Пронађите Савршен Бонус

Растућа популарност еСпорт игара довела је до тога да кладионичари користе различите стратегије како би играче задржали мотивисаним. Коришћење бонуса је несумњиво саставни део маркетинга еСпорта. Како индустрија онлајн игара постаје жестоко конкурентна, остаје јасно да играчи еСпорта имају још веће шансе да добију најбоље бонусе.

Онлине бонуси нису једнаки. Да би играчи добили праву предност у односу на казино, охрабрују их да траже најбоље бонусе. Трагање за савршеним еСпортс бонусом захтева више од гледања на износ бонуса. Различити фактори, међу којима су кључни захтеви за клађење, увелико утичу на одабир правог бонуса.

Шта чини добар еспорт бонус?

Шта чини добар еспорт бонус?

Неки играчи еспорта, углавном нови, могли би бити у искушењу да зграбе што је могуће више бонуса у нади да ће проширити свој банкролл. Нажалост, не вреди узети све бонусе. Ево неколико ствари које треба узети у обзир приликом процене да ли је бонус вредан узети или не:

Величина бонуса

Износ бонуса је вероватно прва ствар коју сваки играч који тражи бонус погледа. У идеалном случају, значајни еСпортс бонуси обично нуде играчима максималну вредност за њихов новац. Међутим, сама величина се не може користити као одлучујући фактор; играчи такође треба да буду заинтересовани за низ других фактора, укључујући износ потребан за активирање бонуса.

Захтеви за клађење

Иако је величина бонуса обично на првом месту, то свакако није једини фактор који треба узети у обзир. Већина бонуса које нуде сајтови за клађење у еСпорту обично имају захтеве за клађење у распону од 1 до 20Кс. Шта су све захтеви за клађење? На пример, бонус од 100 УСД са захтевима за клађење од 5к у суштини значи да играч мора да положи опкладе у вредности од 500 УСД да би се квалификовао за повлачење. У суштини, савршени бонус треба да има најмањи захтев за опкладу.

Датуми истека

Уобичајено је пронаћи еСпортс бонусе са датумима истека. С обзиром на савете искусних играча за клађење у еСпорту, добар бонус би требало да има дуг датум истека. Кратак датум истека може бити посебно ограничавајући, посебно када је везан за бонус са високим захтевима за клађење. А пошто већина бонуса које нуде еСпортс сајтови долазе са јединственим захтевима за клађење, продужени рок трајања је несумњиво пожељан у већини случајева тако да се ваш хоби не претвори у непожељан посао.

Свестраност

Приликом издавања бонуса, циљ било које кладионице у еСпорту је да понуди вредну награду својим играчима. Као таква, свестраност или способност бонуса да се користи у различитим играма је критична у процени вредности сваког подстицаја. На пример, добар еСпортс бонус се може користити на више еСпорт догађаја и тржишта. Ако је бонус рестриктиван, то може бити сигуран знак да играч треба да истражи друге опције.

Начини плаћања

Већина онлине бонуса је обично везана кредибилне методе плаћања. Већина врхунских казина нуди бројне начине плаћања. На овај начин, играчи не морају двапут да размишљају пре него што затраже бонус. Најбоље од свега, лакоћа тражења бонуса такође треба да одражава лакоћу тражења бонус победа.

Шта чини добар еспорт бонус?
Како добити бонусе за клађење у еспорту?

Како добити бонусе за клађење у еспорту?

Гледајући разне бонусе, неки играчи се често збуне око добијања еСпортс бонуса. Захтев за еСпорт бонус не мора да буде напоран, баш као и проналажење најбољих квота за клађење на еСпорт, с обзиром на то да већина сајтова за еСпорт клађење има процедуру која је лака за праћење приликом приступа вашем бонусу. Уз то, ево општег водича корак по корак за тражење било каквог еСпортс бонуса.

Изаберите сајт за клађење на еспорт

Први корак ка тражењу еспортс бонуса је регистрација код кладионичара. Међутим, то не значи да изаберете било које друге еспорт клађење на које наиђете, већ ону која нуди дугу листу бонуса. Иако ово можда није квалификација, често представља основу за примање других бонуса. Прави избор казина може значити добијање разних бонуса током целог играња са њима. Међутим, читање услова везаних уз потенцијалне понуде је кључно пре него што изаберете било коју локацију за клађење.

Регистрација – Бонус добродошлице

Већина казина поздравља нове играче са а бонус добродошлице. Једина квалификација везана за овај бонус је да играч мора бити нов. Дакле, регистрација је неопходна када циљате бонус добродошлице. Након што играч како да се клади на еспортс и одлучи да се придружи регистрацији код еСпортс кладионице, третира се низом других бонуса, укључујући бонусе за меч и поврат новца. Након регистрације, нови играчи еспорта такође могу да искористе предности промотивних кодова, посебно када активирају бонус добродошлице.

Направите депозит – Упарите/Поново учитајте бонус

Док нека казина рутински нуде играче бонуси без депозита, већина еспорт сајтова награђује играче који своје рачуне финансирају правим новцем. Већина казина нуди бонусе у облику меча или бонуса за поновно учитавање, где се депозит упарује до одређеног износа. У идеалном случају, потребан је само депозит за активирање бонуса за меч.

Ставите опкладе – Бонус за лојалност/поврат новца

Стављање опклада са правим новцем може бити још један начин тражења бонуса. Попут спортских кладионица, сајтови за клађење на еспорт такође награђују играче који повремено праве опкладе за прави новац. Ови бонуси долазе у различитим облицима, међу којима су кључни бонуси за лојалност и поврат новца. Прво се обично додељује редовним кладионицима, док се друго враћа као део изгубљених опклада.

Процедура или кораци које треба предузети пре тражења било ког бонуса зависи од природе бонуса. На пример, добијање бонуса за регистрацију је потпуно другачије од захтевања било којег подударања или бонуса за повраћај новца. У већини случајева, тражење бонуса се не завршава када играч прими износ бонуса; еспортс играчи морају да испуне одговарајуће услове за клађење. Понекад ће постојати нека ограничења везана за услове клађења.

Како добити бонусе за клађење у еспорту?
Који су најбољи бонуси на сајту за клађење у еспорту?

Који су најбољи бонуси на сајту за клађење у еспорту?

Већина кладионице за еспорт на мрежи данас стави неке великодушне бонусе. Као резултат тога, сви еспортови који се спремају да искористе ове подстицаје треба да буду спремни да купе и изаберу бонус који одговара њиховим жељама.

Одабир најбољег еспортс бонуса је обично ствар личних преференција. Неки играчи могу тражити велике износе бонуса иако имају високе захтеве за клађење. Други би волели мали бонус са захтевима за играње које је лако испунити. Све се своди на одабир бонуса који нуди најбољу вредност за новац.

Док савети за клађење у еСпортс информишу већину играча о избору, ево листе неких од најбољих понуда за клађење на еСпорт сајтовима:

  • 1кБет бонуси:1кБет нуди велики избор бонуса. Постоје срећни петак, бонуси добродошлице и депозити до 200% депонованог износа, али код овог провајдера можете пронаћи много узбудљивије бонусе.
  • Бетссон бонус опкладе: Бетссон.цом еспортс играчи могу захтевати до 25 долара у бонус опкладама након што се региструју и уплате прави новац у истом износу.
  • Леовегас бонус добродошлице: Понуда добродошлице Леовегас.цом је јединствена, са играчима који уживају у повећању профита од 100% на своје прве две опкладе до максимално 25 долара.
Који су најбољи бонуси на сајту за клађење у еспорту?
Бонус за клађење на сајтовима за клађење

Бонус за клађење на сајтовима за клађење

Еспортс играчи се третирају разним бонусима, од којих сваки нуди јединствене погодности. Ево разлагања најбољи еСпортс бонуси које нуди већина кладионичара.

Бесплатне опкладе

Бесплатне опкладе, такође познати као бонуси без депозита, су подстицајне бонус понуде за еспорт кладионичаре, како нове тако и постојеће. Као што им име сугерише, ова врста опкладе даје играчима шансу да победе без стављања правог новца на коцку.

Без бонуса за клађење

Без опклада или бесплатних бонуса су бонуси који се нуде без приложених захтева за играње. Ово у суштини значи да не постоје постављена ограничења и играчи могу узети своје добитке чим желе.

Бонус за лојалност

Сајтови за клађење на еспорт запошљавају бонуси за лојалност као начин награђивања преданих играча. Овај бонус је често у систему поена, где играчи зарађују поене чим почну да играју опкладе за прави новац.

Бонус за препоруке

Бонуси за препоруке се додељују играчима који се труде да наведу свог пријатеља да игра. Најбоља ствар у вези са бонусима за препоруке је да и активни играч и упућени добију бонус.

Листа бонуса за клађење у еСпорту је много дужа од ове. Други значајни спомени укључују бонус утакмице, мобилни бонус, и бесплатни скинови.

Бонус за клађење на сајтовима за клађење