Како се кладити на еспорт: Водич за крајње знање

У овом водичу за клађење на еСпорт, сазнајте све о клађењу на електронске спортове. Такође, останите са нама да бисте сазнали који су најбољи жанрови видео игара и наслови видео игара на које се можете кладити, као и савете за клађење у еСпортовима. Нема сумње да индустрија еСпорта бележи експоненцијални раст. Са доласком пандемије, клађење на еСпорт је процветало и данас је то најбрже растући облик клађења.

Према извештају предузетника из индустрије коцкања из Лас Вегаса Криса Гроува из 2019. године, укупан новац еСпорта уложен око главних еСпорт наслова до 2020. износио је око 12,9 милијарди долара на глобалном нивоу, док је број еСпорт кладионичара на глобалном нивоу био приближно 6,5 милиона. Долазак пандемије, а самим тим и прекид утакмица уживо, мора да је експлодирао бројке.

Како се кладити на еспорт: Водич за крајње знање
Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Како се кладити на еспорт 2024

Пре него што поделимо листу најбољих Жанрови еСпорт видео игара да се кладите, ево водича за почетнике за клађење у еСпортовима. Сазнајте основе клађења у еСпортовима, од тога како пронаћи најбољи сајт за клађење, до квота за клађење, тржишта, стратегија и још много тога.

Како функционише клађење на еспорт

Еспортс клађење је једноставно клађење на електронске спортове који се играју на такмичарским нивоима. Иако су прилично сличне виртуелним и симулираним играма, еСпортови имају тај људски додир баш као и традиционално спортско клађење, где се боре професионални спортисти, а не вештачка интелигенција и компјутерски симулатори. Већ сада професионални тимови привлаче најбоље таленте из целог света, тако да је еСпорт једнако конкурентан као и сваки други спорт.

Како се кладити на еспорт

Клађење на еСпортс је прилично једноставно. Међутим, постоји неколико ствари које кладионици треба да знају.

Прво, играчи морају да одлуче на коју игру желе да се кладе. Овај чланак ће делити неке од најбољих жанрова на које се можете кладити и најпопуларније игре на сцени еСпорта из сваког жанра.

Како пронаћи најбоље сајтове за клађење на еспорт

Када се коцкар одлучи на одређену игру, требало би да пронађе кладионице које нуде тржишта за игру. За записник, немају све кладионице клађење на еСпорт.

Још један суштински фактор који треба узети у обзир при избору кладионице је лиценцирање и регулатива. Играјте само на регистрованим и реномираним сајтовима за клађење на еСпорт.

Затим прочитајте рецензије кладионичара и истражите како бисте пронашли кладионице које нуде брзо и сигурно банкарство, и што је најважније, свеобухватну листу опција депозита и повлачења. Играчи дефинитивно желе да брзо уђу у клађење на прави новац. Такође, узмите у обзир трошкове трансакције, време обраде и, што је најважније, прихваћене валуте.

Кључни аспекти које треба размотрити укључују корисничку подршку, језике, пренос УЖИВО, навигацију сајта и мобилно клађење.

Трећи аспект на који се треба фокусирати су тржишта и квоте клађења на еСпорт. Неке кладионице имају огромна тржишта клађења, док друге нуде само основне опције. Прво је оно на шта би ентузијасти клађења у еСпортовима требало да воде рачуна. Када су у питању квоте, постоје две ствари. Прво, придружите се сајтовима за клађење са највишим квотама. Друго, играчи треба да се увере да је подржан формат квота који су им познати.

Такође је неопходно размотрити промоције. Најбоље кладионице за еСпорт, између осталог, имају бонусе без депозита и бонусе на депозит. Док тражите бонусе за клађење, не заборавите да проверите услове за клађење. Што је множитељ мањи, веће су шансе да се максимално искористи бонус за клађење.

Стратегије клађења на еспорт

Баш као и традиционално спортско клађење, постоје стратегије клађења на еСпорт, које се разликују у зависности од жанра игре. Клађење на арбитражу је најпопуларнија стратегија. Уобичајено позната као стратегија клађења 'арб', укључује клађење на све могуће исходе појединачног еСпортс меча.

МОБА водич за клађење

Мултиплаиер Онлине Баттле Арена, популарно позната као МОБА, један је од најбољих жанрова видео игара на које се можете кладити. Ова стратешка видео игра садржи два тима који се боре на унапред дефинисаном бојном пољу познатом као мапа.

МОБА игре су најбоље оцењене, посебно у Азији. Популарност се може приписати чињеници да су друштвени сада када играчи морају да се удружују са пријатељима да би постигли победу. Неке од најбољих МОБА игара за клађење укључују Легија славних, ДОТА 2 (Одбрана древних 2), Мобиле Легендс: Банг Банг и Смите.

Како се кладити на МОБА игре

МОБА клађење постаје све популарније сада када постоје неки престижни МОБА турнири и такмичења као што су Тхе Интернатионал и ЛоЛ Ворлд Цхампионсхип. Поврх тога? Постоје МОБА игре на које се можете кладити скоро целе године. Занимљиво је да МОБА игре привлаче врхунске тимове и таленте, убризгавајући конкурентност у стратешку игру.

Окосница клађења на МОБА игре је разумевање различитих тржишта клађења. Кладионици се могу кладити на појединачна тржишта МОБА утакмица, тржишта МОБА турнира/такмичења/победника лиге или тржишта мапа. Неке од најбољих опклада за постављање укључују победника меча, победника мапе, укупни резултат на мапи, прво убиство, број рунди, укупни број убистава/шанси, или чак хендикеп, итд. Вероватноћа свих ових догађаја је представљена у квотама.

Да бисте се кладили на МОБА игре, прво пронађите сајт за клађење са МОБА еСпорт тржиштима и будите у току са предстојећим МОБА такмичењима. Кладионици такође треба да буду свесни различитих формата који се користе у МОБА турнирима.

На крају, играчи би требало да ураде нека истраживања како би открили који су најбољи МОБА еСпортс тимови. У овом тренутку, имена домаћинства су Теам Спирит, ПСГ.ЛГД, Инвицтус Гаминг и Теам Сецрет, између осталих. Такође би било паметно проверити недавну форму тима у коју кладионици улажу свој новац.

Баттле Роиале водич за клађење

Баттле Роиале игре су фантастичне игре за више играча на мрежи које садрже игру последњег човека и тактике преживљавања, истраживања и чишћења. Они укључују десетине до стотине играча који се боре за славу на мапи која се стално смањује. У зависности од формата, играчи могу бити сами или у тимовима.

Данас, баттле роиале игре доминирају еСпорт сценом. Неке од највећих игара краљевске битке укључују Фортните, Цалл оф Дути: Варзоне, Апек Легендс, ПУБГ: Баттлегроундс, и Фалл Гуис Ултимате Кноцкоут само да споменем неке.

Како се кладити на Баттле Роиале игре

Клађење на баттле роиале игре је међу најпопуларнијим облицима клађења на еСпорт. Популарност ових игара може се приписати чињеници да игре баттле роиале привлаче стотине такмичења највишег нивоа и значајне новчане награде. Два најзначајнија турнира Баттле Роиале су Апек Легендс Глобал Сериес (Апек Легендс) и Тхе Фортните Ворлд Цуп (Фортните). Занимљиво је да је Светско првенство у Фортнитеу 2019. привукло наградни фонд од 30 милиона долара.

Клађење на баттле роиале игре је прилично лако све док кладионици пронађу најбоље сајтове за клађење на баттле роиале еСпортс и разумеју начин игре, тржишта и како функционишу квоте. Постоје различита тржишта на која се можете кладити у зависности од сајта за клађење и, наравно, одређене игре баттле роиале.

Нека од уобичајених тржишта са којима би играчи требало да буду упознати укључују директне победнике утакмица, победнике турнира, специјалне опкладе, акумулаторе, укупне вредности, победнике мапа, резултате на мапи, па чак и опкладе у игри, иначе познате као опкладе уживо.

Поред тржишта клађења и квота, играчи би требало да буду упознати са еСпортс сценом игре баттле роиале на коју желе да се кладе. Сазнајте најбоље тимове у Фортните-у, најбоље тимове у Апек Легендс-у и тако даље. Такође, погледајте њихов недавни образац да бисте донели најбољу одлуку о клађењу.

ФПС водич за клађење

Нема сумње да је ФПС (пуцач из првог лица) популаран жанр видео игара. Заснован је на пушкама и другој борби заснованој на оружју из перспективе првог лица. Играчи контролишу протагониста у 3Д простору. ФПС игре су популарне јер уводе ту праву атмосферу на бојном пољу захваљујући импресивној графики и звуку. Такође негују тимски рад и солидарност.

ФПС игре су популарне широм света. Баттлефиелд В и Цоунтер-Стрике: Глобал Оффенсиве су две највеће ФПС игре данас. Остали популарни ФПС наслови у еСпорту укључују Цалл оф Дути, Том Цланци'с Раинбов Сик Сиеге (Р6), Валорант и Оверватцх.

Како се кладити на ФПС игре

ФПС игре нису само велике у кумулативним наградним фондовима; они такође доминирају на листама клађења у еСпорту. Према најновијим статистикама, ЦС: ГО води по обиму клађења сада када постоје доста турнира током целе године. Такође је лако кладити се на ФПС игре, а постоји широк спектар опција за клађење.

Као и код свих других жанрова видео игара, играчи који се кладе на ФПС игре морају разумети основну игру и правила како би доносили одлуке о клађењу. Такође је неопходно разумети тренутно стање ФПС еСпорт сцене. Нађите времена да истражите који су најбољи ФПС тимови. Тренутно, најбољи ФПС тимови су Астралис, СЕН Сентинелс и Сан Францисцо Схоцк. Такође је важно прегледати све предстојеће турнире и такмичења.

Још једна критична ствар коју кладионици морају да буду свесни су доступна тржишта клађења. ФПС игре могу имати различит начин играња и циљеве, али већина опција клађења је слична оним што играчи могу пронаћи у МОБА и Баттле Роиале еСпортс клађењу. Нека од најбољих тржишта за клађење укључују победника турнира, победника меча, победника карте, прву крв и клађење уживо.

Водич за клађење на спортске симулације

За традиционално спортско клађење ентузијасти, спортске симулације еСпорт игре нуде врхунско искуство док прате традиционално спортско клађење. Као што име говори, спортске симулационе игре су засноване на стварним спортским играма као што су фудбал, хокеј, мото спорт, кошарка и амерички фудбал. Спортске симулационе игре не треба мешати са виртуелним спортовима јер их играју прави људи.

Спортске симулационе игре су популарне широм света. Сцена се може похвалити елитним професионалним тимовима, а неке спонзоришу професионални клубови. Они приказују главне лиге и такмичења и користе најсавременије машине за игре како би понудили реалистичну игру и графику која одузима дах. Неке од најбољих спортских симулационих игара на које се можете кладити укључују ФИФА, НБА2К, ПЕС, Мадден итд.

Како се кладити на спортске симулације

Спортске симулације привлаче многе кладиоце, углавном љубитеље традиционалних спортских клађења. То је зато што су они слични конвенционалном спортском клађењу у смислу механизама клађења. До сада, тако добро, ФИФА 21 клађење води у жанру спортских симулација у погледу обима клађења. Дакле, шта играчи треба да знају о клађењу на спортске симулационе видео игре?

Прва ствар је проналажење поузданих сајтова за клађење са ФИФА-ом, ПЕС-ом и НБА2К тржишта. Запамтите, неће сви сајтови за клађење имати ова тржишта. Када су у питању квоте и тржишта клађења, квоте су заступљене у једном од три формата клађења, или у свим форматима, док тржишта остају иста као код редовног спортског клађења.

Разлика, међутим, долази у тимовима на које се треба кладити. У традиционалном спортском клађењу, најбољи тимови за клађење су најуспешнији у последње време. Међутим, у клађењу на еСпортс, играчи не би требало да гледају на најистакнутије тимове у стварном животу. Уместо тога, требало би да погледају запис еСпортс професионалног играча. На пример, професионални играч, са супер тимом као што је ПСЖ, са свим звездама, могао би да изгуби од бољег професионалног играча који игра са просечним тимом из нижих француских лига.

Водич за клађење РТС-а

РТС, познат и као стратешка игра у реалном времену, је још један популаран жанр видео игара на који се можете кладити. Један од аспеката који ове игре чине популарним је генерално бржи темпо. Разлика између РТС игара у односу на потезне стратегије (ТБС) је у томе што у РТС играма играчи могу истовремено да уђу у акцију.

Постоји много РТС игара, али само неколико карактеристика у такмичарском свету еСпорта. Стратешке игре у реалном времену укључују СтарЦрафт ИИ, ВарЦрафт и Доба империја серије.

Како се кладити на РТС игре

Док популарност жанра видео игара РТС-а успорава, игре су и даље активне на еСпорт сцени. Дакле, шта играчи треба да знају о клађењу на РТС игре?

Прва ствар је проналажење сајтова за клађење са кладионицама РТС игара, као нпр СтарЦрафт ИИ и ВарЦрафт тржишта, између осталих. Затим се пријавите на кладионице које имају много догађаја и највеће квоте. Играчи такође треба да се труде да буду у току са свим дешавањима у свету РТС игара. Прво, разумејте начин играња РТС игара и основна правила. Важно је да се упознате са различитим форматима турнира који се користе.

На крају, погледајте табелу да бисте сазнали на које најбоље тимове и играче можете уложити новац. За записник, тимови стално мењају спискове, па обавезно проверите недавну форму тима да бисте донели исправну одлуку о клађењу.

Окончање

То је то; водич о томе како се кладити на еСпортс. Запамтите, постоје савети и стратегије за клађење у еСпортовима које повећавају шансе за победу. Такође, обавезно проверите шта стручњаци кажу у својим предвиђањима пре него што се кладите!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Ствари које треба знати о клађењу на еспорт у онлајн казину
2023-02-09

Ствари које треба знати о клађењу на еспорт у онлајн казину

Не постоји много ствари које можете да урадите, а које испоручују сличан ниво узбуђења и узбуђења као клађење у еспорту. Клађење на еспорт је чак узбудљивије од спортског клађења за редовне спортске догађаје јер су еспортови много непредвидљивији од редовних спортова. Видети победу аутсајдерског тима против једног од најбољих тимова на еспорт сцени није тако неуобичајено.

Услови за еСпорт и језик који треба да знате
2023-01-19

Услови за еСпорт и језик који треба да знате

Сет је застрашујући у касној утакмици. Овај ниво потенцијала за танковање, заједно са тако високим ДПС излазом, може бити разоран за тимове којима недостаје АоЕ контрола гомиле. Његов потенцијал за ношење ће бити снежни ако поново успе да украде Ред Буфф.

Како се кладити на Апек Легендс у 2022
2022-03-31

Како се кладити на Апек Легендс у 2022

Клађење на Апек Легендс полако добија на снази јер све више и више фанова пуцачке игре хероја битке роиале клади се на стотине турнира и такмичења широм света. Ако клађење звучи као идеја, ово је право место за вас. Сазнајте све о Апек Легендс клађењу 2022, од основа Апек Легендс онлајн клађење на највећа такмичења и тимове.