Инстант повлачења

Кладионица са тренутним повлачењем је она која омогућава играчима да повуку своје добитке и исплате у року од 24 сата. Време које је потребно у великој мери зависи од казина или сајта за клађење на еспорт који се користи и земље у којој се играч налази. У овом тренутку постоји само неколико онлајн еСпорт сајтова за клађење који ће дозволити тренутна повлачења у САД и Аустралији.

Да би пронашли прави сајт за тренутно повлачење, препоручује се да корисници одвоје време да обаве своју дужну пажњу. Читање рецензија корисника ће дати јасну представу о томе колико брзо се сваки сајт исплати. Није увек могуће проценити ефикасност процеса повлачења само на основу временских скала које пружа сајт.

Неки ће обећати тренутно повлачење у року од 24 сата, али може потрајати дуже од тога. Неки би могли рећи 72 сата, али може бити тренутно. На то утиче и врста методе трансфера коју играч користи. Понекад је једини начин да заиста сазнате да га испробате.

Клађење на еспорт на мрежи постало је изузетно популарно и зато је толико важно да играчи буду сигурни да користе праву веб локацију – ону која ће обрадити њихове трансакције брзо и ефикасно.

Section icon
Најбољи сајтови за клађење у еСпорту за тренутно повлачење новца 2021

Најбољи сајтови за клађење у еСпорту за тренутно повлачење новца 2021

Тренутно повлачење је доступно са бројних најбољих сајтова за клађење на еспорт.

 • 1кБетНајбржи метод повлачења је Битцоин, где се трансакције могу завршити у року од 15 минута.

 • Бетфаир је врхунски сајт са опцијом Фаст Фундс где се новац може послати на банковни рачун за неколико секунди. Ово функционише за клијенте који имају Виса дебитну картицу или припејд картицу.

 • Падди Повер нуди тренутна повлачења од 2019. Опет, то је за клијенте који користе Виса дебитну или припејд картицу.

 • Ладброкес нуди опцију Фаст Фундс за Виса Дебит кориснике, али не користи реч „инстант“. Процес ће и даље радити у року од неколико сати.

 • Цорал нуди брза повлачења средстава са максималним износом од £2000 и наводи да средства треба да буду примљена у року од четири сата.

 • Виллиам Хилл има директан визни систем за четири сата повлачења.

 • БетваиБрза опција корисника је повлачење новца на веб новчаник, где може проћи до 24 сата да се појави на налогу.

 • Бет365 има опцију тренутног задуживања за визе са много већим максималним износом него за друге методе.

 • Риварли је сајт где је најбржа опција електронски новчаник као што је Скрилл и за то је потребно до 24 сата.

 • 22Бет такође нуди брзе опције е-новчаника за повлачење у року од 24 сата.

Најбољи сајтови за клађење у еСпорту за тренутно повлачење новца 2021
Зашто неким кладионицама треба толико дуго да исплате?

Зашто неким кладионицама треба толико дуго да исплате?

Неки сајтови за клађење у еСпорту неће имати некога ко се бави исплатама 24 сата дневно, а ако не, онда би ово требало да буде црвена застава за купца, на крају крајева, они радо узимају новац даноноћно. Требало би да буду у позицији да тренутно обрађују захтеве за повлачење.

У неким случајевима, клијент можда није прошао прави процес верификације и ако су ови кораци и даље неизвршени, сајт би можда желео да добије више информација пре обраде захтева за повлачење. Примери личне карте која би им могла бити потребна укључују пасош, возачку дозволу и доказ адресе. Добра је идеја да се побринете да ови кораци буду завршени што је пре могуће како не би дошло до времена чекања када је потребно повлачење.

Клијент такође треба да буде веома опрезан према било којој локацији којој је потребно више од једног дана да обради захтев за повлачење. Неки од њих одлажу плаћања како би покушали да подстакну играче да наставе са клађењем са добицима уместо да их преносе на спољни налог. Нема доброг разлога да било којој веб страници треба више од једног дана да се исплати, тако да када играч наиђе на сајт који то ради, треба само да испразни налог и пронађе другу локацију.

Зашто неким кладионицама треба толико дуго да исплате?
Можете ли да подигнете било који износ новца са сајта за клађење?

Можете ли да подигнете било који износ новца са сајта за клађење?

Постоје неки сајтови који могу да ограниче износ који корисник може да подигне у било ком тренутку. Добро је да ово проверите унапред пре него што почнете да користите сајт. На пример, ако постоји ограничење повлачења од 50 фунти, али корисник има 100 фунти, то значи вишеструка повлачења да би могао да дође до сопственог новца.

Уверите се да имају најбрже методе повлачења је добра идеја за свакога ко користи сајт за клађење у еСпортовима. Брзина повлачења има два елемента. Први је време потребно сајту да обради захтев. Други је време потребно одабраном методу повлачења за обраду захтева на њиховом крају.

Сматра се да је е-новчаник једна од најбржих опција и ПаиПал спада у ову категорију, али је заиста доступан само у Великој Британији и Европи. Тренутно не постоји систем е-новчаника у САД. Следећи најбржи систем је еТрансфер. Ово је веза између трговца и банковног рачуна корисника. Депозити и исплате су брзи и стварни детаљи банковног рачуна се никада не откривају трговцу.

Можете ли да подигнете било који износ новца са сајта за клађење?
Предности и мане кладионица са исплатом за 24 сата

Предности и мане кладионица са исплатом за 24 сата

Постоји неколико предности и недостатака коришћења сајтова за еспорт клађење за тренутно повлачење. На плус страни:

 • Брза исплата у року од 24 сата значи да ће корисник много брже моћи да приступи сопственом новцу. Ово ће им онда дати више опција за даље играње на тој или другој локацији.

 • То показује да се сајт за клађење на еспорт на мрежи снажно фокусира на корисничку подршку, уместо да покушава да задржи новац својих клијената што је дуже могуће.

 • Са толико много метода за повлачење новца са сајтова за клађење на еспорт, сигурно постоји брза метода која ће одговарати скоро сваком купцу, тако да нико не би требало да чека дуже од 24 сата на свој новац.

 • Брзе трансакције значе да новац троши мање времена на сајту и да постоји мање искушења за спонтано клађење.

С друге стране, једва да постоје недостаци 24-часовног сајта за повлачење, иако би корисници можда желели да узму у обзир да то можда није најважнија ствар у вези са њиховом услугом. Неки корисници би можда више волели да имају квалитетну корисничку услугу или широк спектар еспорта на које се могу кладити.

Предности и мане кладионица са исплатом за 24 сата