Све што треба знати о Е-спортови : Водич за почетнике

Последњих година, популарност еСпорта расте невиђеном брзином. У ствари, еСпорт турнири се сада добро такмиче са главним спортским догађајима. Да ли желите да се кладите на еСпортс? Ако одговорите потврдно, онда ће вам овај водич пружити све потребне информације како бисте могли да направите своју прву опкладу на професионални Леагуе оф Легендс, СтарЦрафт ИИ, Дота 2 меч или било који други еСпорт догађај који вам се свиђа.

Поред тога шта је клађење на еСпорт, овај водич ће покрити најбоље сајтове за клађење на еСпорт да бисте започели и врсте клађења на еСпорт, између осталих виталних информација.

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Најбољи сајтови за клађење на еСпорт за почетак

На тржишту постоји много сајтова за клађење на еспорт, али нису сви довољно добри за избор. Морате пронаћи сајт који ради довољно дуго да бисте стекли поверење својих корисника. Ево шта треба узети у обзир при избору најбољег сајта за клађење на еспорт:

Репутација

Када бирате сајт за клађење на еСпортс, прво на шта треба да обратите пажњу је његова репутација. Постоји много људи који су можда користили сајт и сматрали да је поуздан, што значи да је и за вас добар избор. Можете погледати његове рецензије на мрежи и прочитати шта су други рекли о њему како бисте одлучили да ли је вредно вашег времена и новца.

Опције Плаћања

Неки сајтови нуде а широк спектар опција плаћања, док други могу понудити само једну или две врсте плаћања. Важно је да изаберете сајт са начином плаћања који можете лако да користите без икаквих проблема. Ово ће олакшати депоновање и подизање вашег новца приликом клађења.

Подршка за корисничку подршку

Ово је још један фактор који морате узети у обзир када бирате најбољу локацију. Желите да пронађете сајт који нуди добру корисничку подршку тако да се можете ослонити на њих када имате проблема.

Безбедност

Безбедност би требало да буде један од ваших приоритета када бирате сајт за клађење на еспорт јер не желите да се злонамерни сајтови представљају као легитимни. Потражите сајт који ради довољно дуго и има мало или ништа жалби корисника. Ово осигурава да ваш новац остаје безбедан и сигуран.

еСпорт игре на које се можете кладити

Увек узмите у обзир доступне игре на које се можете кладити. Потребан вам је сајт који нуди више игара како бисте могли да диверзификујете своје опкладе. Ово ће смањити ваше ризике док вас осигурава кладите се на своје омиљене жанрове игара.

Квоте за клађење на еСпорт

Добре квоте ће осигурати да добијете најбоље приносе од ваших опклада ако победите.

На основу горе наведених критеријума, неки од најбољих сајтова за клађење на еспорт укључују:

  • 1кБет
  • 22БЕТ
  • 10Бет
  • Бетссон
  • Хајде
  • ЛеоВегас
  • ВиллиамХилл
  • Победник

Шта је клађење на еСпорт?

Постоји много облика клађења, а клађење на еспорт је један од њих. Са овим обликом клађења, кладите се на електронске спортове, а не на физичке спортске догађаје. Еспортс је скраћеница за електронске спортове, и они су један од најузбудљивијих спортова за гледање јер укључују такмичење у реалном времену. То значи да играч који изгуби и даље може да победи у делићу секунде, што га чини веома узбудљивим за гледање и клађење.

Еспортско клађење постоји већ неколико година, али је и даље релативно ново за већину људи изван заједнице игара. Због тога многе компаније за игре на срећу почињу да се све више фокусирају на клађење у еСпорту.

Важне ствари о којима треба водити рачуна када се као почетник кладите на еСпорт

Да ли сте први пут да се кладите на еспорт? Ево неколико важних ствари о којима треба да бринете:

  1. Избор сајта за клађење: Сцена клађења у еспорту расте, али је још увек релативно нова. То значи да нема много успостављених сајтова за клађење.
  2. Ваш буџет: Увек треба да дате приоритет свом буџету у односу на било шта друго када одлучујете колико ћете се кладити на еспорт меч. Не желите да ризикујете више од онога што можете себи приуштити да изгубите јер ће то само довести до финансијских проблема у будућности.
  3. Оддс: Увек проверите квоте пре него што положите опкладу. Ово је посебно важно ако стављате опкладу са високим ризиком.
  4. Ваш ниво вештине: Ако сте почетник и никада раније нисте играли или гледали еспорт, онда је веома препоручљиво да почнете са ниским улозима и држите се тамо док се ваше вештине не побољшају довољно за игре са вишим улозима.

Сазнајте више о еСпортовима

Када је у питању озбиљно спортско клађење, коцкар треба да има темељно разумевање спортова на које се клади. Исто важи и за клађење на еСпорт, због чега се почетници охрабрују да науче што више о сцени еСпорта пре него што уложе свој новац. Неопходно је разумети тимове и играче који учествују. Сваки играч или тим има свој јединствени стил игре и такмичарски рекорд. За тимски еСпортс, такође је важно разумети динамику тима.

Срећом, све ове информације и још много тога можете пронаћи брзом интернет претрагом. Постоји много веб локација и интернет заједница које су посвећене еСпорту. Подаци о прошлим учинцима тимова и играча и детаљна анализа њихових професионалних историја такође се могу наћи на мрежи. У ономе што ће се понављати у овом чланку, клађење на еСпорт је веома слично „традиционалном“ спортском клађењу.

Предности и мане клађења на еСпорт

Еспортс клађење постаје све популарније, али још увек није за свакога. Ево неколико предности и недостатака клађења на еспорт.

Прос

  • Ово је веома узбудљив начин да проведете своје време. Моћи ћете да се кладите и гледате невероватне игре у исто време.
  • Клађење на еспорт на мрежи је згодно. Можете се кладити када желите, где желите и колико желите.
  • Добијате много бонуса и промоција на сајтовима за клађење на мрежи.

Цонс

  • Постоји ризик од зависности. Ако нисте пажљиви, можете почети да се кладите много више него што можете да приуштите да изгубите. То може довести до финансијских проблема.
  • Такође постоји ризик да будете преварени од стране лажних сајтова за клађење на мрежи.

Како функционише сајт за клађење у еСпорту?

Питам се како се кладити на еспорт и како функционишу сајтови за клађење на еспорт? Већина сајтова за клађење у еспорту повукла је све кораке како би почетницима олакшала приступ играма и почетак клађења. Да бисте почели да се кладите на еспорт сајту, потребно је да:

Пријављивање на сајт

Када се региструјете на неком сајту, највероватније ћете морати да унесете личне податке као што су ваша адреса, број телефона, е-пошта и лозинка. Након што пошаљете све потребне информације, сајт ће вам послати е-поруку са потврдом, након чега ћете се пријавити на свој налог, одабрати начин банкарства и депоновати средства.

Депозити су обично тренутни како би се осигурало да можете почети да се кладите скоро одмах након регистрације, а сајтови за еспорт увек ће пружити широк спектар банкарских метода. Изаберите метод који вам одговара.

Постављање опкладе

За постављање а кладите се на сајту за клађење у еспорту, изаберите утакмицу на коју желите да се кладите и изаберите врсту опкладе. Унесите своју опкладу (износ новца који желите да се кладите на одређени меч) и потврдите опкладу.

Иако постоје сајтови за клађење на еспорт који ће вам омогућити да промените или чак повучете своју опкладу пре почетка, други не пружају ту слободу. Зато морате научити неке важне савете за клађење на еспорт и пажљиво одабрати своје опкладе пре потврде.

Напомена: Већина еспорт сајтова за клађење ће вам дати бонус добродошлице након вашег првог депозита. Разумите услове и одредбе бонуса пре него што затражите. Са знањем о томе како бонус функционише, можете максимално искористити ове награде, осигуравајући да раде у вашу корист.

Врсте клађења на еСпорт

Почетници коцкања у еСпортовима су увек (пријатно) изненађени огромним бројем опција за клађење које су доступне у еСпорту. Овај асортиман осигурава да играчи изаберу оно што им најбоље одговара. Док је неке врсте опклада лако добити, друге је тешко добити. Желећете да изаберете опкладу која вам даје веће шансе. Неки од најчешћих врсте еСпорт опкладе су наведене у наставку:

  • Оутригхтс: Ово укључује клађење на победника меча. Нема нерешених резултата.
  • Над Под: Ова врста клађења је лака као навођење броја. На пример, уобичајени добитник у овој врсти клађења је да ли ће игра имати више или мање од 100 убистава.
  • Победник турнира: Ова врста опкладе је обично популаран избор за велики турнири. Ви ћете се кладити на то који тим ће победити на турниру.
  • Чудно чак и: У овој опклади ћете се кладити на то да ли ће број догађаја у одређеном еСпортс мечу бити непаран или паран. На пример, у Дота 2 мечу можете предвидети да ли ће тим победити у одређеном броју парних или непарних рунди.
  • Тачан резултат: ово укључује предвиђање тачног резултата датог еспорт меча. Ово може бити у смислу поена, као што су 2-0 или 4-3.

Играчи морају да одвоје време да разумеју друге опције клађења које свака игра има како би њихово искуство клађења у еСпорту било узбудљиво.

Гледајте еСпортс

У сваком спортском клађењу, дугорочни успех и знање игре увек иду руку под руку. Због тога је један од најважнијих савета за почетнике да гледају што више еСпортова пре него што кладе новац. Читање статистике и истраживање могу ићи само тако далеко; Гледање неколико утакмица је најбољи начин да се стекне темељно разумевање еСпортова на које је играч заинтересован да се клади. Коцкари могу да гледају еСпорт стримове на онлајн платформама као што су ИоуТубе и Твитцх, било бесплатно или по приступачним ценама претплате.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Ствари које треба знати о клађењу на еспорт у онлајн казину
2023-02-09

Ствари које треба знати о клађењу на еспорт у онлајн казину

Не постоји много ствари које можете да урадите, а које испоручују сличан ниво узбуђења и узбуђења као клађење у еспорту. Клађење на еспорт је чак узбудљивије од спортског клађења за редовне спортске догађаје јер су еспортови много непредвидљивији од редовних спортова. Видети победу аутсајдерског тима против једног од најбољих тимова на еспорт сцени није тако неуобичајено.