Neteller

Нетеллер је метод електронског трансфера новца који се користи у разним активностима онлајн трговине, међу којима су плаћања ка и са сајтова за спортско клађење на мрежи. Може се користити за подизање новца директно помоћу Нет+ картице или за пренос таквих средстава на банковни рачун. Услуга је у власништву ПаиСафе Гроуп, компаније која је од тада купила Скрилл, бившег конкурента Нетеллер-а. Ово је једна од водећих услуга е-трансфера која је отворила радњу 1999. године. Почела је са радом у Канади, али се 2004. преселила на Острво Ман. Након куповине Скрилл-а, постао је један од највећих сервиса за трансфер е-новца.

Neteller

ФЦА правила о електронском новцу захтевају од Нетеллер-а да новац клијената држи на повереничким рачунима одвојено од сопствених оперативних средстава. То значи да може да исплати сва средства купаца одједном ако је потребно, што га чини безбедним методом за коришћење.

Нетеллер нуди трансфере коцкања од јула 2000. У то време је обављао плаћања за око 85% играча у индустрији. Данас је веома популаран код провајдера клађења на еспорт.

Section icon
Како направити депозит за клађење на еспорт са Нетеллер-ом

Како направити депозит за клађење на еспорт са Нетеллер-ом

Уз Нетеллер, депоновање новца би требало да буде лако, безбедно и брзо. Ево корака које треба пратити:

Пријавите се на свој Нетеллер налог. Потребно је да наведете податке за пријаву који се користе током регистрације. Ови детаљи могу бити сачувани ради лакшег пријављивања, али то радите само на личним и сигурним уређајима.

Изаберите „Монеи Ин“. Ово ће вам дати а списак опција плаћања. Кликните на жељени метод.

Унесите износ који желите да уплатите на свој Нетеллер налог и кликните на ОК. Новац ће бити депонован одмах.

Када будете имали новац на свом Нетеллер рачуну, можете га користити за уплату на свој рачун за клађење.

На веб локацији за клађење на еспортс кликните на „Депозит“. Појавиће се листа опција депозита. Кликните на „Нетеллер“

Сајт ће отворити нови прозор где се пријавите и изаберете износ који желите да пошаљете на свој налог за клађење.

Када унесете овај износ и потврдите, ваш салдо клађења се ажурира и одбија од Нетеллер-а. Затим можете користити овај баланс за клађење на своје омиљене игре и турнире.

Како направити депозит за клађење на еспорт са Нетеллер-ом
За и против Нетеллер-а

За и против Нетеллер-а

Предности коришћења Нетеллер-а као опције депозита на веб локацијама за клађење на еспорт укључују:

 • Погодност: За играча који је на тржишту тако дуго, Нетеллер је лепо остарио. Њихове трансакције су брзе и сигурне. Постоји преко 40 доступних метода за пуњење картице, међу којима су банковне, кредитне и дебитне картице. Више од 26 валута је прихваћено и метод трансфера је доступан у већини земаља широм света. Заиста не постаје згодније, зар не?

 • Бонуси: Многе кладионичарске куће награђују клијенте бонусима и бесплатним опкладама када положе новац код Нетеллер-а.

 • Ниски трошкови трансакције: Трошкови се разликују од земље до земље и од једне кладионице до друге. Међутим, Нетеллер је међу методама плаћања са најнижим накнадама за трансакције.

 • Сјајна корисничка служба: Корисничка служба добављача услуга је брза и од помоћи. Може им се приступити путем ћаскања уживо, е-поште или телефона.

Недостаци укључују:

Ограничење од 2.000 долара за не-ВИП чланове када депонују путем картица. Ограничење се повећава на између 5.000 и 50.000 долара када се депонује са другог Нетеллер налога.

Различити лимити повлачења у зависности од земље, начина плаћања и валуте

Могу се користити само прихваћене валуте

Иако ова ограничења не утичу директно на коришћење Нетеллер-а за депоновање на сајту за клађење у еспорту, она то чине индиректно утичући на то како учитавате свој Нетеллер налог.

За и против Нетеллер-а
Како оцењујемо банкарске методе

Како оцењујемо банкарске методе

Еспорт Ранкер користи строге методе за оцењивање кладионица и банкарских метода које користе. Када посматрамо банкарске методе, стављамо их на скале ефикасности и сигурности. Желимо да погледамо следеће

 • Приступачност - У колико земаља је метода доступна? Колико валута је прихваћено? Колико је лако приступити и користити методу (углавном онлајн)?
 • Безбедност - Који нивои безбедности се нуде за приватне информације и новац корисника? Да ли постоји ССЛ сертификат?
 • Популарност међу сајтовима за клађење - Најбољи банкарски методи имају одличне карактеристике које привлаче многе врхунске сајтове за клађење. Банкарска метода која је прихваћена само на неколицини сајтова за клађење је црвена заставица.
 • Сигурност - Да ли корисници могу анонимно да користе банкарски метод? Колико је лако пратити трансакције?
 • Подршка – Колико је брза и корисна корисничка подршка банкарског метода?
Како оцењујемо банкарске методе
Нетеллер популарност у индустрији клађења на еспорт

Нетеллер популарност у индустрији клађења на еспорт

Нетеллер је један од најпопуларнијих метода плаћања у индустрији клађења на еспорт. Он је у функцији већ скоро две деценије, што значи да је већина сајтова за клађење порасла са њим. Такође је временом побољшао своје услуге. Погодан је, поуздан, приступачан и доступан у већини делова света. Нетеллер означава сва поља која би љубитељ еспорта желео да буде означен.

Нетеллер популарност у индустрији клађења на еспорт
Процес отварања Нетеллер налога

Процес отварања Нетеллер налога

Нетеллер налог се отвара у неколико једноставних корака на Нетеллер веб локацији. Је бесплатан.

 1. На сајту кликните на „Придружи се сада“
 2. Унесите потребне детаље - е-маил, име, земљу, валуту и лозинку. Затим кликните на „Региструј се“. Тада ћете добити безбедан ИД
 3. Завршите процес регистрације отварањем е-поште за потврду која вам је послата и уношењем безбедног ИД-а на страници која се налази на линку
 4. Ваш Нетеллер налог је сада спреман за употребу
Процес отварања Нетеллер налога