Новости

October 28, 2023

Гаимин Гладиаторс тријумфовао над Теам Ликуидом на Тхе Интернатионал 12

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Утакмица између Теам Ликуид-а и Гаимин Гладиаторса на Тхе Интернатионал 12 била је дуго очекивана и гледана од стране многих. Навијачи Теам Ликуид-а су се надали причи о откупу, али нажалост, није било суђено.

Гаимин Гладиаторс тријумфовао над Теам Ликуидом на Тхе Интернатионал 12

Тхорн ин Ликуид'с Сиде

Гаимин Гладиаторс су се константно доказали као одличан противник за Теам Ликуид током целе године. Овај меч није био изузетак, јер је ГГ још једном показао своју доминацију. Њихова победа над Ликуидом ће несумњиво подстаћи њихову мотивацију за предстојећу сезону.

Најважнији детаљи игре

У првој утакмици, Теам Ликуид је показао своју вештину и отпорност. Упркос томе што је у почетку заостајала у убиствима, Мицкеова Луна је остала сила са којом се треба рачунати, обезбеђујући најбољу фарму током целе игре. Кључна борба у боксу Дире Росх преокренула је ток у корист Ликуида, доводећи их до победе у првој утакмици.

Међутим, Гаимин Гладиаторс су се вратили у другој утакмици. Ацеов избор Лоне Друида, у комбинацији са Харпуном и Радианце-ом на медведу, показао се као превише за Ликуид-а. Ово је показало зашто су Гаимин Гладиаторс заслужили своје високе рангове на ТИ 12.

Трећа утакмица је била очајна ситуација за Ликуида, јер се Заијев Кентаур борио против Дирахиоовог Веавера. До краја 20 минута било је јасно да је игра у великој мери у корист Гаимин Гладиаторса.

Гледајући унапред

Иако је то био разочаравајући крај године за Теам Ликуид, они нису лош тим. Иако је промена састава могућа, важно је признати њихов доследан учинак током целе сезоне. Играли су изузетно добро, само нису били најбољи. Како се ближи следећа сезона, Ликуид ће имати прилику да се ресетује и врати јачи.

Ово је можда крај путовања Теам Ликуида на Тхе Интернатионал 12, али свакако није крај њиховог присуства на Дота 2 сцени. Навијачи могу да очекују више од овог талентованог тима у будућности.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

ЕлиГЕ: Северноамерички ветеран који сјаји у сезони 2024. Цоунтер-Стрике 2
2024-05-16

ЕлиГЕ: Северноамерички ветеран који сјаји у сезони 2024. Цоунтер-Стрике 2

Новости