Your Live Esports Betting Guide

Откако је Цовид избио и конвенционални спортски догађаји су почели да се затварају, кладионици су прешли на клађење на еспорт уживо јер су се само еспорт догађаји могли одржавати на мрежи. Још један разлог за популарност клађења на еспорт уживо је тај што је супер узбудљиво стављати опкладе на еспорт меч уживо где се ситуације мењају у року од неколико секунди.

Ако желите да се бавите клађењем на еспорт уживо и сазнате више о томе, онда сте на правом месту. Ево наше верзије опсежног водича за клађење на еспорт уживо, где ћемо погледати све што треба да знате о томе.

Зашто је клађење на еспорт уживо другачије?

Зашто је клађење на еспорт уживо другачије?

Играње ан еспортс гаме је једна ствар. Клађење на еспорт меч уживо док се одржава је нешто сасвим друго. Када је ваш новац на коцки, морате тачно да знате шта радите осим ако не изгубите чешће него што би требало.

Чак и ако сте се кладили уживо на конвенционалне спортове, ипак бисте требали погледати уживо водич за клађење на еспорт јер су еспортске игре много брже од обичних спортова. Ситуације се могу променити у року од неколико секунди у еспорт мечу. Видети да се скоро немогуће ствари дешавају у еспорт мечу није тако неуобичајено.

Зашто је клађење на еспорт уживо другачије?
Шта је клађење на еспорт уживо?

Шта је клађење на еспорт уживо?

Рецимо да ће се сутра одржати еспорт догађај и сигурни сте да ће ваш омиљени тим победити. Рецимо да сте желели да се кладите на свој омиљени тим. Са конвенционалним клађењем на еспорт, то можете учинити чак и пре почетка меча.

Међутим, постоји проблем са конвенционалним клађењем на еспорт. Еспортс квоте за клађење обично се мењају у складу са ситуацијом на утакмици. Ако положите опкладе пре него што је догађај уопште почео, нећете моћи да се прилагодите променљивим квотама.

Због тога је клађење на еспорт уживо оно што већина кладионичара преферира. У клађењу уживо у еспорту, можете да се кладите на еспорт догађај док се он одржава. Можете да промените своју стратегију клађења у складу са променљивим квотама. Такође је много узбудљивије кладити се на меч док га гледате уживо.

Још једна предност клађења на еспорт уживо је та што је отворила врата за више тржишта клађења, или другим речима, догађаја на које људи могу да се кладе. На пример, људи могу да се кладе на резултат полувремена или који тим први победи у одређеном броју рунди.

Шта је клађење на еспорт уживо?
Како се кладити на еспорт уживо?

Како се кладити на еспорт уживо?

Клађење на еспорт уживо је исто као и било које друго клађење. Ви бирате тржиште клађења на које желите да се кладите уживо на еспорт, на пример, победника меча, проверите квоте да видите да ли вам се свиђају, а затим ставите опкладу на било који исход за који мислите да ће се вероватно догодити.

Да бисте се кладили, биће вам потребна кладионица. Постоје физичке спортске кладионице где можете ићи и кладити се. Или, можете користити онлајн кладионице које вам омогућавају да се кладите на рачунару или мобилном телефону.

Већина кладионичара у еспорту радије користи кладионице на мрежи. Један од разлога за то је што је згодно. Можете се кладити док седите на каучу. Други разлог је на који су љубитељи еспорта навикли гледање еспортских догађаја на мрежи него лично присуствовати догађају.

Како се кладити на еспорт уживо?
Бирање онлајн е-спортске кладионице

Бирање онлајн е-спортске кладионице

Одабир праве кладионице за клађење на еспорт уживо је веома важан. Прво, избор праве кладионице спречиће вас да будете преварени или да ваши подаци процуре.

Да бисте се кладили користећи онлајн спортску кладионицу, извршићете неке депозите и унети неке од својих најосетљивијих информација, као што су подаци о кредитној картици. Постоји много платформи које могу или украсти ваше депозите или процурити ваше информације.

Из тог разлога, прва ствар коју треба да проверите у онлајн кладионици је да ли је то легитимна платформа и да ли је безбедна за коришћење. Можете да погледате рецензије спортских кладионица на мрежи да бисте добили бољу идеју.

Следећа ствар коју треба да погледате док одлучујете о онлине еспорт кладионичар је да сазнате о свим његовим карактеристикама и видите да ли има оне које тражите. На пример, можете да проверите да ли кладионица има начин плаћања који желите или покрива турнир на који желите да се кладите.

Бирање онлајн е-спортске кладионице
Најбољи савети за клађење у еспорту уживо

Најбољи савети за клађење у еспорту уживо

Да бисте помогли на вашем путу ка клађењу на еспорт уживо, ево неколико једноставних савета које можете применити одмах.

Истражите еспортске тимове и играче

Пре него што почнете са клађењем уживо на еспорт меч, требало би да потражите играче који ће се такмичити у том догађају. Требало би да знате ствари попут којих су тимова били део пре него што су се придружили овом тиму и какав је био њихов учинак на последњим утакмицама.

На пример, рецимо да сте сазнали да је играч раније био у непопуларном тиму, али је ипак успео да оствари неколико победа за свој тим. Након што је показао неке импресивне вештине, играч је регрутован у бољи тим. Из овога можете закључити да би могли добро да се понашају и на предстојећем догађају.

Требало би да погледате друге факторе као што су односи играча са својим тимом, да ли имају проблема у комуникацији или им недостаје одговарајуће вођство. Упркос томе што је веома вешт, ако играч није у добрим односима са својим тимом, можда неће моћи да победи у мечу.

Пажљиво гледајте меч

Ова тачка вам може испасти помало очигледна, али бисте се изненадили када бисте видели колико почетника ово игнорише. Неки почетници праве грешку што заправо не гледају меч уживо пре него што почине опкладу.

Еспортски мечеви су заиста непредвидиви и ствари се могу променити у року од неколико секунди. Било је неколико случајева у еспорту где су играчи успели да извуку неке сулуде и скоро немогуће квачила.

Дакле, ако мислите да ће одређена екипа победити јер сте видели како се понаша, није лоша идеја да сачекате и пажљиво пратите меч. Никад се не зна када би аутсајдер могао да почне да враћа вођство и добије меч.

Фокусирајте се на игре о којима највише знате

Можда би било примамљиво да се кладите на различите еспорт наслове о којима не знате много. Све различите опције су сигурно привлачне. Међутим, најбоље је држати се игара о којима највише знате, посебно ако сте почетник.

Ако знате више о ЦСГО-у и већ дуго пратите његову еспорт сцену, онда ће вам бити боље да дате предвиђања о ЦСГО еспорт догађајима. С друге стране, ако нисте толико често играли Дота 2 и ставите опкладу на „први који ће уништити торањ“, већа је вероватноћа да ћете погрешити. Као почетник, не желите да се кладите тамо где вам квоте нису у корист.

Почните са тржиштем клађења на победник утакмице

Многе онлине кладионице имају мноштво опција када су у питању тржишта клађења на еспорт. Можете одабрати прву крвну опкладу, прву која ће уништити куле, или чак прву која ће постићи опкладу од 10 убистава. Међутим, они су много непредвидивији јер постоји много варијабли укључених у ово.

Ако сте почетник, требало би да се држите тржишта клађења на победник меча. Не би требало да узимате у обзир друга тржишта клађења осим ако нисте почели да добијате већину опклада на победнике утакмице како треба. Клађење на победника меча је много једноставније и лакше га је предвидети. Дакле, ако то можете остварити већину времена, тек тада бисте требали размислити о преласку на друга тржишта клађења.

Најбољи савети за клађење у еспорту уживо
ФАКс

ФАКс

Да ли је еспорт клађење уживо сигуран?

Све док сте угледна и легитимна онлајн кладионица за еспорт, бићете потпуно безбедни. Многи људи су изгубили много новца и добили су информације које су процуриле на онлајн платформама које нису легитимне. Ако нисте ни на једној од таквих локација, немате о чему да бринете.

Да ли је клађење на еспорт уживо легално?

Одговор на ово питање зависи од тога у ком делу света живите. Ако живите у земљама где је коцкање, генерално, легално, онда нећете упасти у невоље ако учествујете у клађењу уживо. Међутим, одређене земље не дозвољавају коцкање. Ако живите у било којој од тих земаља, клађење уживо за вас није легално.

Која је најбоља онлајн кладионица за клађење на еспорт уживо?

Ово је субјективно питање. Док ће најбоље онлајн кладионице увек бити потпуно легитимне и имати врхунску сигурност, одабир најбоље се своди на личне преференције.

На које еспорт игре треба да се кладим уживо?

Постоји мноштво еспортских игара на које се можете кладити уживо као што су ЦС: ГО, Дота 2, Леагуе оф Легендс, Раинбов Сик Сиеге, Цалл оф Дути, Роцкет Леагуе и Оверватцх. Међутим, кладите се само на игру о којој највише знате.

ФАКс