Свеобухватан водич за клађење на Валорант еСпортс такмичења

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

Најновији наслов из Риот Гамеса, Валорант, доживљава много акције у такмичарском кругу игара. Љубитељи клађења ће вероватно приметити пораст тржишта еспорта у својој омиљеној кладионици, а Валорант је вероватно једна од доступних игара.

Ваша потрага за информацијама о Валорант клађењу се завршава овде. У овом стручном водичу сазнаћете да Валорант добија велику пажњу међу ентузијастима клађења у еспорту јер комбинује компоненте пуцања у првом лицу и играња у борбеној арени. Чврсто разумевање игре је окосница сваког успешног приступа Валорант клађењу, као и сваком другом спорту клађења. Наставите да читате да бисте сазнали више.

Свеобухватан водич за клађење на Валорант еСпортс такмичења

Прва ствар коју треба да урадите када научите како да се кладите на Валорант је да разумете како игра функционише и како страна побеђује или губи.

Пет играча се суочавају са још петоро у Валорант мечу.

На располагању је неколико ликова за игру под називом Агенти, а сваки тим мора изабрати пет од њих. Сваки агент има јединствене вештине које се могу користити стратешки, као што су димне бомбе, молотовљеви коктели и лечење. Кључ за победу је бирање агената који могу да произведу моћне комбинације.

Агентове способности постоје првенствено да би побољшале арсенал игре. Постоји широк избор оружја које можете изабрати. Пиштољи, СМГ-ови, пушке и снајперисти су сви доступни, као и друге врсте оружја уобичајене за пуцаче из првог лица.

Постоји економија у игри за интеракцију. Победа вам доноси више новца, али губитак штети економији. Да бисте били равноправни са својим непријатељима, морате савладати вештину економског управљања.

Оба тима наизменично нападају и бране се током два полувремена утакмице. Да би успели, нападачи морају поставити шиљак (слично као Цоунтер Стрике-ова бомба) на једну од две локације. Браниоци морају чувати ове области безбедним и неутралисати шиљак ако је тамо постављен.

Формат подударања је најбољи од 25 у подразумеваном, нерангираном режиму. Тим који први победи у 13 рунди побеђује у мечу. У такмичарском режиму, победнички тим мора да победи са вођством од два круга.

Валорант режими игре

  • Неоцењено: Ако тражите мање конкурентно искуство упаривања Валорант-а, испробајте Унратед. У овом режиму игре неће утицати на рангирање тимова који су изгубили. Ако екипа победи 13 узастопних кола у формату бест-оф-25, победиће у мечу.
  • Спике Русх: Режим игре Спике Русх је игра рунде од 80 или 100 секунди у којој сваки члан офанзивног тима носи Спике који играчи морају да активирају подметањем. Коначна способност сваког играча је припремљена, а кугле моћи се насумично појављују широм поља за игру.
  • Деатхматцх: У режиму Деатхматцх, десет играча се такмиче у игри бесплатно за све шест минута; победника одређује ко први сакупи 30 убистава.
  • Конкурентно: Такмичарски режим је рангирана варијанта уобичајеног најбољег од 25 меча у Валоранту. Након такмичења у пет мечева, перформансе играча се рангирају, при чему је Радиант највиши, а Ирон најнижи.
Valorant

Разумевање начина на који Валорант квоте функционишу је део језгра ваше Валорант стратегије клађења.

Квоте за клађење на Валорант се често представљају као америчке квоте, приказане као број пропорционалан -100. Вероватноћа да тим победи има огроман утицај на ове бројке. Ундердогс су представљени симболом плус (+), док су фаворити приказани негативним (-) знаком.

Ево примера како би Валорант квоте могле изгледати: Цлоуд9 -175 Вс. Имморталс +150.

На основу горе наведених квота, Цлоуд9 је фаворит меча. Након негативног знака је износ на који би се требало уложити да би се донело 100 долара профита. Ако добијете 175 долара, на пример, и победите, ваш профит ће бити 100 долара.

Супротно томе, симбол плус означава да су бесмртници аутсајдери овог меча. Овде квоте показују колико можете очекивати да ћете добити на опклади од 100 долара. Кладите се на 100 долара, и добићете 150 долара профита.

Кладионици треба да знају да квоте редовно варирају и да се незнатно разликују од једне кладионице до друге. Погледајте наше препоручене сајтове за клађење на еспорт ако сте збуњени око тога где да се кладите или само купујете за нову кладионицу.

Image

Валорант врсте клађења

Када усавршите своју стратегију клађења на Валорант, сада морате да научите које опкладе вас очекују у клађењу на Валорант. Овај одељак овог стручног водича за Валорант клађење ће говорити о врстама опклада које већина сајтова за клађење на еСпортс нуди за Валорант.

Победник утакмице

Победници утакмица су најосновнији избори Валорант клађења. Ово је традиционална опклада „изабери победника“. Да бисте победили, све што треба да урадите је да предвидите победнички тим. Може се са сигурношћу рећи да су победници меча најпопуларнији тип опкладе, било да играте сингл или на акумулатор.

Тачан резултат

Да бисте освојили ове опкладе, морате предвидети коначан резултат игре. Опкладе на тачан резултат могу се класификовати у два типа у Валоранту: засноване на мапи и на мечу.

Тачан резултат заснован на мапи захтева успешно предвиђање резултата одређене мапе (нпр. 13-9 за бесмртнике на мапи 1). Тачан резултат заснован на мечу тражи од вас да тачно предвидите резултат датог меча (нпр. 2-1 за Цлоуд9). Опкладе на тачан резултат, генерално, је познато да је тешко звати.

Укупно рунди или мапе

Опкладе на више/мање на број мапа или рунди играју се слично као и опкладе са тачним резултатом, са једном кључном разликом. Уместо да погађате коначан резултат, мораћете да предвидите колико ће мапа или рунди бити одиграно у датом мечу.

Кладионице праве образовано предвиђање на основу недавних исхода (и других показатеља), а ваш задатак је да предвидите да ли ће коначни број мапа/рунда бити већи или мањи од те бројке.

Већина асистенција или убистава

Ова опција Валорант клађења је релативно једноставна. Да бисте освојили ову опкладу, морате тачно предвидети који играч ће забележити највише убистава (или асистенција, ако желите) током меча. Ова понуда еспорта је ризична, али може се много исплатити ако знате како се сналазите у Валорантовој конкурентској заједници за игре.

Победити у пиштољу

Меци из пиштоља служе као почетне метке за обе половине. Дакле, у Валорант мечу, прва и тринаеста мапа су познате као "пиштољске рунде". Они у великој мери утичу на следећа два кола и могу значајно да промене квоте у корист било ког тима. Због тога тимови додатно раде на усавршавању пиштоља и зашто је клађење на њих толико популарно.

Сада када разумете како да се кладите на Валорант, можда ће вас занимати проналажење Валорант еСпорт турнира за клађење. Неколико турнира је већ одржано широм света, иако је игра још увек релативно млада.

До сада, једини турнир на листи је ВЦТ Цхампионс Тоур 2022: Гаме Цхангерс Цхампионсхип, који ће се одржати у Берлину од 15. до 20. новембра.

Имајте на уму да се неки од ових датума могу померити. Не само да је Валорант релативно нов додатак свету онлајн игара, већ се и свет сада суочава са пандемијом ЦОВИД-19. Због ових неуобичајених околности, неколико великих еспорт турнира је морало да изврши прилагођавање распореда у последњем тренутку.

Заједница еспорта Валорант још увек није организовала ниједан велики догађај који се понавља. Можете остати у току посетом Валорант кладионицама. Како се брзо шири, тренутна база играча је и даље мања од онога што ће бити у будућности.

Последње мисли

Валорант је још увек релативно млада игра, као што је наговештено на почетку. До сада смо видели само неколико великих догађаја, од којих су неки видели врло мало акције клађења.

Добра вест је да изгледа да такмичарска култура игре добро сазрева. Многи бивши ЦСГО професионалци и други из такмичарског света пуцачина у првом лицу такође су се придружили сцени. Овде има и много свежих талената. На крају, игра ће се ухватити са следећом рундом нада еспорта.

Ово је фантастична вест за Валорант индустрију коцкања јер тимови за управљање ризицима кладионичара обраћају велику пажњу на дугорочну одрживост док развијају свеобухватну покривеност.

Када је у питању прастари упит „како се кладити на Валорант“, сигурни смо да смо покрили све основе. Постоји, наравно, мноштво додатних, сложенијих идеја и концепата. Пошто је наш Валорант туторијал за клађење намењен новопридошлицама, трудили смо се да све буде што једноставније и краће.

Желимо вам срећу у вашим Валорант авантурама клађења.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Шта је Валорант?

Валорант је бесплатна тактичка пуцачина заснована на карактерима 5в5 коју је развио и објавио Риот Гамес. Игра је објављена 2020. године и брзо је постала један од најпопуларнијих еспорт наслова на свету. Валорант је брза и стратешка игра која захтева од играча да искористе своје способности и тимски рад како би надиграли своје противнике.

Како функционише Валорант еСпортс клађење?

Валорант еСпортс клађење је процес клађења новца на исход Валорант еСпортс утакмица. Постоји низ различитих врста опклада које се могу поставити, као што су опкладе на победника меча, опкладе на хендикеп и опкладе на укупне мапе.

Где могу да се кладим на Валорант еСпортс?

Постоји велики број различитих онлајн кладионица које нуде Валорант еСпортс клађење. Неке од најпопуларнијих кладионица су Бетваи, Пиннацле и ГГБет.

Који су неки од најпопуларнијих Валорант еСпортс турнира?

Неки од најпопуларнијих Валорант еСпортс турнира укључују Валорант Цхампионс Тоур, Фирст Стрике Инвитатионал и ВЦТ ЕМЕА Цхалленгерс.

Који су неки савети за клађење на Валорант еСпортс?

Ево неколико савета за клађење на Валорант еСпортс:

  • Урадите своје истраживање. Пре него што положите било какву опкладу, уверите се да знате тимове, играче и мапе укључене у меч.
  • Купујте около за најбоље квоте. Различите кладионице ће понудити различите квоте за исти меч.
  • Не кладите се више него што можете приуштити да изгубите. Кладите се само на новац који можете приуштити да изгубите и никада не јурите своје губитке.
8 најбољих савета за клађење у еспорту за боље квоте

8 најбољих савета за клађење у еспорту за боље квоте

Добродошли у узбудљив свет клађења на еспорт! Ако сте почетник, овај свеобухватни водич је скројен за вас. Препун је практичних савета и увида који ће вам помоћи да донесете информисане одлуке и побољшате своје шансе у клађењу на еспорт. Пре него што заронимо, ево позива на акцију: Посетите еСпортРанкер да бисте истражили њихову топ листу препоручених еспорт казина. Ова платформа је фантастична полазна тачка за примену знања које ћете стећи овде.

Водич за почетнике за Фортните еСпортс клађење

Водич за почетнике за Фортните еСпортс клађење

Добродошли у адреналинско царство Фортните еСпортс клађења! Без обзира да ли сте ентузијаста игара или искусан кладионичар, овај водич за почетнике је ваш пасош за разумевање детаља и недостатака клађења на Фортните такмичењима. Од дешифровања статистике играча до стратешких савета за клађење, покривамо вас. Спремни да побољшате своје искуство играња? Одлучите се и истражите наше препоручене казино опције на топ листи на еСпортсРанкер-у – где вас чека узбуђење Фортните клађења!

Еспортс против спортског клађења: Свеобухватно поређење

Еспортс против спортског клађења: Свеобухватно поређење

Добродошли у узбудљиво царство клађења, где се страст за спортом и еспортом сусрећу са узбуђењем ишчекивања и стратегије. Ако сте почетник који улази у овај живахни свет, чека вас просветљујуће путовање. Овај водич је направљен да вам помогне да разумете нијансе између клађења на еспорт и традиционалног спортског клађења. Док истражујете овај водич, не заборавите да посетите ЕспортсРанкер за импресивно искуство и најбоље савете у индустрији. Њихови сајтови на врху листе су одлична полазна тачка за вас да зароните у акцију.

Еспортско клађење против игара у казину на мрежи: јасно поређење

Еспортско клађење против игара у казину на мрежи: јасно поређење

Реалност савременог интернет коцкања је да оно представља бескрајне могућности. Играчи могу да се кладе на спортске и казино игре са приличном лакоћом. Такође, ентузијасти коцкања ће увек имати више него довољно на својим рукама. 

Које су најбоље еСпорт наслове на које треба да се кладите?

Које су најбоље еСпорт наслове на које треба да се кладите?

Свет еспорта се свакодневно шири како све више људи гледа и учествује у игрицама. Међутим, због експанзије еспорт догађаја, још један посао се прилагодио да иде у корак са најновијим трендовима. Еспортско клађење је управо доступно у оквиру кладионичарства, тако да страствени играчи, играчи и кладионици могу можда да зараде новац на својим омиљеним догађајима. Ако сте заинтересовани да се окушате у клађењу на еспорт, у наставку је листа најбољих еСпортова који су сада најпопуларнији у овом сектору.

Које су најпопуларније еспорт наслове за клађење у Азији?

Које су најпопуларније еспорт наслове за клађење у Азији?

Добродошли у узбудљив свет еспорта у Азији, динамичан и узбудљив универзум где се узбуђење видео игара сусреће са стратешким доменом клађења. Ако сте страствени за игре и жељни да истражите могућности клађења, дошли сте на савршено место. Еспортс није само облик забаве; то је еволуирајући пејзаж који нуди јединствен спој ангажовања и могућности и за искусне кладиоце и за новајлије. Док закорачите у овај живахни свет, размислите о посети казина на листи најбољих на ЕспортсРанкер-у да бисте започели своје путовање. Припремите се да уђете у најбоље еспорт наслове који очаравају кладиоце широм Азије у 2024!

Најбољи савети за клађење на еСпорт за ЦС:ГО

Најбољи савети за клађење на еСпорт за ЦС:ГО

Да ли сте спремни да зароните у узбудљив свет ЦС:ГО клађења? То је путовање које обећава и узбуђења и изазове, савршено за све који желе да додају додатни слој узбуђења свом еСпорт искуству. Без обзира да ли сте искусан играч или сте нови у области еСпорта, овај чланак је ваш свеобухватан водич за информисање о клађењу на ЦС:ГО мечеве. Да бисте започели са правом ногом, топло препоручујем да посетите најбоље оцењени сајт компаније ЕспортсРанкер. Ово ће вам дати чврсту основу и ажуриране информације да започнете свој пут клађења.

Предности и мане коришћења криптовалута за клађење на еспорт

Предности и мане коришћења криптовалута за клађење на еспорт

Криптовалуте су већ неко време на уснама многих људи. Што више људи учи о овим дигиталним валутама, то су више одушевљени да их користе за пословне и личне послове. Међутим, као и код сваке друге добре ствари, клађење на криптовалуте имају своју мрачну страну, посебно када их користите за клађење на еСпорт. 

Шта су врхунски бонуси за клађење у еспорту?

Шта су врхунски бонуси за клађење у еспорту?

Индустрија еспорта стално расте из снаге у снагу. Са свим показатељима који указују на позитивну будућност, ова индустрија је привукла огромну пажњу са разних страна, међу којима је кључна индустрија онлајн клађења.

Шта су еСпорт тренери и чиме се баве?

Шта су еСпорт тренери и чиме се баве?

Ако сте заинтересовани за еспорт, можда сте приметили објаву за тренера на универзитету или мањој, основној организацији. Можда се питате: „Шта су еспорт тренери или еспорт цоацхинг, и зашто су толико важни за индустрију игара?“

Шта су онлајн еспорт сајтови и зашто би требало да их посетите?

Шта су онлајн еспорт сајтови и зашто би требало да их посетите?

Добродошли у динамично царство клађења на еспорт, где се узбуђење такмичарског играња спаја са узбуђењем стратешких опклада. Као почетник који се креће овим узбудљивим пејзажом, на ивици сте да откључате свет могућности. Еспортско клађење, посебно преко онлајн казина, добило је значајан замах, нудећи јединствен и привлачан начин да се уроните у виртуелне арене својих омиљених игара.

Шта је Оверватцх клађење: Згодан водич за почетнике

Шта је Оверватцх клађење: Згодан водич за почетнике

Клађење на еспорт на мрежи има доста изазова. Можда ће бити тешко дефинисати Оверватцх клађење, због бројних оператера и свих који морају да схвате окидачке тачке у различитим режимима и могућностима игре.