Скин Клађење

Да би разумели шта је клађење на скинове, играчи прво морају да знају шта су скинови. Кожа је део кода у видео игрици, у суштини дизајниран да промени изглед лика или аватара видео игре без додавања или умањивања њихових способности. Да би променили одећу лика, фризуру или неки други аспект његовог физичког изгледа, играчи могу да користе датотеке коже.

Ови играчи могу бити награђени скиновима када заврше одређени задатак или циљ у игри. Или, могу купити кожу користећи прави новац или валуту у игри. Клађење на кожу једноставно се односи на коришћење једног од ових скинова као улог. Другим речима, играчи се кладе једни са другима да победе или изгубе ове скин фајлове.

Шта је клађење на скинове и како се кладити на то?

Шта је клађење на скинове и како се кладити на то?

Многи играчи високо цене скинове. Ово посебно важи за ређе скинове, које играчима може бити тешко да пронађу или купе у игрици. Управо овај атрибут чини скинове потенцијално корисним за коцкање.

Да би користио скинове у коцкању, играч мора пронаћи провајдера коцкања треће стране. Ови провајдери углавном су домаћини еСпортс такмичења, у којима играчи могу да се кладе на исход игре као што је ЦС:ГО или ДОТА 2. Играчи који тачно предвиде исход овог такмичења добијају скинове на које су заложили други коцкари. Такође им се враћају све коже на које су се кладили.

Претварање опкладених кожа у новац

Када играчи освоје скинове док клађење на еСпортс игре, ови добици се чувају на играчевом рачуну за игру - или у другом безбедном дигиталном простору за складиштење.

Да би зарадили новац на овим скиновима, играчи могу изабрати да их продају. У већини случајева, трансакције се обрађују преко функција трговања унутар саме игре. Играчи могу зарадити новац од клађења на скинове на овај начин, али ова дигитална средства су такође изложена ризику током клађења.

Шта је клађење на скинове и како се кладити на то?
Да ли је коцкање скинс легално?

Да ли је коцкање скинс легално?

Различите јурисдикције имају различита правила и прописе који се односе на коцкање на мрежи, што може учинити правни пејзаж сложеним за навигацију. Међутим, са коцкањем коже ствари су мало другачије.

Постоји одређена неслагања око тога да ли коцкање на кожи треба регулисати или не, или га уопште треба сматрати коцкањем. У извесном смислу, коцкање коже је слично старој игри попут кликера - играчи ризикују да изгубе део својих средстава у игри, а све је то део игре.

Али овај пример је превише базичан и не узима у обзир једну ствар – вредност скинова компјутерских игрица. Када се играчи коцкају са скиновима, често се коцкају са дигиталном имовином која носи високу новчану вредност. Ово је довело до тога да неке групе предлажу строжије прописе о клађењу коже како би заштитили играче.

Правни преседани за клађење коже

Тужбе и групне тужбе су покренуте против провајдера клађења коже у прошлости. Ово би могло указивати на то да ће прописи бити пооштрени у будућности, чувајући играче безбедним, а истовремено повећавајући приходе од пореза од операција коцкања коже.

Иако ово може отежати неким играчима приступ онлине коцкању коже, то ће бити добродошао потез. Ова повећана регулатива ће помоћи да се постигне дугорочна одрживост коцкања коже у будућности.

Одговорно коцкање је и даље кључно

Иако може постојати законска сива зона у вези са коцкањем на кожи, механика је иста као и код било које друге врсте клађења. Као резултат тога, играчи и даље морају да се понашају пажљиво и одговорно.

Играчи треба да прате своје рутине и навике коцкања и да се кладе само на дигитална средства која могу да приуште да изгубе. Због високе вредности многих од ових средстава, играчи и даље могу изгубити значајне количине новца на коцкању коже у неким случајевима.

Да ли је коцкање скинс легално?
Сигурни сајтови за клађење на еспорт

Сигурни сајтови за клађење на еспорт

Како играчи могу рећи да је сајт за клађење коже еСпортс сигуран? Купцима се саветује да користе следећу контролну листу док се увере.

  • Акредитације: Сајт треба да буде акредитован од стране регулаторних тела у оквиру јурисдикције играча.
  • Контакт и подршка: Сајт треба да нуди транспарентну и лако доступну линију подршке и да буде веома транспарентан и комуникативан.
  • Независне рецензије: Сајт је требало да прегледају други играчи на поузданим локацијама – као што су независни сајтови за рецензије трећих страна. Ове критике треба да буду позитивне и да пруже користан увид у то шта играч може да очекује када користи услугу клађења.
  • Безбедни протоколи: Веб-сајт треба да буде заштићен безбедним протоколима који спречавају било какво пресретање података корисника. Играчи би требало да могу да виде ХТТПС означивач у прегледачу како би показали да је ово безбедна локација и требало би да користе вишефакторску аутентификацију за пријаву.

Неки реномирани провајдери клађења на еспорт

Има много добро прегледаних, високо оцењени добављачи клађења на еСпорт на пијаци. Играчи могу пронаћи листу само неколико од њих у наставку, иако се купцима саветује да потраже рецензије и друге информације о провајдерима пре него што играју.

  • ТхундерПицк
  • Дафабет
  • Веббислот
  • 888 Казино
  • 22Бет
  • БетСафе
Сигурни сајтови за клађење на еспорт
ЦС:ГО сајтови за клађење коже

ЦС:ГО сајтови за клађење коже

ЦС:ГО - или Цоунтер-Стрике: Глобал Оффенсиве - је можда најпопуларнија игра за играче заинтересоване за клађење на скинове. То је зато што скинови играју тако важну улогу у овој игри - играчи користе скинове да себи дају индивидуални изглед који их разликује од других играча.

У том смислу, одређена кожа постаје статусни симбол. Други играчи могу да виде кожу коју играч носи и одмах ће препознати њену високу вредност.

Историја клађења коже на ЦС:ГО

Управо је популарност ЦС:ГО скинова довела до развоја овог облика клађења. Провајдери коцкања су приметили да су играчи заиста постали веома узбуђени због различитих скинова који су им доступни у игри. Ово је доказало да постоји тржиште за клађење на скинове.

Провајдери су такође приметили да се скинови купују и продају за велике количине правог новца на дигиталним тржиштима. Ово је подвукло вредност коју су играчи придавали овој врсти дигиталне робе и довело до развоја софистициранијих платформи за клађење скинова за ЦС:ГО.

Како клађење на скинове функционише на ЦС:ГО

Играчи ће купити скинове из саме ЦС:ГО игре. Они то могу да ураде преко онлајн тржишта игре, а скинови које купе биће сачувани на њиховом налогу за игре или у другом решењу за складиштење. У неким случајевима, играчи могу сачувати скинове у свој крипто новчаник и Етхереум блоцкцхаин је посебно погодан за ову врсту складиштења.

Ова дигитална средства представљају валуту коју ће играчи користити за своје опкладе. Међутим, само клађење се неће одвијати преко ЦС:ГО игре. Ово ће се десити на платформи треће стране, која ће се интегрисати са игром. Овде се играчи могу кладити на исход ЦС:ГО такмичења као што је ПГЛ ЦС:ГО Мајор , а њихови скинови ће аутоматски бити пребачени на корисника који је направио добитну опкладу путем безбедне везе.

ЦС:ГО сајтови за клађење коже
Алтернативе клађењу на кожу

Алтернативе клађењу на кожу

Клађење на кожу није најбоља опција за све коцкаре. Неким играчима може бити тешко да почну са коцкањем коже – играчи морају да набаве скинове пре него што могу да их кладе, а то може бити одвратно.

Коцкарима се такође можда неће допасти идеја о освајању дигиталне имовине. Да би ова средства претворили у прави новац, играчи морају да их продају. Ово додаје додатни ниво сложености, као и неизвесности, процесу.

Међутим, постоје алтернативе за клађење на кожу. Играчи који су заинтересовани за еСпорт могу открити да ове алтернативе нуде бољу опцију.

Клађење на еспорт са правим новцем

Еспортови расту у популарности, а многи коцкари стављају опкладе за прави новац на ова такмичења баш као и на физичка спортска такмичења. Ово је једноставнији метод коцкања, јер играчи могу релативно лако додавати и повлачити средства на свој рачун и са њега.

Клађење на прави новац је такође регулисаније од клађења на кожу. То значи да је мало вероватно да ће се правни статус коцкања са правим новцем драматично променити у будућности.

Професионалне еспорт игре

Играчи могу да одлуче да постану професионалци у еСпорт игарама. Ово је начин да директно добијете новац еСпорт такмичења сами, без коцкања. Међутим, праћење ове руте захтева елитни ниво вештине, искуства и знања у еСпорту.

Алтернативе клађењу на кожу
Често постављана питања о клађењу на скинове

Често постављана питања о клађењу на скинове

Могу ли да освојим прави новац уз клађење на скинове?

Да, играчи могу да освоје прави новац уз клађење на скинове. Овај новац се генерално добија индиректно – тј. играч може освојити скин и затим га продати за прави новац. Играчи треба да имају на уму да и на овај начин могу изгубити новац.

Да ли је клађење на скинове легално?

Клађење на скинове је легално у већини јурисдикција, али то је обично зато што не постоје посебни закони који спречавају играче да се коцкају са скиновима. Ово се може променити у будућности, а играчи би требало да буду свесни правног статуса овог облика клађења.

Које игре нуде клађење на скинове?

Најпознатија опција за клађење на скинове је ЦС:ГО. Међутим, постоје и друге опције отворене за играче заинтересоване за коцкање са скиновима. То укључује Дота 2, ФИФА игре и Еве Онлине.

Да ли је клађење на скинове безбедно?

Да, клађење на скинове је безбедно, али играчима се саветује да буду одговорни када играју. То је зато што скинови имају стварне, стварне вредности везане за њих. Иако се играчи могу осећати угодније клађењем на комад дигиталног кода као што је скин игре него што би кладили прави новац, ипак је нешто у игри. Запамтите да скинови углавном коштају новац за куповину пре него што се могу кладити, тако да играчи и даље ризикују да изгубе своју инвестицију када се кладе са скиновима.

Често постављана питања о клађењу на скинове