Money Transfer

Реч трансфер новца се обично користи за банковне трансфере. Термин се може разликовати у зависности од локације играча. Међутим, процедура је скоро увек иста у сваком случају. Рачун за клађење корисницима пружа информације о њиховим банковним рачунима. Играчи затим користе ове детаље за депоновање средстава директно на своје рачуне.

При повлачењу је супротно. Трансфери новца се обављају или унутар једне финансијске институције или на бројним платформама. Обично нема интервенције особља банке. Најчешћи разлог за коришћење банковних трансфера на рачунима за клађење у еСпорту је да су они сигурнији јер се шаљу директно са једног банковног рачуна на други.

Да ли је трансфер новца популаран?

Да ли је трансфер новца популаран?

Начин плаћања је широко распрострањен и многи играчи уживају да га користе. Банке штите ове трансакције како би осигурале сигурност података и новца корисника. Банковни трансфери су популарни за све врсте плаћања јер не захтевају посебне рачуне или коришћење специјализоване опреме или уређаја за плаћање. Ово је један од најпопуларнијих и најлакших начина плаћања коцкања, посебно клађења на еСпорт.

СВИФТ управља већином међународних плаћања трансфером новца. Задругу је 1974. године основало седам међународних банака које воде глобалну мрежу. Ово чини трансфер новца једним од најстаријих Начини плаћања.

Доступне опције плаћања

Електронски трансфери средстава, кровни појам који обухвата плаћања заснована на банковним картицама, најчешћи су тип трансфера новца. Банковни трансфер, који је међународни убрзани трансфер плаћања од банке до банке, такође се може користити. Гиро нуди директан депозит, док друга опција омогућава играчима да шаљу новац путем поштанског чека или уплатнице. Људи који управљају својим новцем у клађењу на еСпортс могу да користе банковне трансфере, што је прилично сигуран метод.

Банковни трансфери су прихваћени као метод депозита за трансакције рачуна на мрежи за клађење у већини земаља које то дозвољавају. Захваљујући широкој мрежи банака, широко је распрострањена у Европске земље и Сједињених Држава.

Да ли је трансфер новца популаран?
Како направити депозит користећи Монеи Трансфер

Како направити депозит користећи Монеи Трансфер

Један од најједноставнијих начина за играче да изврше банковна плаћања из било које банке је путем трансакције из њихове локалне филијале. Играчи то могу учинити и преко телефона. Међутим, најчешћи метод је директан банковни трансфер са њиховог банковног рачуна на мрежи.

Играчи треба да изаберу „депозит“ из дела благајника свог налога за клађење на мрежи. Потребно је попунити тражене банкарске податке и износ који желите да пренесете. Рачун за клађење може наметнути минимални депозит.

Коначно, играчи треба да обаве све безбедносне провере које банка захтева. Након потврде, играч ће морати само да сачека да средства стигну, а затим да почне да игра. Могуће је да ће то потрајати неколико радних дана.

Директан депозит са трансфером новца

Играчи могу или да преузму апликацију или да играју на веб-базираној верзији да би направили директне депозите са трансферима новца. Ово су најпогодније опције. Коришћење онлајн банкарских услуга, посебно банкарских апликација, обезбедиће да се банковне трансакције заврше за неколико секунди.

Накнаде за трансфере варирају по банци у зависности од износа који се преноси. Не постоје ограничења депозита или повлачења код онлајн банковних трансфера. Неки сајтови за клађење на еСпорт на мрежи, међутим, имају различита ограничења колико новца играчи могу уплатити и повући користећи онлајн банковне трансфере.

Како направити депозит користећи Монеи Трансфер
Како повући новац помоћу трансфера новца

Како повући новац помоћу трансфера новца

Није тешко подићи новац са рачуна за клађење у еСпорту. Све што играч треба да уради је да се увери да поштује сва правила сајта за коцкање. Они могу укључивати минимални износ потребан да би рачун за клађење био активан и максимални износ.

Играчи треба да се пријаве на налог своје кладионице и изаберу "повлачење" из дела благајне на рачуну за клађење. Затим треба изабрати банковни трансфер као начин подизања и унети износ за повлачење. Може се појавити упит од играча да одабере конкретну банку у коју жели да подигне свој добитак. Кликните на дугме Повлачење након што потврдите износ. Рачун за клађење обавештава купца након обраде трансакције, а потребно је сачекати неколико дана да новац добије на банковном рачуну.

Ограничења повлачења нису уобичајена код трансфера новца. Играчи могу да извуку своје добитке у било ком тренутку, чак и на својим телефонима. Међутим, у зависности од количине која је укључена, време обраде може варирати. Повлачење може трајати између три и седам дана. Ако налог за клађење има проблема са верификацијом налога играча или утврђивањем његове способности да се повуче, то може потрајати недељу дана или чак две недеље.

Како повући новац помоћу трансфера новца
За и против трансфера новца

За и против трансфера новца

Прос

 • Трансакционе накнаде су невероватно минималне
 • Нема потребе да отварате више рачуна
 • Постоји висок ниво безбедности и заштите података
 • Банковне трансфере прихвата већина налога за клађење на мрежи
 • Прилично је једноставан за употребу. Не захтева проверу кредита или личне податке играча
 • Кључна предност је у томе што банковне трансфере могу користити сви за плаћање

Цонс

 • Неке финансијске институције одбијају да прихвате опцију плаћања налога за клађење на еСпортс
 • То није најбржи начин за плаћање на мрежи
 • Неки играчи можда више воле да не користе своје банковне рачуне за играње игара
 • Банковни рачун је неопходан за све играче
 • Неке банке могу довести у питање директне трансфере и ставити рачун играча на чекање док представник за корисничку подршку не разговара са корисником
За и против трансфера новца
Процес отварања рачуна за трансфер новца

Процес отварања рачуна за трансфер новца

Пошто се електронски трансфери врше директно између банака и банковних рачуна, они су заштићени сигурносним системима. Банке користе неке од најнапреднијих и најстрожих енкрипција како би осигурале да њихов новац и новац њихових клијената остану безбедни.

Како поставити налог

Да би отворио рачун, играч мора отићи у банку са својим личним документом. Обично се то може урадити за неколико минута, а играч га може користити на платформама за клађење на мрежи. Коцкар мора да повеже свој банковни рачун са рачуном за клађење на мрежи по свом избору након регистрације. Поступак је обично брз и може се обавити на рачунару или мобилном телефону.

Коришћење опције плаћања без банковног рачуна није могуће. Корисници морају бити пунолетни да прибаве неопходне личне документе потребне банци. Поседовање рачуна за трансфер новца има неколико недостатака. Већина банака захтева од корисника да буду активни одређено време. Налози играча могу бити избрисани ако остану неактивни дужи временски период. Да би добили свој новац назад, мораће да оду у банку или позову корисничку подршку.

Процес отварања рачуна за трансфер новца
Опције корисничке подршке за трансфер новца

Опције корисничке подршке за трансфер новца

Одељења за корисничку подршку већине банака веома цене клијенте. Играчима је једноставно да контактирају банку или рачун за клађење. У случају пропуштеног депозита, играч прво треба да позове рачун за клађење да види да ли је примио средства. Ако нису, играч би морао да ступи у контакт са својом банком за више информација. Исплата се такође може задржати ако банка жели да потврди идентификацију играча. Већина задатака се може обавити без посете банци.

Свака банка има свој контакт. Али играч треба да тражи следеће:

 • Често постављана питања о веб локацији
 • Странице друштвених медија
 • Имејл за подршку
 • Позовите бројеве
 • Уживо ћаскање
Опције корисничке подршке за трансфер новца