Your eSports Betting Guide 2022

Индустрија еСпортс игара добија значајну популарност у последње две до три године. Један од главних разлога све веће популарности је пандемија Цовид-19 која је погодила свет. Пандемија је довела до отказивања бројних мејнстрим спортских догађаја. Сходно томе, еСпорт је постао омиљена опција јер су догађаји могли да се наставе онлајн током тог времена. Многи кладионичари су се такође пребацили на пунтинг на еСпортовима како су се тржишта спортског клађења смањивала.

Многи играчи и играчи су још увек релативно нови у клађењу на еспорт. Међутим, крива учења може бити мало стрма и може имати веома високе трошкове за кладионичаре. Уместо да играчи све схвате у покрету док је њихов новац у питању, они могу да користе водиче за клађење у еспорту.

Најбољи водичи за клађење у еспортуВрсте водичаРечник клађења у еспорту
Betting Picks

Ако се већ дуже време коцкате на еспортс, вероватно имате неку идеју о томе шта су избори за клађење на еспорт. С друге стране, ако сте почетник у еспорту и управо сте сазнали за термин, вероватно имате много питања о томе. Без обзира на ком нивоу искуства сте у клађењу у еспорту, ако желите да сазнате више о избору за клађење на еспорт, онда сте на правом месту. 

Прикажи више…
Crypto Betting

Вероватно сте приметили да интернетом кружи нова популарна реч. Говоримо о криптовалутама или криптовалутама. Тоне људи тврде да је то следећа велика ствар. Крипто обећава да ће револуционисати начин на који размишљамо о новцу или фиат валутама. Због свих предности које криптовалуте пружају у свету финансија, многи људи су почели да их користе за међусобне трансакције или међусобну размену вредности. 

Прикажи више…
Live Betting

Откако је Цовид избио и конвенционални спортски догађаји су почели да се затварају, кладионици су прешли на клађење на еспорт уживо јер су се само еспорт догађаји могли одржавати на мрежи. Још један разлог за популарност клађења на еспорт уживо је тај што је супер узбудљиво стављати опкладе на еспорт меч уживо где се ситуације мењају у року од неколико секунди.

Прикажи више…
Mobile Betting

Мобилни телефон је променио наше животе на много начина. Иако већина људи то узима здраво за готово, били бисмо озбиљно ограничени у задацима које можемо да урадимо ако бисмо изгубили своје мобилне телефоне. Из тог разлога, скоро свако има мобилни телефон ових дана.

Прикажи више…
Арбитражно Клађење

Искусни кладионичари су увек у потрази за техникама и другим начинима које могу да користе како би клађење било што безризичније за њих и гарантовало добитак. Једна од ових техника је клађење на арбитражу, које постаје прилично популарно на сцени клађења у еспорту. Рад арбитражног еспортског клађења је прилично једноставан. Међутим, мало је тешко ефикасно користити клађење на арбитражу, посебно ако сте почетник. 

Прикажи више…
Водич за Почетнике

Последњих година, популарност еСпорта расте невиђеном брзином. У ствари, еСпорт турнири се сада добро такмиче са главним спортским догађајима. Да ли желите да се кладите на еСпортс? Ако одговорите потврдно, онда ће вам овај водич пружити све потребне информације како бисте могли да направите своју прву опкладу на професионални Леагуе оф Легендс, СтарЦрафт ИИ, Дота 2 меч или било који други еСпорт догађај који вам се свиђа. 

Прикажи више…
Жанрови Еспорт Игара

Пре отприлике деценију нико не би замислио да ће се такмичарски спорт уздићи даље од традиционалних спортских догађаја. Пошто еспорт игре освајају индустрију игара на удару, нема сумње да се ове игре могу добро такмичити са конвенционалним спортовима. Али шта је заправо еспорт игра? Који жанрови еспорта постоје? Зашто их је важно познавати за клађење?

Прикажи више…
Како се кладити

У овом водичу за клађење на еСпорт, сазнајте све о клађењу на електронске спортове. Такође, останите са нама да бисте сазнали који су најбољи жанрови видео игара и наслови видео игара на које се можете кладити, као и савете за клађење у еСпортовима. Нема сумње да индустрија еСпорта бележи експоненцијални раст. Са доласком пандемије, клађење на еСпорт је процветало и данас је то најбрже растући облик клађења. Према извештају предузетника из индустрије коцкања из Лас Вегаса Криса Гроува из 2019. године, укупан новац еСпорта уложен око главних еСпорт наслова до 2020. износио је око 12,9 милијарди долара на глобалном нивоу, док је број еСпорт кладионичара на глобалном нивоу био приближно 6,5 милиона. Долазак пандемије, а самим тим и прекид утакмица уживо, мора да је експлодирао бројке.

Прикажи више…

Клађење Објашњено

Најбољи водичи за клађење у еспорту

Најбољи водичи за клађење у еспорту

Такође су доступни водичи за клађење за искусне или искусне кладионичаре који желе да побољшају своје стратегије. Водичи су доступни за скоро све еспортове који се нуде на сајтовима за коцкање.

Треба напоменути да нису сви водичи за клађење у еспорту ефикасни за све. Неки чак могу имати погрешне информације. Због тога је од суштинског значаја за играче да своје водиче набављају само из реномираних извора. Играчи такође треба да буду селективни у погледу тога који водич да следе.

Истраживање је корисно када бирате најбоље водиче за еспорт. Различити еспорт догађаји обично нуде различите опкладе на исту игру или турнир. Одлучивање о правом може бити мало збуњујуће, посебно за почетнике. Неки кладионичари можда чак нису ни свесни неких врста опклада прикладних за њихове стратегије клађења. Добар истраживачки рад може помоћи играчу да одабере опкладе које ће највероватније имати позитиван исход.

Водичи за еспорт такође могу помоћи играчима да направе боља предвиђања. То је зато што омогућава играчима да сазнају више о тимови или играчи. То укључује историју њиховог наступа и тренутну форму. Такве информације могу помоћи у побољшању одлука о клађењу.

Читање водича је важан део напора сваког играча на дужној пажњи. Водичи за клађење у еспорт не само да пружају опште информације, већ и помажу играчима да креирају ефикасне стратегије клађења. Познавање више о еспорт тимовима или играчима и њиховим перформансама олакшава формулисање нових стратегија, посебно како и када се кладити.

Разлози за коришћење водича при клађењу на еспорт

Клађење на еСпортс може бити прилично изазовно, а камоли знати праве опкладе за постављање. Водичи су посебно корисни почетницима који немају јасну идеју како да се кладе на еспорт.

Још један главни разлог је уштеда времена. Коришћење водича за клађење може смањити време које играчи треба да проведу у истраживању. Они само треба да прате оно што је у водичу. Међутим, морају се побринути да користе поуздане водиче за клађење из поузданих извора.

Водичи за клађење у еспорту такође могу помоћи и могу бити корисни појединцима који не знају ништа о еспорту или клађењу уопште. Другим речима, водичи за клађење на еспорт могу помоћи да се покрије недостатак знања.

Најбољи водичи за клађење у еспорту
Врсте водича

Врсте водича

Постоје четири главна типа водича за клађење у еспорту, од којих сваки нуди различите предности. Испод је кратак опис сваког од њих.

 • Водичи са упутствима: Водичи са упутствима су генерално осмишљени да помогну бољим у општем процесу проналажења и стављања опкладе. Обично су у формату корак по корак. На пример, играч који не зна како да приступи одељку за еспорт на сајту за клађење или да стави опкладе на еспорт игру може да се позове на водиче са упутствима.
 • Стратешки водичи: Као што име сугерише, водичи за стратегије су дизајнирани да помогну играчима да изаберу ефикасне стратегије клађења на еспорт. Многе различите стратегије клађења за еспортове чине избор правих изазовним, а водичи за стратегије су неопходни.
 • Објашњења: Објашњења су водичи дизајнирани да дају информације. Они имају за циљ да помогну играчима да боље разумеју све што се тиче клађења на еспорт. Играчи тада могу да искористе знање како би донели боље информисане одлуке о клађењу.
 • Водичи за квоте: Водичи за еспорт квоте су дизајнирани да помогну играчима да разумеју квоте које се нуде за еспорт игре. Водичи им такође могу помоћи да разумеју како могу да комбинују квоте и предности и ризике комбиновања квота. Водичи за квоте такође могу помоћи играчима да изаберу праве квоте.
Врсте водича
Речник клађења у еспорту

Речник клађења у еспорту

 • Опклада на 3: Ово је популаран формат у еспорту у којем се добитна опклада одлучује у три рунде или мапе. Играч или тим који победи у две рунде или мапе постаје победник.
 • кладионичар: Кладионица је неформални израз за кладионицу. Спортска кладионица или оператер за спортско клађење такође се могу користити.
 • Ексклузивна кладионица за еспорт: То се односи на кладионичара који нуди само клађење на еспорт. Кладионица не нуди опкладе ни на један конвенционални спорт.
 • Банкролл: Банкролл се односи на новац играча на њиховим рачунима за клађење, који они могу користити за клађење по свом нахођењу.
 • Повремени играч: Повремени играч је играч који се клади углавном у забавне сврхе и не користи никакве стратегије приликом клађења.
 • Прва крвна опклада: Врста опкладе јединствена за клађење на еспорт на мрежи у којој играчи могу да се кладе на то који ће тим или играч постићи прво убиство у игри пуцања или борбе.
 • Ако се опкладе: Ово су посебне врсте опклада које важе само када су испуњени различити унапред одређени услови.
 • Клађење у игри: То је када играч ставља опкладу на меч након што је већ почео. Доступност оваквих опклада се обично често мења током игре, као и квоте.
 • Опклада на победника карте: То је опклада на тим који ће победити на појединачној мапи у релевантном еспорт мечу.
 • Следећа опклада за убиство: Еспорт опклада на тим да постигне „следеће убиство“ у релевантној еспорт игрици.
 • Нема радњи: Тржиште или селекција је поништена, што доводи до надокнаде зараде свим играчима.
 • Коначна опклада: То је опклада на исход а такмичење или турнир у целини.
 • клађење на скинове: Неуобичајена врста клађења у еспорту у којој играчи кладе своје предмете у еспорту у игри.
 • Опклада на вредност: То је опклада са вероватнијим исходом него што сугеришу њене квоте, обично према схватању играча.
 • Формат квота: Тако се представљају квоте, на пример у децималним, разломцима или форматима новчаног реда.
Речник клађења у еспорту