Best Esports Betting Payment Methods

Популарност клађења у еспорту је у порасту у последњих неколико година. То је резултирало бројним кладионицама које нуде различите врсте тржишта клађења на еспорт. Кладионице пружају различите начине плаћања за ову индустрију. Поседовање различитих банкарских опција помаже им да дођу до шире клијентеле. 

Сви начини плаћања имају своје јединствене предности и недостатке, што може отежати играчу да изабере најбољу опцију. Међутим, овај чланак ће истаћи неке популарне опције плаћања које користе еспорт кладионичари и критеријуме који се користе за процену различитих опција.

Visa

Виса је електронски систем преноса средстава који олакшава лаке трансакције између банака, трговаца, потрошача и банкарских институција. То је једна од најпогоднијих опција дигиталног плаћања која се користи широм света. Чак и лиценциране кладионице користе Виса као метод депозита захваљујући вишеструким слојевима заштите. 

Прикажи више…
MasterCard

Мастерцард је једна од најбољих мрежа кредитних картица које се користе за обраду онлајн плаћања на глобалном нивоу. Већина еСпортс казина прихвата Мастерцард јер је то поуздан и практичан начин плаћања. Играчи могу да користе Мастерцард за обављање сигурних и сигурних трансфера новца као што су депозити и повлачења. 

Прикажи више…
Bitcoin

Битцоин је опција плаћања без граница за еспорт клађење, која омогућава неометани пренос новца у различитим износима између страна. То је популаран облик дигиталне валуте међу људима различитих класа широм света. Појединци, као и предузећа, могу користити биткоин за куповину добара и услуга, као што је случај са конвенционалним облицима валута. 

Прикажи више…
PayPal

ПаиПал је дигитални новчаник у власништву америчке мултинационалне компаније ПаиПал Холдингс, Инц. 134. корпорација на листи Фортуне 500 за 2021. је вероватно највећи е-новчаник на свету у 2021. ПаиПал је доступан у скоро свим земљама које имају онлајн системе за пренос новца . Нуди услуге трансфера уз накнаду различитим добављачима на мрежи, укључујући веб-сајтове за спортско клађење.

Прикажи више…
Paysafe Card

Основана 2000. од стране четворице Аустријанаца, платформа за плаћање сада пружа финансијске услуге клијентима у више од 40 земаља, укључујући већину Европе и Северне Америке. До 2015. бренд паисафецард се придружио Оптимал Паиментс-у, мултинационалној компанији за дигитално плаћање, која је ребрендирала себе Паисафе Гроуп. У Европи није потребан екстерни банкарски партнер, јер је подружница провајдера плаћања лиценцирана за обављање финансијских трансакција. 

Прикажи више…
Apple Pay

Аппле Паи сајтови за еСпорт клађење постају све популарнији. Традиционалне кладионице су у журби да уђу у партнерство са Аппле-овом услугом трансфера новца. Ово је да би се искористила популарност Аппле Паи-а у Сједињеним Државама и шире.

Прикажи више…
Neteller

Нетеллер је метод електронског трансфера новца који се користи у разним активностима онлајн трговине, међу којима су плаћања ка и са сајтова за спортско клађење на мрежи. Може се користити за подизање новца директно помоћу Нет+ картице или за пренос таквих средстава на банковни рачун. Услуга је у власништву ПаиСафе Гроуп, компаније која је од тада купила Скрилл, бившег конкурента Нетеллер-а. Ово је једна од водећих услуга е-трансфера која је отворила радњу 1999. године. Почела је са радом у Канади, али се 2004. преселила на Острво Ман. Након куповине Скрилл-а, постао је један од највећих сервиса за трансфер е-новца.

Прикажи више…
Skrill

Скрилл је значајан добављач дигиталних новчаника који опслужује више од 130 земаља широм света. Корисници уживају у искориштавању његових услуга трансфера новца јер је брз, поуздан и невероватно лак за употребу. Осим тога, подржава мноштво начина плаћања укључујући банковни трансфер и кредитне и дебитне картице.

Прикажи више…

American Express

Најсигурнији начини плаћања за клађење на еспорт

Најсигурнији начини плаћања за клађење на еспорт

Играчи могу бити пријатни да користе канал плаћања за депоновање или повлачење средстава само ако су сигурни да је начин плаћања сигуран. За то морају узети у обзир сигурносне карактеристике. Неке од безбедносних функција које треба проверити су истакнуте у наставку.

Шифровање

Сваки проницљиви кладионичар треба да обезбеди да провајдер плаћања шифрује све финансијске и личне податке како би их заштитио од знатижељних очију. Коришћена технологија шифровања такође треба да буде најновија и најбезбеднија.

Аутентикација

Још једна битна безбедносна карактеристика коју треба узети у обзир је аутентификација. Сви одлазни захтеви за депозит или повлачење треба да захтевају одговарајућу аутентификацију како би се осигурало да неовлашћене особе не обављају трансакције користећи рачун играча. Двофакторска аутентификација је једна од најчешћих безбедносних карактеристика коју користе трговци онлајн плаћања и казина. Уводи додатни корак у процесу аутентификације ради побољшане безбедности.

Шифре

Шифре су постале прилично уобичајене последњих година. Они су додатни безбедносни корак који од корисника захтева да унесу додатну сигурну лозинку, коју обично шаље на е-маил или телефон корисника провајдер плаћања.

Поред безбедносних карактеристика, играчи такође треба да узму у обзир општу репутацију даваоца депозита. Онај који је имао бројне случајеве преваре у плаћању вероватно неће бити добра опција без обзира на безбедносне функције које нуди.

Најсигурнији начини плаћања за клађење на еспорт
Како одабрати банкарски метод

Како одабрати банкарски метод

Еспортс кладионичари би требало да размотре бројна разматрања када бирају банкарски метод како би осигурали да добију најбоље. Можда ће бити потребно мало истраживачког рада да би се направио информисани избор. Ево неких од главних разматрања које треба узети у обзир.

Крипто еспорт клађење је један од најпопуларнијих начина плаћања. Еспортско клађење са криптовалутом има неколико предности у којима кладионици могу да уживају. Не заборавите да проверите овај метод.

Ограничења трансакција: Ограничења трансакције односе се на износ који играчи могу да изврше путем банкарске методе у року од једног дана или у било којој појединачној трансакцији. Банкролл играча треба да буде главни фактор који утиче на ово разматрање. На пример, они који се кладе на високе улоге треба да размотре само банкарске опције које имају високе лимите трансакција.

Времена повлачења: Неки начини плаћања обично ограничавају време повлачења на одређене сате одређених дана и само на неке дане у недељи. То може бити прилично незгодно за неке играче. Исто важи и за време обраде повлачења. Добра опција нуди најкраће време обраде повлачења и омогућава повлачење у било ком тренутку.

безбедност: Сигурност је вероватно најочигледнији разлог за разматрање. Играчи би требало да ограниче своје могућности само на банкарске методе које гарантују врхунску сигурност за све извршене трансакције. Исто важи и за приватност.

Накнаде: Износ који се наплаћује за депозите или исплате такође треба да утиче на играчев избор начина банкарства. Већина играча обично преферира канале плаћања који нуде ниске накнаде или чак никакве накнаде.

Банкарске карактеристике: Различите банкарске методе долазе са различитим функцијама депозита. Купци би увек требало да се определе за оне који нуде најкорисније и најфункционалније карактеристике да би уживали у највише предности.

Кориснички сервис: Корисничка услуга је међу најзанимљивијим аспектима које играчи имају при одабиру банкарског метода. Иако реткост код неких врхунских банкарских провајдера, постоје могућности да се појаве проблеми са депозитом или повлачењем. То захтева интеракцију са корисничким сервисом да би се решили проблеми. Купци би стога требало да изаберу провајдере плаћања који одмах нуде пријатељске и професионалне услуге за кориснике.

Како одабрати банкарски метод
Како направити депозит за клађење на еспортс

Како направити депозит за клађење на еспортс

Процес депоновања за клађење на еспортс је обично прилично једноставан, али то углавном зависи од банкарског метода који се користи. У неким случајевима постоји више од једног начина да се уплати депозит. На пример, поступак депозита се може покренути са сајта за клађење или са сајта банке. У сваком случају, резултат је обично исти, укључујући могуће накнаде за трансакцију.

Коришћење ПаиПал-а на сајтовима за клађење на еСпорт

ПаиПал је међу многим опцијама плаћања које играчи могу користити за уплату или повлачење средстава за клађење на еспорт. То је посебно случај када је у питању клађење на еспорт на међународним сајтовима за клађење. Процес депоновања путем начина плаћања је релативно лак и брз. Ево корака које треба пратити.

Процес

Први корак је да се пријавите или региструјете за налог на сајту за клађење који прихвата ПаиПал банкарски метод и нуди еспорт. Играч затим може да дође до банкарске странице, а затим да скролује да пронађе ПаиПал опцију плаћања. Процес доласка до опције ПаиПал депозита може се разликовати на неким сајтовима за клађење у зависности од корисничког интерфејса.

Након што кликнете на опцију ПаиПал депозита, сајт за клађење треба да отвори образац где играч мора да попуни своје податке. Детаљи укључују име, ПаиПал адресу е-поште и износ који играч жели да уплати. Након што потврди да су детаљи тачни, сајт за клађење ће преусмерити играча на њихов ПаиПал налог.

Играч затим мора да се пријави на свој рачун и да има довољно средстава да изврши депозит и одобри трансакцију. Ако се све испостави, играч само треба да унесе своје акредитиве, укључујући лозинке, и поднесе захтев за трансакцију.

ПаиПал плаћања се обично обрађују у реалном времену. То значи да депоновани износ треба да се одрази на играчев рачун за игру скоро чим се процес трансакције заврши.

Како направити депозит за клађење на еспортс
Зашто су еспорт клађење и ПаиПал савршени партнери

Зашто су еспорт клађење и ПаиПал савршени партнери

ПаиПал је међу популарним начинима плаћања у клађењу на еспорт. У власништву је америчке мултинационалне финансијске технолошке компаније под називом ПаиПал Холдингс, Инц. Овај е-новчаник омогућава трансакције у различитим валутама. Систем плаћања је доступан у готово свим земљама.

То је међу главним разлозима због којих већина кладионичара који нуде тржишта клађења на еспорт имају као банковну опцију, јер осигурава да већина играча може лако и повољно уплатити новац. Ево других разлога зашто је ПаиПал толико популаран.

  • Лакоћа коришћења: Од свих опција депозита, ПаиПал је међу најједноставнијим за коришћење. Толико је лако да га воле чак и почетници у клађењу у еспорту.
  • Брза обрада: ПаиПал депозити се врше у реалном времену. То значи да играчи не морају да чекају обраду да би добили новац на своје рачуне за клађење и наставили да уживају у клађењу у еспорту.
  • Поуздана сигурност: ПаиПал је један од најсигурнијих начина плаћања за клађење на еспорт. Купци не морају да брину о губитку новца од преваранта све док предузму одговарајуће мере предострожности.
  • Нулта накнада на депозите: ПаиПал не наплаћује никакву накнаду за новац депонован на сајтове за клађење на еспорт. Улагачи на тај начин могу уплатити тачан износ који им је потребан. То им такође помаже да боље управљају својим новчаним средствима.
Зашто су еспорт клађење и ПаиПал савршени партнери
Како подићи добитак користећи ПаиПал

Како подићи добитак користећи ПаиПал

Срећни играчи који се кладе и побеђују на еспорту имају опцију да поново уложе своје добитке или да их повуку. Они који одлуче да повуку добитке имају различите опције плаћања које треба размотрити. ПаиПал је и даље међу најчешћим опцијама које играчи преферирају за исплате.

Већина разлога за то су скоро слични ономе зашто они преферирају коришћење ове опције плаћања за уплату депозита. Једина главна разлика је у томе што повлачења путем ПаиПал-а трају знатно дуже, за разлику од депозита, који се обично обрађују тренутно.

Процес повлачења

За почетак процеса повлачења, играчи морају прво да се пријаве на своје налоге за клађење. Следећи важан корак је провера износа који је доступан на њиховим рачунима. То је од суштинског значаја јер указује на максималан износ који могу да повуку. Играчи тада могу да дођу до странице за повлачење и изаберу ПаиПал као опцију повлачења.

Обично ће сајт за клађење захтевати од играча да попуне неке информације пре него што почне процес повлачења. То се посебно односи на повлачење новца по први пут. Играчи морају да попуне детаље у вези са ПаиПал налогом на који кладионичар треба да пренесе повучена средства.

Они такође морају навести износ који треба повући. Треба напоменути да износ приказан на рачуну за клађење обично није износ који се у неким случајевима може повући. Неке кладионице наплаћују накнаде за обраду исплата, које се морају узети у обзир.

Време обраде

Времена обраде се такође разликују међу различитим кладионичарима. То је зато што им је потребно различито време да потврде и одобре поднете захтеве за повлачење. Међутим, када кладионичари одобре захтеве за повлачење, ПаиПал-у је обично потребно прилично кратко време да заврши процес трансакције.

Обим одобрених трансакција може утицати на време које ће кладионичар узети. За сајтове за клађење који нуде брза времена трансакције повлачења, играчи обично повлаче средства на своје рачуне у року од 24 сата.

Како подићи добитак користећи ПаиПал
Најбољи начини плаћања за клађење на еСпорт

Најбољи начини плаћања за клађење на еСпорт

Оцењивање опција плаћања за клађење на еспорт није баш лако. То је због бројних разматрања која треба узети у обзир, од којих већину може бити мало тешко разликовати. Међутим, за сваку опцију плаћања истиче се неколико ствари, које се могу користити као одлични показатељи.

Прво и најважније питање је да ли је опција плаћања легитимна. То је зато што се у индустрији појављују бројни начини плаћања, постављени са главном сврхом да преваре играче. Из тог разлога, у оценама се разматрају само оне опције плаћања које су легитимно регистроване и лиценциране за пружање банкарских услуга.

Што се тиче других разлога за рангирање банкарских опција, опсежно познавање метода депозита и искуства играча приказаних у њиховим повратним информацијама и рецензијама помажу у рангирању. Неки од других фактора на којима се заснивају банкарске опције за преглед су истакнути у наставку.

Приступачност: Доступност опције плаћања је прилично очигледан фактор рангирања. То је зато што играчи обично бирају опције депозита које су им недоступне. На приступачност могу утицати фактори као што су питања надлежности. Што је банкарски метод приступачнији, то се више рангира.

безбедност: Као што је раније поменуто, безбедност је једна од основних карактеристика које љубитељи еспорта узимају у обзир када траже опције плаћања. Из тог разлога, опције плаћања које нуде најбоље безбедносне карактеристике су рангиране више. Исто важи и за функције приватности. Рангирање обично долази до најситнијих детаља јер већина опција плаћања примењује скоро све најбоље доступне безбедносне функције.

Популарност међу провајдерима: Већина сајтова за клађење на еспорт обично нуди опције депозита на основу популарности. Популарност се може користити као показатељ квалитета и поузданости. Опције плаћања које су популарније међу провајдерима стога заслужују да буду више оцењене.

Подршка муштеријама: Још један суштински фактор који треба узети у обзир приликом рангирања метода плаћања је корисничка служба. Начини плаћања који нуде одличну корисничку услугу би генерално требало да буду виши од оних који нуде лошу или никакву корисничку подршку. Професионализам, доступност и канали корисничке подршке су неки од фактора који се користе за рангирање корисничке службе.

Кориснички интерфејс: Кориснички интерфејс или прилагођеност метода плаћања такође утичу на рангирање. Банкарске опције које су једноставне и пријатне за коришћење добијају веће оцене. То је зато што прихватају више клијената, укључујући почетнике у свету клађења у еспорту.

Времена обраде: Различите опције плаћања имају различита времена обраде. То је посебно случај када су у питању повлачења. Опције депозита које нуде најбржа времена повлачења без икаквих компромиса у погледу сигурности и сигурности су стога боље рангиране јер корисницима пружају више погодности.

Ограничења трансакција: Ограничења трансакција су још један одличан фактор рангирања. Методе плаћања које омогућавају играчима да полажу и мале и високе износе служе за шири спектар играча и тиме се рангирају више.

Најбољи начини плаћања за клађење на еСпорт
Одговорно играње

Одговорно играње

Играчи увек треба да практикују одговорно играње игара упркос свом узбуђењу, забави и могућностима за победу које долазе са коцкањем у еспорту. Одговорно играње укључује:

  • Вежбајте самоконтролу у погледу тога колико времена се троши на клађење.
  • Избегавајте непотребно клађење.
  • Искључујући емоције у свим одлукама о клађењу, између осталог.

То се такође односи на контролу банкролла, што значи депоновање само разумних износа и клађење на праве износе.

Одговорно играње осигурава да играчи не трпе неподношљиве финансијске губитке. Такође спречава менталне проблеме као што су депресија и стрес. Играчи који већ пате од последица неодговорног коцкања треба да потраже хитну помоћ како би контролисали последице и спречили погоршање стања.

Одговорно играње