Свеобухватан водич за клађење у еспорту

Прво, хајде да причамо о томе шта је клађење у еспорту. Еспортс матцхед клађење је техника коју коцкари користе да би се кладили без ризика на еспорт догађај. У теорији, подударна опклада ће резултирати нултим губитком ако урадите ствари како треба.

Једноставним речима, клађење на еспортс функционишу када користите бесплатну опкладу на један исход за еспорт догађај, а затим користите другу платформу да положите опкладу својим новцем на други исход истог догађаја.

Ако се догоди први исход, губите плаћену опкладу, али добијате награду од бесплатне опкладе. Ако дође до другог исхода, губите бесплатну опкладу, али добијате опкладу за први исход.

Дакле, то је у суштини ситуација у којој сви добијају. Међутим, стварни процес постављања усклађене опкладе на еспортс је мало компликованији.

Свеобухватан водич за клађење у еспорту
Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Важни услови клађења на еспорт за клађење на еспорт

Пре него што пређемо у дубину о клађењу на еспорт, ево неколико важних услова за клађење на еспорт које би требало да знате:

Еспортс квоте за клађење

квоте за клађење су начин да се изрази вероватан исход. Шансе такође одређују колико ћете награде добити ако се исход заиста догоди. Постоји неколико начина за представљање квота, али најпопуларнији за еспорт клађење су децималне квоте.

На пример, рецимо да ставите опкладу од 10 америчких долара на победу тима А са децималним квотама 2,4. Ако тим А победи, добијате 24 америчка долара, што је 10 пута 2,4.

Кладионица у еспорту или спортска кладионица

Кладионица за еспорт (онлајн кладионица, еспорт кладионица) је онлајн платформа која коцкарима нуди тржишта клађења за клађење.

Бацк Бет

Повратна опклада је опклада на одређени исход. На пример, ако положите опкладу назад на тим А који се такмичи у еспорт догађају, победићете ако победи тим А. Изгубит ћете ако постоји било који други исход као што је меч који се завршава нерешеним резултатом или ако тим А изгуби.

Размене клађења на еспорт

Размена за клађење у еспорту је платформа која омогућава другим људима да делују као кладионице, а такође је и једино место где можете да положите опкладе.

Лаи Бет

Положене опкладе су опкладе на то да се резултат неће десити. На пример, ако положите опкладу на тим А, победићете ако тим А не победи. Такође побеђујете ако је меч ремизиран јер спада у категорију тима А који „НЕ“ побеђује.

Одговорност

Када направите опкладу на лаичку опкладу, дужни сте да платите додатни износ ако изгубите. Ако положите опкладу од 10 америчких долара на тим А са квотом 2 и тим А победи, губите 10 америчких долара. Међутим, такође морате да платите додатних 10 америчких долара јер су шансе биле 2.

Из тог разлога, морате да задржите 20 америчких долара на размени ако желите да положите опкладу од 10 америчких долара са квотом 2. Мораћете да задржите 30 америчких долара ако је квота 3.

Како користити Еспортс Матцхед клађење?

За клађење на еспортс, потребне су вам две платформе, од којих је прва ан еспортс онлајн кладионица а друга је размена еспорта. Кладионица ће вам омогућити да положите бек опкладу, што значи да ће одређени тим победити у мечу, а размена ће вам омогућити да направите лаи опкладу, што значи да исти тим неће добити меч.

Користићете бесплатну опкладу на кладионици да положите задњу опкладу на догађај и свој новац да положите опкладу на берзи. Да бисте ствари лакше разумели, ево водича корак по корак о томе како да користите клађење у еспорту.

Корак по корак водич за клађење у еспорту

 1. Изаберите онлајн кладионицу.
 2. Изаберите берзу за клађење на еспорт.
 3. Отворите главну страницу онлајн кладионице или спортске кладионице.
 4. Затражите бесплатну опкладу коју нуди кладионица.
 5. Изаберите догађај еспорта са тржиштем клађења на победник меча. (Уверите се да је овај догађај доступан на берзи клађења на еспорт коју сте изабрали и да берза за клађење на еспорт нуди сличне квоте за овај догађај)
 6. Употријебите бесплатну опкладу коју сте управо тврдили да положите повратну опкладу на еспорт догађај.
 7. Отворите берзу за клађење на еспорт.
 8. Изаберите исти догађај у еспорту на који сте дали повратну опкладу.
 9. Положите опкладу у вредности истог износа као и повратну опкладу. (Уверите се да имате довољно средстава на берзи која покрива обавезу)
 10. Сачекајте да се догађај заврши и затражите своје добитке.

Како одабрати кладионицу за еспорт и берзу за клађење на еспорт

Када бирате онлајн кладионицу за еспорт и берзу за клађење на еспорт, једина ствар у коју треба да се уверите, а која ће омогућити да клађење на еспорт функционише, јесте да ли обе платформе покривају исти догађај на који желите да се кладите. Још једна ствар која је потребна да би клађење на еспорт функционисало је бесплатна опклада. Уверите се да онлајн кладионица коју изаберете нуди бесплатне опкладе.

Међутим, није важно да ли обоје имају исти еспорт догађај или не ако онлајн кладионица или размена нису легитимни или имају неколико безбедносних проблема. На интернету постоји мноштво извештаја о људима који су преварени у онлајн кладионици или берзи за клађење на еспорт.

Из тог разлога, уверите се да су обе платформе легитимне и да имају одговарајуће мере безбедности као што је шифровање веб локације. Такође можете да погледате субјективне карактеристике, на пример које методе депозита имају и које игре покривају.

Како функционише Еспортс Матцхед Беттинг

Да бисте објаснили како функционише клађење на еспортове, ево примера.

 • Рецимо да сте пронашли онлајн кладионицу која нуди бесплатну опкладу у вредности од 20 америчких долара. Пронашли сте и берзу за клађење у еспорту која покрива исти догађај еспорта који покрива онлајн кладионица.
 • Кладионица нуди квоту 2 да тим А победи, а берза еспорта нуди квоту 2 и да тим А не победи. Користите своју бесплатну опкладу од 20 америчких долара да положите опкладу уназад на тим А.
 • Након тога, депонујете 40 америчких долара на берзи, 20 америчких долара за лаичку опкладу и 20 америчких долара за обавезу. Затим се кладите на тим А за 20 америчких долара.
 • Ако тим А не победи у мечу, губите бесплатну опкладу, али задржавате 20 америчких долара из лаичке опкладе и 20 америчких долара обавезе. Такође добијате награду од 20 америчких долара. Потрошили сте 40 америчких долара и заузврат добили 60 америчких долара.
 • С друге стране, ако тим А победи, губите 40 америчких долара од опкладе, али добијате бесплатну опкладу и добијате 40. америчких долара. Потрошили сте 40 америчких долара и добили сте 40 америчких долара. Ништа нисте освојили, али нисте ништа изгубили, због чега су клађење на еспортс утакмице без ризика.
About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

ФАК

Све што требате знати о казинима

Можете ли упасти у невоље због клађења на еспортове?

Еспортс матцхед клађење је потпуно легално. Међутим, можете упасти у невоље због отварања два налога на истој платформи за клађење на подударање. Такође, у неким деловима света није дозвољено клађење било које врсте, па проверите законе своје земље пре него што ставите било какве опкладе.

Да ли клађење на еспортске утакмице функционише стално?

Еспортс матцхед клађење је у суштини клађење без ризика. Међутим, функционише само ако су квоте сличне и на берзи и на онлајн кладионици.

Да ли је безбедно користити клађење у еспорту?

Еспортс матцхед клађење је потпуно безбедно, само ако користите легитимне платформе. Постоји неколико извештаја о људима који су били преварени у онлајн кладионицама или берзама клађења на еспорт. Уверите се да користите само легитимне платформе.

Могу ли да користим клађење у еспорту за друга тржишта?

Да би клађење на еспорт функционисало, потребно вам је тржиште клађења са само два исхода. Дакле, да, можете користити клађење у еспорту на било ком тржишту ако постоје само два исхода.