгубите у било ком периоду. Ако себи поставите ограничења и држите их се, требало би да будете у могућности да уживате у коцкању без икаквих потешкоћа.

Управљајте количином времена које трошите на коцкање на исти начин на који контролишете количину новца коју трошите. Коцкање у слободно време је у реду све док то можете да приуштите, али не желите да то преузме ваш живот.

Ако знате или сумњате да вам коцкање постаје проблематично, немојте се стидети да приђете некоме. Нема чега да се стидите, а и бесмислено је покушавати да сами решите ситуацију. Ако вам није пријатно да разговарате о својим проблемима са пријатељима или породицом, одређене организације вам могу помоћи.

Одговорно коцкање