Ваш најбољи водич за клађење Mortal Kombat 2024

Многе популарније еспорт игре су из прилично недавних франшиза. Међутим, серија Мортал Комбат је другачија јер су се такмичарски турнири одржавали од касних 1990-их. То значи да претходи самом концепту спортског коцкања на интернету. Док су каснији Мортал Комбат наставци направили напредак у графики и игри, основни елементи су остали исти од објављивања прве игре 1992. године.

Играчи контролишу лика који се мора борити против непријатеља у мечевима 1 на 1. Када играч или непријатељ имају довољно здравља, могу бити убијени завршним потезом.

Ваш најбољи водич за клађење Mortal Kombat 2024
Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserMilica PetrovićLocaliser
Шта Мортал Цомбат чини препознатљивим?

Шта Мортал Цомбат чини препознатљивим?

У зависности од тога који је лик изабран, постоји мешавина ненаоружаних стилова напада и стилова напада заснованих на оружју. Мортал Комбат еспорт клађење је релативно једноставно. Коцкар ће обично морати да предвиди ко ће од два играча победити. Стога, овај стил клађења има широку привлачност.

У оквиру еспорта постоје бројне борбене игре за које људи могу да бирају. Мортал Комбат је опстао деценијама јер нуди јединствено искуство и играчима и гледаоцима. Смештен је у фантастичном универзуму испуњеном веома незаборавним ликовима.

Шкорпион, Суб-Зеро и Џони Кејџ постали су иконе за љубитеље видео игара. Касније игре су лиценцирале друге ликове из популарне културе. То значи да љубитељи клађења у еспорту могу да се кладе на Фредија Кругера, Џејсона Воорхиса, Предатора, Терминатора и Робокопа, да споменемо само неке.

Серија је такође постала препознатљива захваљујући својим озлоглашеним насилним завршним потезима. Они су познати као "фаталитиес" и обично су изузетно брутални. Иако ово може одбити неке од малодушнијих обожаватеља клађења на видео игрице, ове секвенце поштују они који уживају у висцералним медијима. То, у суштини, пружа исту врсту забаве која је виђена у гладијаторским аренама прошлости. Међутим, то ради у окружењу дигиталне фантазије.

Шта Мортал Цомбат чини препознатљивим?
Клађење на Мортал Комбат онлајн

Клађење на Мортал Комбат онлајн

Клађење на Мортал Комбат је далеко једноставније од многих других еспортс гамес тамо, захваљујући ограничењима утакмица. Они постављају два играча један против другог. Ако коцкар само жели да предвиди победника рунде, онда су шансе прилично фер. Ако су такмичари изједначени, то би играчима могло дати шансу 50/50. Из тог разлога, велика већина Мортал Комбат опклада се врти око одабира потенцијалног шампиона у мечу.

Међутим, постоје и друге опције ако људи желе нешто сложеније. Уместо тога, могли су да се кладе на дужину меча или број рунди. Ликови обично умиру тако што им је здравље потпуно исцрпљено или одржавају Фаталност. Мортал Комбат опклада се може поставити предвиђајући која ће се опклада десити.

Број рунди у мечу може значајно да варира. То ће зависити од акција играча. Понекад ће кладионица понудити више/мање опкладе за укупан број рунди по мечу. Алтернативно, коцкар се може кладити на то колико ће рунди освојити појединачни лик. Ако је то случај, онда треба да знају њихове предности и слабости. Такође је битно да будете свесни било каквих ивица које би други лик могао имати пре него што дате опкладу.

Клађење на Мортал Комбат онлајн
Зашто је Мортал Комбат популаран?

Зашто је Мортал Комбат популаран?

Није случајно што ова серија траје толико дуго. Од прве игре, програмери су успели да створе нешто што се допада многим различитим играчима. Нуди познату механику других борбених наслова, али са задовољавајућим округлим крајем захваљујући функцији Фаталити.

То значи да чак и губитник може уживати у висцералној анимацији његовог лика који је докрајчен. Контроле су такође једноставне за учење и остале су доследне током већине игара. Популарност је повећана мултимедијалним додацима франшизи, укључујући неколико филмова уживо.

Интернет заједница

Од серија постоји већ 30 година, логично је да постоји напредан фандом. Интернет је окупио ветеране који се сећају старијих серија и нову генерацију опседнуту каснијим. Што се тиче еСпорта, постоји неколико популарних форума.

Они могу да обавесте људе о новим дешавањима на турнирима. Ове странице су такође добри ресурси за помоћ у одабиру потенцијалног победника. Многи професионални играчи Мортал Комбата чак постављају видео снимке својих најбољих рунди на мрежи. Гледање њих је одличан начин да истражите њихове предности и слабости.

Играње Мортал Комбата на мрежи

У прошлости, ниједна од раних Мортал Комбат игара није нудила онлајн игру. Ово се променило са више актуелних издања. На пример, када је Мортал Комбат 11 изашао 2019. године, препоручено је да играчи увек остану повезани са интернетом. Неке од мини игара биле су доступне само преко интернета.

Ово прати популаран тренд у индустрији у целини. Најновије генерације конзола пружају сталну везу тако да се могу инсталирати нова ажурирања. Изван режима приче, играчи могу да изазову своје пријатеље на мрежи путем мечева за више играча. Овај режим обично чини основу за еСпорт турнире.

Велики Мортал Комбат играчи

Током историје ове франшизе, организатори шампионата су фаворизовали најновију рату за коришћење на такмичењима. Ово је тренутно Мортал Комбат 11 (МК11). Стога, коцкари морају да познају најбоље играче у тој конкретној титули ако желе да повећају своје шансе за успешну опкладу.

Многе еСпорт игре представљају шампионе из различитих средина. Међутим, најбољи играчи за МК 11 су сви из САД. Њихове ознаке за играче су Вууузие, Бурнинини007, Воолендер, Хан Расхид и Фадедсал. Важно је напоменути да успех играча често зависи од тога који лик одабере.

Зашто је Мортал Комбат популаран?
Мортал Комбат Светско првенство

Мортал Комбат Светско првенство

Најбољи сајт за клађење на еспорт ће понудити тржишта за највећи турнири у оквиру Мортал Комбат заједнице. Ова серија се фокусира на измишљено такмичење где окупљају се сви највећи борци у свемиру. Стога је изненађујуће приметити да не постоји дефинитивни догађај у стварном свету за еспорт. За то постоји неколико разлога.

Програмери редовно објављују нове игре Мортал Комбат. У теорији, ово не би био проблем. Друге франшизе као нпр ЦоД и Баттлефиелд заправо имају користи од ажурираних рата за учешће у утакмицама високог профила. Међутим, кад год се појави најновија Мортал Комбат игра, она ствара ресетовање унутар заједнице. Штавише, програмери престају да пружају витална ажурирања популарних старијих наслова.

Упркос овим проблемима, коцкари и даље могу да се кладе на првенства заснована на Мортал Комбату. Они имају тенденцију да се фокусирају на један локализован регион. Добри примери су Северноамеричка лига и Ла Лига. ИнтерКонтинентал Комбат покушава да окупи више заједница.

Међутим, углавном је ограничен на Океанију и Европу. Један од најширих турнира је ЕСЛ Мортал Комбат Кс Про Леагуе. Победник се често назива светским шампионом. Упркос томе, Мортал Комбат еСпортс заједници недостаје било шта што би се могло сматрати светским првенством.

Мортал Комбат Светско првенство
Клађење код провајдера еспорта

Клађење код провајдера еспорта

Ин Јапан, тржиште клађења за серију Мортал Комбат је прилично популарно. Међутим, коцкари на Западу ће приметити да је то много више ниша. Можда ће имати потешкоћа да пронађу апликацију за клађење на видео игрице или сајт који се бави овим турнирима.

Мортал Комбат 11 је најновији део серије. Због тога ће се већина кладионица фокусирати на то. Играчи ће такође имати више среће у проналажењу тржишта током једног од високопрофилних Мортал Комбат догађаја. Вероватноћа да ће имати кладионицу зависиће од тога колико ће пажње медија уопште добити.

Иако може бити тешко пронаћи сајтови за клађење на еспорт на мрежи са Мортал Комбат опкладама, постоје неке ствари на које треба обратити пажњу. Најбољи провајдери ће понудити низ различитих опција за клађење. Опкладе на победничке кругове су популарне за многе људе. Међутим, неки коцкари ће желети нешто конкретније.

Такође је добра идеја одабрати провајдера који нуди приступ стреамовима утакмица уживо. У најмању руку, требало би да дају ажурне статистичке информације у облику графика. Ако Мортал Комбат опкладе постану истакнутије у еспорт заједници, онда би могло доћи до повећања сајтова за клађење који се фокусирају на то.

Клађење код провајдера еспорта
Значајни МК тимови

Значајни МК тимови

Када је у питању клађење на еспорт, увек је добра идеја пратите најбоље тимове. На тај начин коцкари могу прецизније да постављају опкладе. Проблем је што је Мортал Комбат ограничен када је у питању број турнира високог профила. Људи се стога могу мучити да одреде који тимови су одлични. Међутим, током година, неколико њих се доказало.

Ове организације имају тенденцију да играју у мечевима за мноштво различитих наслова игара. Веома је ретко да се групе фокусирају само на серију Мортал Комбат. У ствари, од 10 најбољих, само један тим је укупно играо више од девет турнира. Следеће групе се често наводе као најјачи кандидати:

 • Ецхо Фок
 • НАСР еСпортс
 • УИУ
 • беастцоаст
 • Панда Глобал
 • Евил Гениусес
 • Нобле еСпортс
 • Дарк Сидед
 • Питтсбургх Книгхтс
 • Цирца еСпортс

Када тражите тимове са најбољим перформансама, паметно је изабрати оне који су се добро снашли у играма других жанрова борбе. То је зато што Мортал Комбат захтева исти скуп вештина. Када се две најутицајније групе сукобе једна против друге, теже је одредити потенцијалног победника. Коцкар ће морати да размотри који од њих има предност.

Значајни МК тимови
За и против

За и против

Прос

 • Ово је култна серија игара која има 30 година садржаја у којима можете уживати.
 • Са сваком новом игром, графика и механика играња се побољшавају. Коцкари само треба да изаберу потенцијалног победника од два конкурентска играча. Ово им даје добре шансе да дају добитну опкладу.
 • Последњих година у игрице су укључени ликови из других култних елемената поп културе.
 • Ово је идеална врста игре за људе који желе једноставно искуство клађења.
 • Љубитељи висцералне акције уживаће у гледању утакмица.
 • Постоји потенцијал за више кладионица које ће понудити Мортал Комбат тржишта у будућности.

Цонс

 • Тренутно не постоји посебан турнир који служи као светско првенство.
 • Екстремна природа насиља могла би одбити неке коцкаре.
 • Између сваке рате, постоје проблеми са доследношћу играња. То би могло значити да се играчи боре да стекну важан увид у то шта да траже код победника.
 • Коцкари ће се највероватније борити да пронађу провајдера за ово тржиште.
 • Франшиза није достигла исту популарност еСпорта као други брендови високог профила.
 • Да би стекли предност у клађењу, коцкари морају да истраже предности/слабости десетина ликова.
За и против
Најбоље квоте за Мортал Комбат

Најбоље квоте за Мортал Комбат

Паметни коцкари ће тражити игре које имају што мање потенцијалних победника. На тај начин повећавају своје шансе за успешну опкладу. Мортал Комбат је популаран међу играчима због чињенице да се у сваком мечу само две особе такмиче за победу. Дакле, не постоји средњи пут када је у питању квоте за клађење на еспорт. Биће или 1:1 или 2:1. Ако је опклада фокусирана на то ко ће победити у мечу, онда би у случају нерешеног резултата могао бити дат повраћај новца.

Ако коцкари траже примамљивије квоте са бољим исплатама, могу се одлучити за конкретнију опкладу. На пример, они могу предвидети колико дуго ће меч трајати или колико рунди ће одређени лик победити.

Међутим, ове опкладе су и ризичније. Кладионице ће бити свесне статистике која окружује ове игре. Ликови као што је Суб-Зеро имају предности због којих је већа вероватноћа да ће победити. Стога, лик који је играч изабрао може такође утицати на квоте. Неке кладионице такође узимају у обзир своје претходне перформансе.

Најбоље квоте за Мортал Комбат
Мортал Комбат савети и трикови за клађење

Мортал Комбат савети и трикови за клађење

Постоји неколико стратегија које можете изабрати, од којих свака има другачији ниво ризика. Неки играчи воле да намерно стављају опкладе на аутсајдера. Разлог је тај што су Мортал Комбат мечеви 1 на 1. Стога ће чак и аутсајдер вероватно добити евентуалну победу. Идеја је да када то ураде, то ће покрити губитке од других опклада.

Друга тактика је да се кладите на број погинулих у рунди на основу просека по турниру. Ово има тенденцију да буде око 2,5. Међутим, ове опкладе имају прилично ниске исплате. Без обзира на природу Мортал Комбат опкладе, увек је мудро потражити статистику о Мортал Комбат играма.

Мортал Комбат савети и трикови за клађење