Новости

February 13, 2024

Ажурирање друге сезоне Варзоне: балансирање оружја, промене квалитета живота и исправке грешака

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Нешто мање од недељу дана након почетног ажурирања друге сезоне МВ3, Равен Софтваре је данас објавио малу закрпу за Варзоне која се бави балансирањем оружја, променама квалитета живота и исправкама грешака.

Ажурирање друге сезоне Варзоне: балансирање оружја, промене квалитета живота и исправке грешака

Веапон Адјустментс

Мета кратког домета друге сезоне нема јасног фаворита. АМР9, РАМ-9, ХРМ-9 и ВСП-9 су све одрживе опције и свака нуди своје предности које их разликују од других избора. Развијачи су можда додали новог кандидата у мешавину смањењем ударца пиштољем Стрикер 9, ширењем ватре и повећањем брзине његовог метка.

ТАК Еволверу је повећана брзина кретања, а брзина паљбе значајно смањена са 706 РПМ на 500 РПМ. Обе промене су штетиле ЛМГ-у, али магазин 556 Белтс добио је додатак који повећава брзину паљбе све до 857 обртаја у минути, повећава брзину кретања за 16 процената и убрзава време АДС-а у целости.

Већина играча Варзоне гравитира ка коришћењу КСРК Сталкера након што је постао снајперска пушка са једним метом у најновијем ажурирању, али ЈАК Тирант 762 комплет за конверзију за Лонгбов улази у разговор након што су време АДС-а и брзине кретања побољшане. На крају, ВСП Стингер ће бити теже користити након што се његов ударац из пиштоља знатно погорша.

Промене квалитета живота и исправке грешака

Друга сезона је такође увела нове промене у квалитету живота, као што је бржа регенерација здравља, нове иконе опасне зоне које указују на област коју ће Прецизни ваздушни напад или УАВ покрити, и побољшано оружје за пљачку како би могли да имају више шансе у борби против пушку за пуњење. Ажурирање од 13. фебруара проширује ту почетну закрпу решавањем свих лабавих крајева.

Развијачи Варзоне-а су додали ознаку различитим режимима која означава колико дуго меч траје и увели су нову функцију која омогућава одлагање или замену оклопа и муниције када је ранац пун.

Поред тога, решен је проблем у оживљавању рангиране игре који је показао нетачан износ СР који је додељен за неке изазове и поправљен је проблем који је спречавао СР изазове да прикажу обавештење када се заврше.

Остале кључне промене укључују исправку проблема који је омогућавао играчима да дуплирају предмете док су у интеракцији са ранцем и закрпу за експлоатацију која је омогућила играчима да остану у гасу на неодређено време комбиновањем перк ефеката Иррадиатед и Куицк Фик.

Закључак

Друга сезона Варзоне-а донела је значајне промене у балансирању оружја, побољшању квалитета живота и исправкама грешака. Мета кратког домета сада нуди више изводљивих опција, а Стрикер 9 се појављује као потенцијални кандидат. Часопис ТАК Еволвере и 556 Белтс добили су подешавања која утичу на њихов учинак. Комплет за конверзију ЈАК Тирант 762 и КСРК Сталкер такође су забележили побољшања. Ажурирање је такође увело промене у квалитету живота, као што су бржа регенерација здравља и побољшано оружје за плијен. Исправке грешака су примењене да би се решили проблеми у Ранкед Плаи Ресургенце и спречили експлоатације. Све у свему, ажурирање побољшава игру и пружа уравнотеженије и пријатније искуство за Варзоне играче.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
undefined is not available in your country. Please try:

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости