Bank transfer

Банковни трансфер је управо оно што звучи – то је трансфер директно са банковног рачуна на други банковни рачун или рачун за плаћање на мрежи. Појединац се пријављује у своју банку, поставља податке о особи или компанији којој жели да пренесе новац, бира износ и подноси захтев банци на завршетак.

Зависи од примаоца колико дуго може трајати трансакција да се заврши. Неке трансакције су скоро тренутне, док за друге може бити потребно неколико сати или чак неколико дана.

Bank transfer
Да ли је банковни трансфер популаран?

Да ли је банковни трансфер популаран?

Трансфере су углавном постављале банке, тако да није могуће издвојити неку конкретну полазну тачку за ову врсту трансакције. Постоји низ предности за коришћење ове врсте трансакција, посебно за оне који се баве великим бројем онлајн банкарства. Код већине банака, када корисник подеси податке о примаоцу, довољно је само неколико кликова да извршите даље трансакције на том рачуну.

Они који користе онлајн казина и онлајн кладионице ће лако допунити своје рачуне за клађење користећи банковни трансфер.

Многи од њих ће имати банковни трансфер као опцију плаћања. Добра је идеја да проверите њихову страницу за плаћање да бисте утврдили који нуде ово као опцију плаћања. Како су банковни трансфери лака опција за оне који имају банковни рачун, ово је постало популарно у све земље као начин плаћања и врло је мало банака које не дозвољавају ову врсту трансакције.

Неки корисници могу бити забринути због безбедносних импликација трансфера новца на овај начин, али постоје начини заштите личних података приликом преноса са банковног рачуна.

Да ли је банковни трансфер популаран?
Коришћење банковног трансфера у онлајн кладионицама

Коришћење банковног трансфера у онлајн кладионицама

У неким случајевима може бити могуће да повежете онлајн рачун за еспорт клађење са детаљима вашег банковног рачуна, тако да се трансфер може завршити са само неколико кликова. Међутим, важно је запамтити да ће свака банка радити мало другачије. Имаће различите процесе за заштиту корисника док преносе средства.

Неки можда желе да корисник прође кроз процес „безбедносног питања“, док други могу да пошаљу верификациони код који ће морати да се унесе да би се трансфер завршио. Добра је идеја да се корисник упозна са процесом пре него што почне да га користи.

У већини случајева све што корисник треба да уради је да оде на страницу за плаћање на налогу за клађење у еспорту и изабере „банковни трансфер“ као опцију плаћања. Ово ће затим дати опцију да се повеже са појединачном банком, где ће корисник морати да се пријави на свој рачун и заврши трансакцију.

Оба сајт за клађење на еспорт и банка може имати ограничења у износу новца који се може пренети на овај начин, посебно ако се корисник налази у другој земљи од казина или сајта за клађење. Неопходно је унапред проверити да ли постоји ограничење.

Коришћење банковног трансфера у онлајн кладионицама
Како извршити повлачење банковним трансфером

Како извршити повлачење банковним трансфером

Када се добици прикажу на рачун корисника кладионице, они имају опцију да повуку новац. Ово се такође може урадити у облику банковног трансфера ако овај метод нуди сајт. Треба напоменути да неки сајтови неће дозволити кориснику да повуче средства користећи другачији метод него што су користили за свој последњи депозит.

На пример, ако је последњи депозит направљен помоћу опције е-новчаника, тада вам неће бити дозвољено да користите банковни трансфер за повлачење средстава.

Корисник ће такође морати да провери сва ограничења повлачења која постоје. Сама локација можда неће дозволити повлачење средстава док стање на рачуну не достигне одређени износ. Ово ће се разликовати од локације до локације.

Како извршити повлачење банковним трансфером
Времена обраде за повлачење путем банковног трансфера

Времена обраде за повлачење путем банковног трансфера

Времена обраде су још један фактор који треба узети у обзир и оно ће се такође разликовати од локације до локације. За неке сајтове може проћи само неколико сати да се средства појаве на банковном рачуну, али у другим случајевима може потрајати неколико дана. Могуће је повући средства помоћу мобилног телефона ако је сајт за клађење омогућен за мобилне уређаје и већини сајтова за клађење и онлајн казино сада се може приступити са мобилног телефона.

Времена обраде за повлачење путем банковног трансфера
За и против банковног трансфера

За и против банковног трансфера

Прос

  • Једноставан начин преноса новца на рачун провајдера клађења
  • Нема потребе да имате додатне апликације за помоћ при преносу
  • Често се може урадити директно са сајта за клађење на еспорт
  • Широко доступан метод за пренос средстава јер већина људи има банковни рачун
  • Додатни сигурносни слој се може додати помоћу апликације за пренос треће стране, тако да банковни подаци не морају увек да се додају на налог провајдера

Цонс

  • У неким случајевима може бити неопходно да се додају подаци о банковном рачуну на налог на сајту за клађење на еспорт, што може довести до безбедносних забринутости
  • Нека времена обраде су дугачка и трају неколико дана
  • Не нуде сви сајтови банковни трансфер као опцију
За и против банковног трансфера
Како поставити налог

Како поставити налог

Први корак који сваки корисник еспорт сајта за клађење треба да предузме је да отвори налог код провајдера. Ово ће укључивати давање личних података, ау неким случајевима, провајдер може затражити додатне информације као што је документација за потврду имена, старости и адресе. Ово ће бити потребно да би се испуниле њихове обавезе како би се осигурало да сви корисници легално користе сајт. Након што је налог подешен, корисник може изаберите начин плаћања које желе да користе.

Треба напоменути да корисник по жељи може променити начин плаћања, па би му прва трансакција могла бити путем кредитне картице, док би следећа могла бити банковним трансфером. Није неопходно имати банковни рачун да бисте отворили налог код провајдера клађења на еспорт и корисници би требало да буду свесни да ће морати да се придржавају законских старосних граница у својој земљи ако желе да отворе налог за клађење на еспорт.

Такође могу постојати и друга ограничења, али она ће се разликовати од локације до локације и од земље до земље.

Како поставити налог
Опције корисничке подршке банковним трансфером

Опције корисничке подршке банковним трансфером

Корисници који се одлуче за банковне трансфере откриће да им је на располагању велика подршка. Очигледно, није могуће навести подршку која је доступна у свакој појединачној банци, али већина банака има на располагању низ опција за оне који желе да ступе у контакт са њима. То ће укључивати позивне центре за телефонски контакт, подршку путем е-поште и онлајн ћаскање уживо. Опције ће се разликовати од банке до банке. Већина ових опција доступна је 24 сата дневно, али опет, ово ће варирати.

На сајту за клађење на еспортс биће доступан сличан број опција, тако да ако је проблем у техничким аспектима трансфера на налог провајдера, онда ће особље тамо моћи да помогне. Како су сајтови за клађење доступни клијентима у било које доба ноћи или дана, подршка је такође често доступна континуирано.

Опције корисничке подршке банковним трансфером