Новости

February 14, 2024

Гномереган Раид: Нови изазови и вредан плен чекају у ВоВ сезони открића

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

Друга фаза Сеасон оф Дисцовери доноси узбудљиво ново искуство напада за играче у Ворлд оф Варцрафт (ВоВ). Бивши главни град Гноме Гномереган је трансформисан у напад за 10 играча, који нуди нове изазове и вредан плен.

Гномереган Раид: Нови изазови и вредан плен чекају у ВоВ сезони открића

Гномереган: Од тамнице до рације

Гномереган је позната локација за оне који су играли ВоВ Цлассиц. Раније је то била тамница за пет играча од 29 до 38 нивоа. Међутим, у другој фази ВоВ сезоне открића, Гномереган је преуређен у напад дизајниран за играче 40. нивоа.

Ресетуј распоред

Ако се питате када се Гномереган раид ресетује, ево шта треба да знате. У прве две недеље након лансирања, Гномереган ће се ресетовати једном недељно. Прво ресетовање је извршено 13. фебруара, а друго ресетовање је заказано за 20. фебруар. Након другог закључавања, Гномереган ће се ресетовати свака три дана, почев од 23. фебруара.

Провера чувања инстанце

Да бисте проверили у којим случајевима је ваш лик сачуван, следите ове кораке:

  1. Корак 1
  2. Корак 2
  3. Корак 3

Закључак

Гномереган раид у ВоВ Цлассиц Сеасон оф Дисцовери нуди узбудљиво ново искуство напада за играче. Са својим реновираним дизајном и изазовним сусретима, пружа прилику играчима 40. нивоа да тестирају своје вештине и зараде вредан плен. Обавезно узмите у обзир распоред ресетовања да бисте ефикасно планирали своје активности напада. Не заборавите да проверите у којим случајевима је ваш лик сачуван за глатко искуство играња. Спремите се да истражите бившу престоницу Гнома и освојите Трогове који су преузели Гномереган!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости