Новости

February 16, 2024

Вингманов дигитални призор за претњу уклоњен, а муниција нервирана: промене у 20. сезони Апек Легендс

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Играчи Апек Легендс-а су изразили своје незадовољство због Вингмановог Дигитал Тхреат нишана и његове муниције у сезони 20. Међутим, програмери су брзо решили њихове жалбе.

Вингманов дигитални призор за претњу уклоњен, а муниција нервирана: промене у 20. сезони Апек Легендс

Вингманов дигитални призор за претњу уклоњен

Током северноамеричке АЛГС сцримс сесије, фанови су приметили да је Вингманов Дигитал Тхреат нишан, који омогућава корисницима да виде непријатеље кроз димне завесе, замењен нишаном 1к ХЦОГ. Ова промена је наишла на одобравање професионалних играча и других навијача. Уклањање нишана Дигитал Тхреат било је намерно, што је потврдио дизајнер оружја Апек-а Ериц Цанавесе на Твиттер/Кс.

Аммо Поол Нерфед

Поред уклањања нишана Дигитал Тхреат, програмери су такође смањили резерву муниције Вингман-а са 110 метака на 90. Ово подешавање има за циљ да избалансира оружје и спречи његово надјачавање.

Утицај промена

Брза примена ових промена у сезони 20 изненадила је многе играче, који нису били сигурни да ли је у питању намерна грешка или ненамерна грешка. Историјски гледано, Апек програмери су били пасивнији у прилагођавању, обично их чувајући за сезонска ажурирања или догађаје усред сезоне. Међутим, Вингман је представио неколико проблема у сезони 20, пошто је већ био моћно оружје са великим потенцијалом штете и способношћу да брзо уништи више непријатеља. Уклањање Дигитал Тхреат нишана са СМГ-ова индиректно је утицало на Вингман, чинећи га јединим оружјем које може да види кроз дим са добрим дометом и великом штетом.

Тхе Вингман'с Популарити

Популарност Вингмана у сезони 20 додатно је повећана увођењем система надоградње легенде. Овај систем је укључивао надоградњу трећег нивоа за Лифелине, која је њен ултимативни део претворила у пакет за негу који садржи црвено оружје митског нивоа. Као резултат тога, тимови са Лифелине-ом су имали веће шансе да добију Вингман-а кроз њене врхунске способности.

Позитиван пријем

Промене у Вингман-у су добро прихваћене од стране професионалних играча и заједнице. Доминација оружја у рангираној и професионалној игри виђена је као опресивна, а нерфови су донели олакшање многим играчима.

Закључак

Вингманов нишан Дигитал Тхреат је трајно уклоњен, а његова количина муниције је смањена у 20. сезони Апек Легендс. Ове промене имају за циљ балансирање оружја и решавање забринутости играча. Одговор професионалних играча и заједнице је био изузетно позитиван. Играчи се подстичу да се прилагоде овим променама и наставе да уживају у игри са самопоуздањем.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости