Новости

November 17, 2023

Грубби: Од Варцрафт 3 Легенде до Дота 2 Иммортал Ранка

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Грубби, реномирани ветеран еспорта, недавно је постигао престижни Иммортал ранг у Дота 2. Овај изванредан подвиг приказује његову транзицију из старе школе Варцрафт 3 играча и бацача у апсолутни Дота 2 гигацхад.

Грубби: Од Варцрафт 3 Легенде до Дота 2 Иммортал Ранка

Грубби'с Бацкгроунд

Груби има импресивну историју у Варцрафт-у 3, са 38 ЛАН титула и шест светских првенстава у његовом имену. Играо је за врхунске тимове као што су 4Кингс, Евил Гениусес и МеетИоурМакерс. Након што се повукао из професионалне игре, остао је активан у заједници игара, фокусирајући се на стриминг и кастинг за игре као што су Хероес оф тхе Сторм и Аге оф Емпирес.

Прелазак на Доту 2

Прошле године, Грубби је одлучио да се окрене на Дота 2, одлуку која се показала плодном. Његово путовање до Иммортал ранга почело је са 680 ММР (ранг Хералда) у септембру 2022. и попео се на импресивних 5643 ММР. Ова доследна изведба и прилагодљивост у игри су изазвали дивљење како навијача, тако и играча.

Будуће могућности

Са његовим достигнућем да је достигао Иммортал ранг, постављају се питања о Грубијевој будућности у професионалној Доти 2. Иако је мало вероватно да ће постати професионалац, постоје спекулације да би могао да настави каријеру у кастингу или да постане деск домаћин за Дота 2 догађаје. Поред тога, постоји могућност да се окуша у такмичарској игри на аматерском нивоу, потенцијално играјући са Јаннеом 'Горгц' Стефановским, који тренутно игра за тим Балд Реборн.

Груббијеве вештине у Доти 2

Грубијева стручност усавршена у Варцрафт-у 3 показала се као предност у Доти 2, посебно његове вештине са микро-тешким херојима. Његова способност да се лако носи са сложеним херојима помогла му је да се брже попне у редове. Остаје да се види да ли ће Грубби наставити да се пење у рангу и циља на 10К или 12К ММР.

Закључак

Без обзира да ли Груби одлучи да се бави кастингом или настави да се истиче у стримингу и креирању садржаја, његова достигнућа у Дота 2 додају импресивно поглавље његовој већ истакнутој еспорт заоставштини. Његово присуство на Дота 2 сцени доноси нову перспективу и таленат који је преко потребан.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

ЕлиГЕ: Северноамерички ветеран који сјаји у сезони 2024. Цоунтер-Стрике 2
2024-05-16

ЕлиГЕ: Северноамерички ветеран који сјаји у сезони 2024. Цоунтер-Стрике 2

Новости