Брза плаћања

Једном када играч освоји опкладу и види да се ти добици појављују на рачуну на његовом сајту за клађење, сасвим је природно желети да добијете приступ тим средствима што је пре могуће. Време које је потребно за обраду повлачења на страницама за клађење које се брзо плаћају значајно варира у различитим индустријама клађења, при чему су неке локације брже од других.

Шта је сајт за клађење на брзо плаћање?

Шта је сајт за клађење на брзо плаћање?

Брза страница за клађење на еСпорт плаћање омогућава играчима да брзо повуку своја средства, а време обраде је сада само 30 минута за неке платформе. Многи фактори могу утицати на то колико дуго је потребно да се обради захтев за повлачење, при чему одабрани процесор плаћања такође игра улогу у томе колико дуго је потребно да средства буду доступна играчу као потрошња готовина.

Различите опције повлачења обично су доступне на сајтовима за клађење, при чему су популарне ВИСА и Мастерцард и ПаиПал, па чак и трансфер директно на банковни рачун играча. Страница за клађење са брзим плаћањем ће обрадити захтев играча за повлачење средстава што је брже могуће, углавном избегавајући да траје дуже од неколико сати, под претпоставком да нема проблема.

Када кладионица обради захтев и изда средства за повлачење, онда је све до добављача плаћања којег је играч изабрао да заврши процес.

Шта је сајт за клађење на брзо плаћање?
Најбрже плаћене еСпорт странице за клађење у 2021

Најбрже плаћене еСпорт странице за клађење у 2021

Као што смо горе утврдили, сајтови за клађење на еСпортс могу значајно да варирају у количини времена које им је потребно за обраду захтева за повлачење и добијање новца клијентима. Ево 10 најбржих сајтова за клађење на мрежи у 2021.

БетВицтор

Овај сајт за клађење на мрежи нуди брзу опцију ВИСА Дирецт повлачења и обрађује захтеве за повлачење у року од 30 минута. ВИСА Дирецт обезбеђује испоруку средстава у реалном времену користећи детаље картице играча.

ПариМатцх

Као и код БетВицтор-а, ПариМатцх пружа опцију ВИСА Дирецт повлачења и покушава да обради захтеве за повлачење у року од 30 минута.

Бет365

Ова веб локација за клађење на мрежи која се брзо плаћа користи брза повлачења преко Нетеллер-а и има друге провајдере плаћања који су доступни играчима. Бет365 обрађује захтеве за повлачење за добитке клијената у року од 12 сати, под претпоставком да нема проблема, што би могло да изазове кашњења.

СБК

СБК сајт за клађење чини нашу листу јер имају неке од најбржих доступних Трустли повлачења. Време обраде захтева за повлачење је 1-2 дана.

Бетваи

Брза повлачења су поново доступна преко ВИСА Дирецт са Бетваи-ом, а захтеви за повлачење се углавном обрађују у року од 12 сати.

Виллиам Хилл

Овај популарни сајт за клађење, са физичким продавницама, може да обезбеди нека од најбржих тренутно доступних повлачења дебитних картица. Виллиам Хилл обрађује захтеве за повлачење у року од 1-3 дана.

Бетфаир

Ако играч тражи брзо повлачење ПаиПал-а, онда Бетфаир нуди међу најбржима. Захтеви за повлачење се обрађују у року од 4-24 сата.

888Спорт

Ова веб локација за клађење, која такође нуди онлајн казино, пружа неке од најбржих доступних МуцхБеттер исплата – омогућавајући играчима брз приступ својим добицима. Након што је захтев за повлачење одобрен, плаћање се обично обрађује у року од 2-3 дана.

БоилеСпортс

БоилеСпортс обезбеђује нека од најбржих времена обраде Скрилл-а, са захтевима за повлачење играча који се обично обрађују у року од 24 сата.

СпортингБет

Ако се ради о повлачењу чека који клијент тражи, СпортингБет нуди најбржа доступна времена. Након што је захтев за повлачење верификован и одобрен, чекови ће бити објављени у року од два дана, спремни да играч уплати у своју банку.

Најбрже плаћене еСпорт странице за клађење у 2021
Како да добијете најбржу исплату на сајту за клађење на еСпорт на мрежи

Како да добијете најбржу исплату на сајту за клађење на еСпорт на мрежи

Ако играч тражи најбржу могућу исплату добитака са сајтова за клађење на мрежи еСпортс, тада се могу урадити бројне ствари. Оно што је најважније, потенцијални клијенти треба да истраже различите доступне кладионице и сазнају која времена обраде пружају. Рецензије других играча могу помоћи овде, са рецензијама које потврђују да ли сајт за клађење на мрежи који се брзо плаћа редовно испуњава наведена времена повлачења и са детаљима о свим проблемима са којима су се играчи раније суочили.

Такође је неопходно проверити које методе плаћања нуди сајт за клађење, с тим да су неки неприкладни за играча и време потребно да средства буду доступна се разликује између њих. Када се одабере место за клађење и провајдер плаћања и играч жели да повуче свој добитак - обезбеђивање да су испуњена сва правила безбедности и идентификације помоћи ће да се обезбеди брзо искуство са минималним проблемима.

Како да добијете најбржу исплату на сајту за клађење на еСпорт на мрежи
Зашто неке трансакције трају толико дуго или се блокирају?

Зашто неке трансакције трају толико дуго или се блокирају?

Повремено ће играч открити да је њихов захтев за повлачење онлајн клађења на еСпорт потребно дуже него обично да се обради или да је потпуно блокиран. Разлози за то могу бити различити, при чему су сви случајеви различити.

Међутим, здрав разум је да играч није довољно прошао кроз процес идентификације - посебно када је захтев за повлачење блокиран. Закони које спроводе владе и правила прописана од стране регулаторних тела захтевају да веб-сајтови за клађење провере идентитет играча пре него што се добици могу повући. Такође се примењују безбедносни прописи као што су закони против прања новца и превара.

Ако сајт за клађење не може да потврди идентитет клијента или постоји сумња на превару, плаћање ће бити блокирано док се ови проблеми не реше. Ако уплата буде блокирана или одложена у чекању на додатне провере, онда ће сајт за клађење обавестити клијента и истаћи све кораке које треба предузети да би се повлачење завршило.

Да би се то спречило, играчи би требало да се увере да су извршили све кораке верификације који су затражени током захтева за повлачење – као што је достављање копија одговарајућих идентификационих докумената и докумената са доказом адресе. У ретким случајевима када играч сматра да је његово повлачење неправедно блокирано или задржано, може се жалити сајту за клађење. Они се такође могу ескалирати до независних судија.

Зашто неке трансакције трају толико дуго или се блокирају?
Најбржи начини плаћања

Најбржи начини плаћања

Широк спектар начина плаћања повлачења доступан је широм индустрије клађења на мрежи, а најпопуларнији привлаче хиљаде лојалних купаца. Време које је потребно овим провајдерима плаћања да ставе средства на располагање кладионицима значајно варира, при чему најбржи имају средства на рачуну играча у року од неколико минута. Провајдери плаћања као што су ПаиПал и Скрилл могу понудити исплате на многим сајтовима за клађење и имају широко поверење клијената и предузећа.

Они пружају брзо време обраде плаћања и на њих се ослањају због високог нивоа безбедности и робусних политика за заштиту купаца. Исплата се такође може брзо извршити коришћењем ВИСА и Мастерцард картица, које су прихваћене на хиљадама локација широм света, а већина играча ће их већ користити путем својих дебитних и кредитних картица.

Неки сајтови за клађење имају доступне физичке продавнице у којима се добици могу прикупити у готовини, што је брз и сигуран начин прикупљања повучених добитака.

Најбржи начини плаћања