Арбитражно Клађење

Искусни кладионичари су увек у потрази за техникама и другим начинима које могу да користе како би клађење било што безризичније за њих и гарантовало добитак. Једна од ових техника је клађење на арбитражу, које постаје прилично популарно на сцени клађења у еспорту. Рад арбитражног еспортског клађења је прилично једноставан. Међутим, мало је тешко ефикасно користити клађење на арбитражу, посебно ако сте почетник.

Ако желите да уђете у клађење на еспорт арбитражу, онда сте на правом месту. Ево свега што треба да знате о клађењу на еспорт арбитражу.

Шта је Арбитражно еспортско клађење?

Шта је Арбитражно еспортско клађење?

Арбитражно еспортско клађење је једна од најуноснијих техника клађења. Искусни коцкари користе арбитражу клађење на еспорт догађаје да гарантују свој профит и осигурају да њихова опклада буде сто посто без ризика.

Шта је арбитража

Прво, хајде да покушамо да дефинишемо појам арбитража. Арбитража је када људи искористе разлике у ценама на различитим тржиштима. Цене производа нису исте у свим деловима света. Постоје различите цене за исти производ на различитим тржиштима, као што су тржишта Азије или Аустралије.

На пример, рецимо да одређени готов производ вреди 50 долара на кинеском тржишту, а тај исти производ вреди 200 долара на америчком тржишту. Ову разлику у ценама може се искористити куповином на јефтинијем тржишту и продајом на скупом тржишту.

Шта је Арбитражно еспортско клађење?
Све о Арбитражном Еспортс клађењу

Све о Арбитражном Еспортс клађењу

Еспортс арбитражно клађење је техника коју коцкари користе различите шансе на различитим сајтовима за клађење на мрежи како бисте гарантовали профит без обзира на исход.

Кладионице обично имају сличне квоте за еспорт догађаје. На пример, ако се популарни тим бори против аутсајдера, све кладионице ће сматрати да тај тим има мале шансе за победу. Међутим, понекад се кладионице не слажу једна са другом око исхода за еспорт догађај, што ствара прилику за арбитражу.

На пример, рецимо да кладионица А сматра да је мања вероватноћа да ће победити тим А и има квоту од 2,04 за победу тима А. С друге стране, Кладионица Б сматра да је мања вероватноћа да ће тим Б победити у истом догађају и има квоту 2,08 за победу тима А.

Ако се кладите на 100 долара на оба ова исхода, загарантован вам је повратак од преко 200 долара, при чему је износ који добијете преко 200 долара ваш профит.

Све о Арбитражном Еспортс клађењу
Како користити Еспортс Арбитражно клађење?

Како користити Еспортс Арбитражно клађење?

Да бисте користили клађење на арбитражу, пре свега, мораћете да пронађете два онлине еспорт кладионичар који се не слажу са одређеним исходом.

На пример, рецимо да је у току еспорт меч између тима А и Б. Кладионица А има квоту 2,09 за тим А и 1,90 за тим Б. За исти догађај, кладионица Б има квоту 1,88 за тим А и 2,11 за тим Б. Обе кладионице се не слажу око тога ко ће победити.

Када пронађете овакве квоте, изаберите исход са највишим квотама од обе кладионице и ставите опкладе на њих. У овом случају, кладите се на тим А код Кладионице А са квотом 2,09. Такође ћете се кладити на тим Б код Кладионице Б са квотом 2.11.

У овом примеру је јасно да ако ставите опкладу од 100 долара на оба исхода, заузврат ћете добити 209 или 211 долара. Дакле, добићете или 9 долара или 11 долара загарантован повратак.

Можда се питате да ли постоји начин да користите арбитражно еспорт клађење и добијете исти повраћај уместо да један буде 9 долара и један 11 долара. Па, постоји начин, а за то морате научити неке прорачуне објашњене у каснијим одељцима.

Како користити Еспортс Арбитражно клађење?
Савети и трикови за клађење у еспорт арбитражи

Савети и трикови за клађење у еспорт арбитражи

Пре него што објаснимо које калкулације треба да користите у клађењу на арбитражу, ево неколико савета које можете користити да бисте постигли боље резултате док испробавате клађење на арбитражу у еспорту.

 • Изаберите опкладе само са два могућа исхода: Ствари могу постати превише компликоване ако покушате да користите клађење на арбитражу на опкладе са више од два исхода. У већини случајева арбитража није могућа са више од два исхода. Дакле, осим ако нисте стручњак, не би требало да покушавате са арбитражним клађењем на опкладе са више од два исхода.
 • Још једном проверите своје прорачуне: Док користите клађење на арбитражу, радићете неколико калкулација. Ако је било који од ових прорачуна погрешан или има неку грешку у себи, арбитража можда неће радити. Такође можете на крају изгубити много новца. Добра је идеја да увек још једном проверите све своје прорачуне и уверите се да нема грешака.
 • Научите да брзо мењате Боокамекрс: Кладионице стално ажурирају своје квоте и никад се не зна када се укаже прилика за арбитражу. Требало би да будете у могућности да брзо и ефикасно прелазите са једне кладионице на другу.
Савети и трикови за клађење у еспорт арбитражи
Израчунавање клађења на арбитражу

Израчунавање клађења на арбитражу

Постоје две главне ствари које морате да израчунате док користите клађење на арбитражу у еспорту. Прва ствар је проценат арбитраже, који одређује да ли су квоте применљиве за клађење на арбитражу. Следећа ствар је уложени износ, који су износи које морате да уложите на сваки исход да бисте гарантовали сличан профит.

Израчунавање процента арбитраже

Да бисте проверили да ли квоте дозвољавају арбитражу, потребно је да узмете највеће квоте од обе кладионице, поделите их са један, саберете их, а затим поделите збир са 100. Ако је одговор мањи од 100, онда имате арбитражу. Овај број се зове проценат арбитраже.

Прорачуни за горњи пример су следећи:

(1/2,09 + 1/2,11) к 100 = 95,24.

Арбитражни улог

Можете израчунати износ који морате да уложите да бисте добили сличан принос тако што ћете квоте поделити са 1, помножити га са 100, затим га помножити са укупним износом клађења, а затим га помножити са процентом арбитраже.

Ако имате укупно 200 долара за клађење у горњем примеру, ваши прорачуни би били:

 • (((1/2,09) к 100) к 200) / 95,24 = 100,48
 • (((1/2,11) к 100) к 200) / 95,24 = 99,52

Дакле, треба да се кладите на 100,48 долара на исход са квотом 2,09 и 99,52 долара на онај са квотом 2,11. На овај начин ћете добити загарантовани повраћај од око 10 долара.

Израчунавање клађења на арбитражу
Еспортс Арбитражно клађење корак по корак

Еспортс Арбитражно клађење корак по корак

Да бисмо вам помогли да боље разумете како сами можете да користите клађење на арбитражу на еспорт догађајима, ево водича корак по корак за клађење на еспорт арбитражу.

 • Корак 1: Пронађите две кладионице које се не слажу око исхода одређеног еспорт догађаја. Уверите се да постоје само два исхода за ту опкладу.
 • Корак 2: Изаберите исход са највишом квотом од обе кладионице. Уверите се да није исти исход, иначе би то значило да се обе кладионице слажу око тога.
 • Корак 3: Израчунајте укупан проценат арбитраже и уверите се да је испод 100. Ако је изнад 100, онда арбитража није могућа.
 • 4. корак: Одлучите колико укупног новца желите да користите за арбитражну опкладу.
 • 5. корак: Користите укупан новац на који желите да се кладите, шансе за оба исхода и формулу коју смо поменули изнад да бисте израчунали износ који треба да уложите на сваку опкладу.
 • Корак 6: Сачекајте да се опклада заврши и уживајте у својим добицима.
Еспортс Арбитражно клађење корак по корак