Стратегија Клађења

Еспортско клађење се сматра новим трендом у свету клађења и постало је популаран начин да проведете време на мрежи док покушавате да освојите нешто новца. И док клађење на еСпорт, као и сваки други облик коцкања, не гарантује никакав профит, добра стратегија вам може помоћи да максимално искористите искуство.

Ако тражите више информација о томе како да инвестирате у стратегију клађења на еспорт, онда је ово блог пост за вас! Али шта је стратегија клађења на еСпорт?

Објашњена стратегија клађења у еспорт

Објашњена стратегија клађења у еспорт

Стратегија клађења на еСпорт је скуп правила која вас воде даље како се кладити на еСпортс. Поседовање стратегије показује зрелост у клађењу, као и добро познавање тренутног окружења клађења. Стратегија разматра различите варијабле које могу утицати на ваше шансе за победу у еСпорт опклади. На пример, пре него што положите опкладу, мораћете да истражите догађај, да сазнате да ли се налазе у неким вестима и да прочитате о њиховом досадашњем учинку да бисте утврдили колике су квоте.

Објашњена стратегија клађења у еспорт
Зашто је корисно имати стратегију клађења

Зашто је корисно имати стратегију клађења

У данашњем друштву, људи су навикли на тренутно задовољство које долази са њихових паметних телефона. Очекују да се ствари ураде брже, јер их је то хранио маркетингом на друштвеним мрежама. Старомодан начин рада – узимајући много времена и размишљање о томе – не пристаје садашњој генерацији.

Са овом изненадном променом начина на који живимо, дошло је до повећања потражње за стратегијама клађења у еСпортовима како би се кладионицима помогло да извуку максимум из свог искуства клађења. Погледајте следећа три разлога због којих би требало да размислите о стратегији за клађење на еСпорт.

Помаже у управљању банкроллом

Уобичајена грешка коју већина људи прави када је у питању клађење на еСпортс није постављање буџета. Добра стратегија клађења на еСпортс ће помоћи у управљању банковним рачуном. То може помоћи тако што ће осигурати да је ваш банкролл здрав и да не изгубите сав свој новац у случају лоше опкладе. Важно је разумети колико новца треба да уплаћујете на сајт сваки дан, чак и ако је то само неколико долара, јер губитак новца на еСпортс клађењу није новост.

Један од начина да уштедите новац док се кладите на еСпортс је да имате стратегију која укључује постављање месечног лимита депозита. Ово може помоћи у управљању банкролом и осигурати да не потрошите сав свој новац ако ствари почну да иду на југ за ваш тим током меча или турнира.

Помаже да се минимизирају губици

Добра стратегија клађења на еСпорт значи не само клађење у било ком случају – већ само у оним где су ваше шансе за победу велике. Један од начина да знате где да уложите свој новац је да сазнате који тим фаворизују кладионичари или други кладионици. Поред тога, ако ваша стратегија укључује стављање малих опклада, онда ћете се заштитити од губитка превише новца на једној опклади.

Омогућава максимално уживање

Најгора ствар коју можете да урадите је да се бавите клађењем на еСпортове са размишљањем да добијете сваку опкладу. У ствари, клађење, као и сваки облик коцкања, значи губитак, иако је добитак врло могућ. Али постоји више од клађења од само победе или губитка; забавни део.

Еспортс клађење је популарна забава која људима даје прилику да се друже, гледају еСпорт догађаје, па чак и да се друже. Ако имате стратегију клађења која укључује клађење на мале износе, онда можете да положите опкладу, седите и концентришете се на гледање свог фаворита, знајући да нема шансе да изгубите превише новца на опкладу коју сте положили.

Зашто је корисно имати стратегију клађења
Како креирати стратегију клађења у еСпортовима

Како креирати стратегију клађења у еСпортовима

Креирање стратегије клађења на еспорт је сложен процес који захтева разумевање како стратегије клађења функционишу. Ово је још сложеније чињеницом да не постоји јединствена стратегија која гарантује профит. Зато стручњаци за клађење препоручују испробавање неколико стратегија клађења док не дођете до оне која вам одговара.

Основе креирања стратегије клађења на еспорт

Без обзира на стратегију коју смислите, постоје најмање три основе процеса креирања: проналажење праве кладионице, разумевање еСпорт тимова и знање како да управљате својим банковним фондом.

Проналажење праве кладионице

Постоји много кладионица, али немају све исте квоте за сваки меч. Желите да пронађете кладионицу са квотама које одговарају вашој стратегији пласмана. Поред тога, безбедност вашег новца је критична. Игнорисање овога може се показати прескупим за вас на дуге стазе.

Чини се да су Рогуе еСпортс платформе за клађење свуда на интернету, али постоји безброј правих кладионичара. Ако одвојите тренутак да проверите Рецензије сајтова за клађење еСпортс онлајн, требало би да лако пронађете безбедну, безбедну локацију.

Разумети еспорт тимове и играче

Ово је једнако важно као и проналажење праве кладионице. Кључно је знати на кога се кладите и како поједини играчи играју, или које играче могу користити у свом тиму. Разумевање сваке од њихових предности и слабости може вам помоћи да сузите опције клађења пре него што положите своје опкладе.

Такође је важно узети у обзир ствари као што су резултати против уобичајених противника или недавне промене које је направио тим. Помогло би ако бисте такође пазили на потенцијалне проблеме који би могли утицати на то како се људи кладе на ове утакмице.

Банкролл манагемент

Велика грешка коју људи праве са банкролл управљањем је превише играња и превише клађења. На овај начин, они на крају троше превише новца на погрешне опкладе без икаквог новца.

Када победе, њихове добитке обично поједу губици. Због тога је солидно управљање банкролом суштински део сваке ефективне стратегије клађења. Постоји много начина да управљате својим банковним фондом, укључујући постављање лимита депозита и ређе клађење.

Где тражити стратегију

Тражење поуздане стратегије клађења у еСпортовима није тежак задатак. Постоји много извора информација на мрежи, укључујући блогове. Погледајте их и видите шта кажу. Други кладионици такође могу имати сопствене стратегије које раде за њих; ови људи такође могу бити домишљати на неки начин.

Како креирати стратегију клађења у еСпортовима
Савети за клађење у еспорту

Савети за клађење у еспорту

МОБА савети за клађење

МОБА је видео игра у арени за више играча на мрежи у којој играчи контролишу хероја са јединственим вештинама и способностима и придружују се једном од два тима састављена од других хероја. Ако размишљате да зароните у МОБА клађење, ево неколико савета који ће вас водити.

Изаберите МОБА игре које добро разумете. Неки популарни избори укључују Легија славних, Хероји Олује, Дота 2, и Смите. Са толико много МОБА игара доступних на мрежи, могуће је бити мајстор за све занате, а не мајстор ни у чему. То може бити опасно у клађењу.

Кладите се на најбоље тимове. Мудар кладионичар ретко ризикује свој новац на најслабијим тимовима.

Користите професионалне кладионичаре као водич. Професионални кладионичари су прикупили своје сате играња и искуство са много различитих игара и могу вам дати стручне увиде у све врсте клађења.

Баттле Роиале савети за клађење

Упознајте најбоље тимове и најбоље играче када се кладите на Баттле Роиале као нпр ПУБГ. Тимови који су успешни у Баттле Роиале-у су они са најбољим играчима. Важно је знати ко су ти играчи јер ће вам дати увид у оно што се дешава у игри и дати вам неке драгоцене информације о томе како да поставите паметне опкладе.

Упознајте најбоље опкладе за ваше посебне потребе. Постоји много различитих врста клађења које можете да урадите у Баттле Роиале-у. Можете се кладити на победника, локацију или количину убистава.

Изаберите кладионице са најбољим квотама када се кладите на Баттле Роиале.

ФПС савети за клађење

Постоји много ФПС игара, укључујући ЦС: ГО, Оверватцх и Баттлефиелд, на који се можете кладити. Први корак је да знате на који тим и играча се кладите. Ово вам даје добру представу о њиховој стопи победа у последњих неколико месеци. Након тога, важно је знати које кладионице нуде најбоље квоте на тржишту. Коначно, морате знати на коју ФПС игру се кладите, јер различите игре имају различите квоте.

РТС савети за клађење

РТТ-ови су врста онлајн видео игрице за више играча, назив потиче од стратегије у реалном времену. РТС је одувек био популаран међу играчима, али популарност овог жанра расте великом брзином са његовом заједницом, такмичењима и турнирима. Уз игре РТС-а као нпр Старцрафт ИИ, Тотал Вар: ВАРХАММЕР ИИ и Аге оф Емпирес ИИ, ентузијасти клађења имају много прилика да окушају срећу у клађењу на еСпорт. Али, као и други жанрови, РТС клађење захтева стратегију и трикове.

Прво и најважније, немојте бити ухваћени усред преваранта. Одабир реномираног РТС-овог сајта за еспорт клађење зависи од фактора као што су искуство играча, начини плаћања и корисничка подршка. Прегледајте сајт на који желите да се пријавите да бисте утврдили како изгледа.

Добар сајт такође мора имати одличан интерфејс и треба да буде брз, било на рачунару или паметном телефону. РТС су игре са брзим темпом, тако да вам је потребан сајт са супер одзивом који вам може омогућити да промените своје опкладе за неколико секунди. Још један савет за клађење је да се кладите када су квоте највеће. Квоте на РТС-у се стално мењају, па би требало да их држите на оку. Осим тога, можда ћете желети да се држите даље од кладионичара са најнижим квотама.

Савети за клађење у еспорту

Најновије вести

Водич за клађење на еСпорт ФИФА е-Светско првенство 2022
2022-04-28

Водич за клађење на еСпорт ФИФА е-Светско првенство 2022

Један од дуго очекиваних еСпортс догађаја ове године је ФИФА еВорлд Цуп 2022, најпрестижнији турнир на ФИФА еСпорт сцени. Да, постоји много других ФИФА турнира на које се можете кладити, али они не привлаче утицај који долази са ФИФА е-Светским првенством. У овом чланку играчи могу сазнати све што треба да знају о овом предстојећем турниру.