Transfer Money

Правилно управљање налогом за клађење у еСпортовима је витални аспект одговорног коцкања. За клађење је потребан новац, а потребан је добро финансиран рачун да бисте уживали у ономе што кладионица нуди. Трансфер новца путем банке је високо рангиран међу најчешће коришћеним методама плаћања на сајтовима за клађење на еспортс. Скоро сваки играч има банковни рачун, локални или међународни.

У једном или другом тренутку, они се нађу да користе овај метод за пребацивање новца онлајн кладионичару. Сваки играч који жели да користи ову опцију треба да има основна знања о томе како она функционише и њеним предностима и недостацима. Овај чланак ће о њима детаљно говорити.

О клађењу Трансфер Монеи у еспорту

О клађењу Трансфер Монеи у еспорту

Трансфер новца са једног банковног рачуна на други може се пратити до 1800. године пре нове ере. Идеја је настала у Вавилону када би зајмодавци давали зајмове и наплаћивали камату. Истовремено, Роман и грчки банке су примале депозите као штедњу.

Током историје, банкарска технологија је имала неколико обрта и обрта, али могућност преноса новца преко интернета била је најзначајнија промена. Интернет банкарство је почело чим је интернетско повезивање постало глобална ствар средином 90-их.

Да ли је трансфер новца популаран?

Трансфер новца је вероватно најстарији метод трансакције. Такође је најпопуларнији систем плаћања у свим земљама широм света. Није изненађујуће што је најраспрострањенији опција плаћања за клађење на еспорт. Скоро све комерцијалне банке данас имају платформу за онлајн банкарство на којој се корисници пријављују да надгледају и управљају својим финансијама на даљину.

Неке банке преносе новац електронским путем без накнаде све док прималац има рачун у истој институцији. Други ће то учинити уз накнаду, али време трансфера зависи од износа у питању.

О клађењу Трансфер Монеи у еспорту
Како направити депозит са Трансфер Монеи

Како направити депозит са Трансфер Монеи

Када кладионици одлуче да пренесу новац преко банке да би почели да играју клађење на еСпорт, морају да знају ИД банковног рачуна онлајн еспорт спортска кладионица. Широм света постоји безброј банкарских система, тако да процес електронског преноса средстава можда неће бити исти у различитим банкама. Слично томе, процес ће се разликовати у погледу ограничења трансакција и временских оквира преноса. Али просечно време трансфера је 24 - 48 сати за локалне банке или 2 - 5 радних дана за међународне банке.

Коришћење трансфер новца у онлајн еспорт кладионицама

Упркос суптилним разликама у банкарским системима, основни концепт остаје исти. Еспортс кладионичари који преферирају овај метод депозита ће користити процес који изгледа овако:

 1. Региструјте лични налог код кладионице за еСпорт
 2. Отворите налог користећи акредитиве за пријаву
 3. Пређите на одељак за банкарство/плаћање/благајник
 4. Изаберите онлајн банкарство, банковни трансфер или директан банковни трансфер
 5. Означите омиљену банкарску институцију
 6. Пријавите се на безбедни мрежни пролаз или унесите број рутирања и број рачуна
 7. Аутентификујте пријаву преко мобилне апликације, упита путем е-поште или ОТП-а послатог путем СМС-а
 8. Додајте износ за уплату на рачун за клађење у еСпортовима
 9. Потврдите уплату
 10. Примите кредит за клађење
Како направити депозит са Трансфер Монеи
Како извршити повлачење са Трансфер Монеи

Како извршити повлачење са Трансфер Монеи

Сваки коцкар који је користио сајт за е-трговину за своје пословање разуме колико је лако пренети новац са веб странице на појединачни банковни рачун. Повлачење добитака из кладионице је обрнуто од депоновања.

 1. Отворите сајт за клађење на еСпортс и пријавите се са лозинком и е-поштом или корисничким именом
 2. Идите на страницу за банкарство/благајник/плаћања
 3. Потврдите добитке и износ за повлачење
 4. Одаберите начин плаћања за исплату – интернет банкарство, банковни трансфер или банковни трансфер
 5. Наведите јединствени ИД за онлајн банкарство
 6. Верификујте рачун за клађење и банковни ИД (морају бити синхронизовани)
 7. Сачекајте одобрење
 8. Кладионица преноси новац на банковни рачун играча у року од 2-5 радних дана

Трансфер Повлачење новца није тренутно. Прво, Провајдер клађења на еСпорт биће потребно неко време да се потврди идентитет играча. Ово је кључна безбедносна мера за коцкање на мрежи која помаже да се избегне било каква превара на мрежи. Постало је све чешће да онлајн коцкари буду преварени за своје тешко зарађене добитке. Због тога је свим легитимним и сигурним сајтовима потребно време да још једном провере да ли је особа која захтева повлачење заиста учествовала у постављању клађења на еСпорт.

Како извршити повлачење са Трансфер Монеи
За и против трансфера новца

За и против трансфера новца

Када играчи еСпорта преносе новац на мрежи, они управљају својим банковним рачунима преко мобилних уређаја или рачунара. То значи да не морају да посећују своје филијале да би обавили трансакције. Ово долази са заслугама и манама, као што је наведено у наставку.

Прос

 • Могућност депоновања новца на сајтовима за клађење на еспорт на мрежи са неколико кликова или преласком на екран телефона
 • Релативно нижи трошкови трансфера
 • Безбедна места за одјаву

Цонс

Понекад је потребно пронаћи банкомат или банкарску институцију да стави новац на своје рачуне пре него што га пошаље на рачун за клађење на еСпортс. Овај процес може бити компликован. У зависности од земље, власти могу пратити трансакције коцкања или их строго ограничити.

 • Може бити подложан строгим законима и прописима неке земље
 • Тежак трансфер
За и против трансфера новца
Процес отварања рачуна Трансфер Монеи

Процес отварања рачуна Трансфер Монеи

Да бисте стекли налог за трансфер новца, потребна вам је национална лична карта, што значи да морају бити пунолетни. Такође је могуће отворити међународни рачун који може да прими различите валуте. Али такви рачуни су често ограничени у погледу тога колико дневно треба обавити. Осим тога, потребно је више времена да се изврши банковни трансфер у другу земљу.

Неке земље дозвољавају малолетницима да имају банковне рачуне, али морају бити под надзором одраслих старатеља или родитеља. За отварање новог банковног рачуна није потребан други банковни рачун јер свака институција послује независно.

Како поставити налог

Потребна је једноставна, али формална процедура за отварање рачуна за банковни трансфер новца.

 • Избор банкарске институције и врсте рачуна: Свака банка има различите опције рачуна, тј. текући рачун, рачун са фиксним депозитом, рачун штедње, итд. Текући рачун најбоље функционише за онлајн трансфер новца.
 • Попуњавање личних података: Образац за отварање рачуна је као предлог. Овде подносилац захтева даје своје пуно име, имејл, број телефона, адресу и детаље о пореској сагласности.
 • Доказ о идентитету: Банкарске институције ће тражити фотографију величине пасоша, личну карту, отисак прста и потпис.
 • Креирање профила за онлајн банкарство: Након што је пријава прихваћена, корисник може отворити рачун за трансфер новца на мрежи. Процес се може обавити на веб страници банке или одговарајућој мобилној апликацији.
Процес отварања рачуна Трансфер Монеи
Опције корисничке подршке Трансфер Монеи

Опције корисничке подршке Трансфер Монеи

Трансфер Монеи рачунима се управља из физичких филијала и на даљину. Иако је могуће ући у финансијску институцију да се распитате о нечему, комуникација на мрежи је практичнија. Поуздани провајдери имају наменске центре за позиве, а њихови онлајн агенти су увек доступни за ћаскање са клијентима. Најчешћи канали решавања проблема купаца су:

 • Телефон
 • Емаил
 • Онлине формулар за упит
 • Уживо ћаскање

Већина финансијских институција отвара своје телефонске линије ујутру, а затвара их увече. Телефонски позиви можда неће радити неколико сати током викенда и државних празника. На е-пошту и формуларе на мрежи одговара се у року од 24 до 48 сати. Већина ћаскања уживо доступна је у банкарским апликацијама. Неки су омогућени за ботове, док други укључују људске представнике купаца.

Опције корисничке подршке Трансфер Монеи