American Express

Америцан Екпресс (Амек) је међу 5 најприхваћенијих картица широм света. Продавци на мрежи који прихватају МастерЦард и Виса-у вероватно узимају Америцан Екпресс. Овај начин плаћања преовлађује у туристичким дестинацијама. Док су главне банковне картице специјализоване за кредитне понуде, Америцан Екпресс нуди додатне услуге као што су путнички чекови и осигурање.

Сходно томе, стекао је наклоност међу хобистима, укључујући коцкаре. Многе платформе за клађење у еспорту имају партнерства са Амек-ом како би служиле играчима који имају ову картицу. Тренд је омогућио Америцан Екпресс-у да уђе на листу најпожељнијих метода трансакција за клађење на еспорт.

American Express
О Америцан Екпресс-у

О Америцан Екпресс-у

АмЕк је основан 18. марта 1850. године у Њујорку. Компанија је специјализована за картично плаћање и услуге путовања. 1958. године представили су прву Америцан Екпресс картицу и од тада иновирају своју понуду. Они пружају припејд картице, поклон картице, кредитне картице, пословне кредитне картице, корпоративне програме, сертификате о депозиту (ЦД) и штедне рачуне.

Да ли је Америцан Екпресс популаран?

У почетку је Америцан Екпресс радио са америчким онлајн трговцима, али данас су њихове услуге доступне у више од 160 држава и територија широм света. Од 2020. године, компанија је забележила око 10,6 милиона трговаца само у САД. Америцан Екпресс нуди Платинум картицу и друге врхунске понуде као што су услуге консијержа. Компанија такође издаје непутничке картице по ниским годишњим накнадама. Већина Амек картица долази са уносним наградама по потезу.

Са репутацијом изврсности, Амек се препоручује за еспорт коцкање. Трансакције су заштићене напредном безбедношћу картице као што је идентификациони број картице (ЦИД). Сваки Америцан Екпресс еспортс сајт поносно приказује АмЕк лого у одељку за благајне.

Други начин да сазнате да ли је ово начин плаћања прихваћено је ослањање на стручне сугестије објављене на овој страници. Амек картице зарађују додатне поене за њихову употребљивост на мобилним уређајима. Апликација фаворизује кладиоце који више воле да се кладе преко својих паметних телефона.

О Америцан Екпресс-у
Коришћење Америцан Екпресс-а у онлајн кладионицама

Коришћење Америцан Екпресс-а у онлајн кладионицама

Америцан Екпресс банка је искључиво онлајн банка и дозвољава повезивање Амек картица са штедним рачуном. Власници картица могу се повезати и са другим спољним банковним рачунима. Али повезани налози морају бити лични и активни, са истим именом на Амек картици.

Када се повезује на екстерни банковни рачун, клијент ће морати да наведе свој број рачуна и број рутирања. Коцкари уживају у вишим ограничењима трансакција када финансирају своје опкладе са Амек-ом, омогућавајући им приступ ВИП понудама које еСпорт платформе редовно објављују.

Коришћење Америцан Екпресс-а у онлајн кладионицама
Како направити депозит код Америцан Екпресс-а

Како направити депозит код Америцан Екпресс-а

Невероватне брзине обрта и лакоћа обраде иду руку под руку са Америцан Екпресс депозитима који се одвијају на следећи начин.

 1. Региструјте се на једној од најбољих Америцан Екпресс кладионица
 2. Пређите на област за банкарство/плаћања/благајну
 3. Потражите Амек лого међу понуђеним опцијама плаћања и кликните на њега
 4. За први депозит, сајт ће тражити број Амек картице
 5. Изаберите земљу (из које функционише сајт за клађење)
 6. Унесите износ готовине који желите да положите као депозит
 7. Пратите упутства за ОТП и двофакторску верификацију
 8. Кликните на „Пошаљи“ и новац се одмах преноси

Пре него што извршите трансфер, кључно је проверити лимит депозита кладионице јер се разликује од сајта до сајта. Амек наплаћује између 2,5% - 3,5% од износа депозита. Врхунске Америцан Екпресс кладионице не наплаћују накнаде за депозите јер су трансакције фундаменталне за раст њихових сајтова.

Много пута је еСпорт оператер тај који плаћа трансфер. Кладионице често нуде посебне бонусе за коришћење Америцан Екпресс-а. Ово се може догодити ако платформа плаћа ниже накнаде за подршку овом начину плаћања.

Како направити депозит код Америцан Екпресс-а
Како извршити повлачење са Америцан Екпресс-а

Како извршити повлачење са Америцан Екпресс-а

Америцан Екпресс повлачења у онлајн кладионицама су прилично ретке. Савршено је у реду подизати добитке путем мобилног телефона. Ево шта је потребно за исплату.

 1. Кликните на дугме за повлачење у одељку благајне
 2. Изаберите Америцан Екпресс за исплату
 3. Унесите колико да повучете
 4. Довршите верификацију
 5. Кликните на дугме за слање

Исплата није тренутна, али је релативно бржа од већине кредитних картица. Времена повлачења се разликују од једне до друге кладионице. Али новац би требао бити доступан играчу у року од 24 сата од одобрења кладионице. Накнаде за повлачење одређују кладионица еСпортс и тачан тип Амек картице која се користи.

Ако Америцан Екпресс еСпортс кладионичар не подржава директна повлачења на Амек картице, биће вам на располагању разне методе. Било да се ради о кредитној картици, е-новчанику, еЦхецк-у или директном банковном трансферу, увек постоји погодно решење. Купци треба да отворе налог код ових провајдера и пренесу добитке са кладионице.

Како извршити повлачење са Америцан Екпресс-а
Предности и мане Америцан Екпресс-а

Предности и мане Америцан Екпресс-а

Од најсавременије онлајн заштите до путног осигурања, Амек картице су познате по великим погодностима. Они нуде бонус поене који се могу заменити за готовину приликом куповине код одређених продаваца.

Амек кредитна картица користи технологију чипа која се редовно ажурира. Ово је сигурнија опција од типичне магнетне траке уграђене на полеђини већине картица. Са друге стране, Америцан Екпресс не нуди комплетне банкарске услуге, а клијенти не могу да отворе текући рачун.

Прос

 • Конкурентна камата на штедном рачуну
 • Без месечних накнада
 • Нема захтева за равнотежу
 • Бонус поен и повраћај новца за куповину
 • Врхунски сигурносни протоколи

Цонс

 • Недостатак опције текућег рачуна
Предности и мане Америцан Екпресс-а
Процес отварања Америцан Екпресс рачуна

Процес отварања Америцан Екпресс рачуна

Они који желе да користе Америцан Екпресс за клађење у еСпортовима треба да отворе штедни рачун и да га финансирају. Пошто се Америцан Екпресс придржава анти-прања новца, компанија тражи детаљне информације од људи који желе да отворе рачун.

Према савезном закону, Амек мора прибавити и потврдити личне податке које сваки корисник достави. Сви кандидати морају имати најмање 18 година. Следеће информације су потребне за отварање налога код Америцан Екпресс-а.

 • Порески идентификациони број- ПИБ, ССН или ИТИН
 • Физичка адреса
 • Датум рођења
 • Информације за запошљавање
 • Адреса Е-поште
 • Број телефона
Процес отварања Америцан Екпресс рачуна
Како поставити налог

Како поставити налог

Онлине налог је згодан за онлајн трансакције као што је клађење на еСпорт. Свако са Амек картицом или штедним рачуном може отворити налог на мрежи у овим једноставним корацима:

 1. Посетите званичну страницу Америцан Екпресс-а
 2. Кликните на „направи налог на мрежи“
 3. Наведите личне податке
 4. Унесите 15-цифрени број приказан на предњој страни картице
 5. Унесите 4-цифрени ИД картице

Постоје различити рачуни које клијенти могу отворити у Америцан Екпресс-у: штедни рачун са високим приносом, рачун са потврдом о депозиту и индивидуални рачуни за пензионисање. Ови рачуни морају бити финансирани у року од 60 дана, односно 30 дана након одобрења. Неуспех у њиховом финансирању ће довести до затварања.

Како поставити налог
Опције корисничке подршке Америцан Екпресс-а

Опције корисничке подршке Америцан Екпресс-а

Америцан Екпресс ставља своје клијенте на прво место, и као такви, имају различите канале комуникације:

 • Уживо ћаскање
 • Центар за помоћ
 • Претраживач
 • Телефонски позив
 • Пошта

Центар за помоћ је главно средиште информација о Амек-у, где купци налазе одговоре на већину често постављаних питања. Обимни одељак пружа смернице за отварање рачуна, покретање спора, замену картице и упите о кредитном резултату.

Такође се може разговарати са онлајн агентом преко функције ћаскања уживо, али треба да се пријави са својим корисничким ИД-ом и лозинком. На дну странице Контактирајте нас налази се листа телефонских бројева за упите о различитим услугама.

Већина њих ради 24/7, док је неколицина доступна у одређено доба дана. Штавише, свака Амек картица има телефонски број на полеђини и корисник може да га позове у било ком тренутку за помоћ.

Опције корисничке подршке Америцан Екпресс-а