Mobile Betting

Мобилни телефон је променио наше животе на много начина. Иако већина људи то узима здраво за готово, били бисмо озбиљно ограничени у задацима које можемо да урадимо ако бисмо изгубили своје мобилне телефоне. Из тог разлога, скоро свако има мобилни телефон ових дана.

Једна од најистакнутијих промена које су мобилни телефони направили је у индустрији игара. Мобилне игре и мобилни еспорт постају популарни брзим темпом, што је довело до тога да све више људи пређе на клађење на мобилно еспорт. Ево нашег погледа на све што треба да знате о клађењу у мобилном еспорту.

Шта је Мобиле Еспортс?

Шта је Мобиле Еспортс?

Еспортс је облик такмичења за видео игре. Вешти играчи из целог света окупљају се и такмиче се у такмичењу које организују велике компаније.

На пример, серија ДПЦ турнира је за популарну игру Дота 2. Овај екосистем где се играчи такмиче једни са другима у турнири и такмичења великих размера се зове еспорт.

Пошто су еспорт у суштини видео игре, такмичари користе електронске уређаје да се такмиче у еспорт догађајима. Ови уређаји могу укључивати рачунаре или конзоле за игре.

Када је у питању мобилни еспорт, то је једноставно еспорт сцена за мобилне игре. За турнире мобилних игара и такмичења мобилних игрица, сви такмичари су обавезни да користе телефон уместо рачунара или конзоле за видео игре.

Једноставно речено, еспортови мобилних игара су еспортске видео игре које се играју на мобилном уређају, као што су ПУБГ Мобиле и Цалл оф Дути Мобиле.

Шта је Мобиле Еспортс?
Разлика између мобилних и обичних еспортских игара

Разлика између мобилних и обичних еспортских игара

Иако је тачно да је неколико мобилних игара засновано на ПЦ играма и да изгледају веома слично њиховим верзијама за ПЦ, мобилне еспорт игре се разликују од обичних еспорт игара на много начина.

Пре свега, хајде да причамо о визуелним елементима. Пошто мобилни телефони немају много снаге да би могли да се носе са захтевним ПЦ играма, еспорт мобилне игре имају много лошији квалитет графике. Чак и када бисмо упоредили обичну еспорт игру од пре пет година са најновијом мобилном спортском игром, разлика би одмах била очигледна.

Друго, ту је механика. Мобилне еспорт игре имају различиту механику када је у питању пуцање, кретање итд. Пад метка и трзај оружја у редовном ПУБГ су превисоке у поређењу са мобилном верзијом.

Још једна велика разлика коју имају конкурентске игре за мобилне уређаје је та што су мобилне еспорт игре дизајниране да се контролишу помоћу екрана осетљивог на додир. С друге стране, обичне игре се или контролишу помоћу контролера или комбинације миша и тастатуре.

Разлика између мобилних и обичних еспортских игара
Најбоље мобилне еспорт игре за клађење

Најбоље мобилне еспорт игре за клађење

Постоји много мобилних еспортских игара. Ево неких од најбољих мобилних еспорт игара на које можете да се кладите.

Хеартхстоне

Хеартхстоне је далеко једна од најпопуларнијих мобилних еспорт игара. И не само то, већ је то и једна од најстаријих мобилних еспорт игара, лансирана још 2014. године.

Хеартхстоне је карташка игра коју је развио Близзард. Разлог зашто Хеартхстоне има тако масивну и успешну такмичарску сцену је тај што Близзард развија игре са фокусом на еспорт.

ПУБГ Мобиле

Следећи је ПУБГ Мобиле. Највећи део заслуга за стварање еспорт сцене за мобилне видео игре може се приписати ПУБГ Мобиле-у. Већина људи сматра да је еспорт за ПУБГ Мобиле прва права мобилна еспорт игра.

ПУБГ Мобиле је у основи мобилна верзија популарног еспортског наслова ПлаиерУнкновн'с Баттлегроундс. ПУБГ Мобиле је развио Тенцент Гамес, а лансиран је још у марту 2018. Од тада је привукао гомилу гејмера на најбољу конкурентску сцену мобилних игара.

Гарена Фрее Фире

Вероватно једна од ретких игара која може да парира или превазиђе популарност ПУБГ Мобиле-а, је Гарена Фрее Фире. Гарена Фрее Фире је лансирана 2017. године и практично је експлодирала у популарности. Број гледаности за такмичења Гарена Фрее Фире редовно прелази преко 2 милиона највећег броја гледалаца.

Фрее Фире има доста сличности са ПУБГ Мобиле, али укључује мноштво функција које привлаче мобилне играче. Још једна ствар која је заједничка између Фрее Фире и ПУБГ Мобиле је да су обе ове игре најпопуларније у централној и источној Азији, посебно у Индији и Кини.

Цалл оф Дути Мобиле

С обзиром да су игре краљевске битке које су се покретале лево и десно за мобилне уређаје, постојала је велика потреба за игром пуцачина из првог лица која је имала традиционалне модове као што су мечеви смрти. Овде на сцену ступа Цалл оф Дути Мобиле.

Цалл оф Дути Мобиле је тренутно једна од најпопуларнијих такмичарских пуцачина из првог лица за мобилне уређаје. Такође има огромну еспорт сцену.

Управо у овим играма ћете видети највише акције у мобилном еспорту. Дакле, требало би да изаберете једну од ових игара за клађење.

Иако су све те игре одличне опције, избор једне игре за клађење је нешто о чему морате сами да одлучите. Изаберите игру о којој највише знате и играли сте је.

Најбоље мобилне еспорт игре за клађење
Све што треба да знате о квотама за клађење на мобилни еспорт

Све што треба да знате о квотама за клађење на мобилни еспорт

Еспортс квоте за клађење у мобилном еспорт клађењу су начин да се представи вероватноћа да ће се исход догодити. На пример, рецимо да је у току еспорт меч за ПУБГ мобиле. Ако је одређени тим веома добар у игри и сматра се да ће највероватније победити у мечу, онда су шансе за победу тог тима високе.

Међутим, ако исход има веће шансе да се догоди, онда ће поврат који добијете клађењем на њега и добитак у опклади такође бити релативно мали.

Постоје три главна начина на које су квоте представљене у клађењу у мобилном еспорту, а то су децимални, разломчки и амерички. У децималном формату, квоте су представљене бројем и децималом попут 2,5 или 4,6. У фракционом формату, шансе су представљене као разломак као што је 1/5 или 2/4. Коначно, америчке квоте су представљене или позитивним предзнаком са бројем или негативним предзнаком са бројем, на пример +150 или -200.

Сви различити начини представљања квота преносе различите информације о утакмици. Међутим, нема разлике у квотама између регуларних клађење на еспорт на мрежи и клађење на мобилно еспорт.

Све што треба да знате о квотама за клађење на мобилни еспорт
Зашто је клађење на мобилни еспорт популарно?

Зашто је клађење на мобилни еспорт популарно?

Мобилне игре су учиниле нешто што други облици играња никада нису успели да ураде ефикасно, а то је да привуче велики број играча из публике која није била заинтересована за игре и никада није додирнула конзолу за видео игре или рачунар за игре. Како су мобилне игре то урадиле?

Па, главни разлог за то је тај што људи не воле да троше новац на конзоле за видео игре или рачунаре за игре. Међутим, они троше новац на мобилни телефон јер ради много више од онога што рачунар или играћа конзола могу да ураде. Једном када особа која никада није играла такмичарску игру испроба еспорт игру на свом мобилном телефону, одмах се навуче на њу.

Ово повећање популарности мобилног еспорта је заправо оно што је довело до повећања популарности клађења на мобилни еспорт. Тоне људи се уливају у мобилни еспорт. Још један разлог зашто је клађење на мобилно еспорт тако популарно је узбуђење.

Нови играчи који улазе на еспорт сцену раде ствари које нико раније није видео. Ово чини мобилни еспорт супер узбудљивим. То чини клађење у мобилном еспорту још узбудљивијим јер је ваш новац на коцки.

Зашто је клађење на мобилни еспорт популарно?
Клађење на мобилно против редовног еспорта

Клађење на мобилно против редовног еспорта

Баш као што постоји неколико разлика између мобилног еспорта и обичног еспорта, клађење на мобилни еспорт се такође разликује од клађење на обичне еспортове. Међутим, разлика заправо није у процесу клађења.

Баш као и обични еспорт, да бисте се кладили на мобилни еспорт, мораћете да одете до кладионице, проверите шансе за исход мобилног еспорт догађаја, а затим положите опкладу. Међутим, разлика почиње да се јавља у самим играма јер се мобилно играње много разликује од обичног играња.

Главна разлика је предвидљивост. Клађење на мобилно еспорт може бити много непредвидљивије од клађења на обичне еспорт игре. Један од разлога за то је што је мобилни еспорт тренутно у почетној фази у поређењу са редовним еспортом. Сјајни играчи се појављују из целог света и никад се не зна када би аутсајдер могао да победи неке од најбољих играча на еспорт сцени.

Друго, мобилни еспортови користе бежичне везе да повезују све играче једни са другима. Иако су везе високог квалитета, бежичне везе никада нису поуздане. Исходи се могу променити због нестабилности бежичних веза. Играч може добити пинг предност, док други може изгубити због заостајања. Иако ово није уобичајено, чешће је од обичних еспорта.

Клађење на мобилно против редовног еспорта
Еспортс клађење на мобилним уређајима

Еспортс клађење на мобилним уређајима

Да бисте се кладили на е-спорт користећи мобилни, пре свега, мораћете да пронађете кладионичаре који имају мобилне апликације за клађење. Након тога, мораћете да се уверите да су легитимни и безбедни. То можете учинити тако што ћете погледати рецензије за њих.

Након што пронађете апликацију за клађење, преузмите је и региструјте се код кладионице. Када се региструјете, потребно је да направите неке депозите користећи методе депозита доступно у кладионици. Након тога, све што је преостало је да потражите еспорт догађај који вам се свиђа и да се кладите на исход са депозитима које сте управо направили. Обавезно погледајте квоте пре него што положите опкладу.

Клађење на мобилном уређају је одлично јер кладионице обично много размишљају док развијају апликацију за клађење. Пошто су апликације развијене у модерно доба и веб локације су развијене давно, видећете да већина кладионица има апликације које су много једноставније за коришћење од њихових веб локација.

Клађење на мобилном телефону је такође много удобније. То можете учинити чак иу свом кревету. Међутим, све се своди на личне преференције.

Еспортс клађење на мобилним уређајима