Новости

October 30, 2023

Гуилд Еспортс обезбеђује улагање од милион фунти за ширење у региону МЕНА

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserMilica PetrovićLocaliser

Гуилд Еспортс, међународна еспортска организација, објавила је да је потписала уговор о претплати за прикупљање до милион фунти. Инвестиција долази од истакнутог еспорта, креирања садржаја и медијског бренда.

Гуилд Еспортс обезбеђује улагање од милион фунти за ширење у региону МЕНА

Проширивање пословних операција

Гуилд Еспортс планира да искористи средства за проширење својих пословних операција, са посебним фокусом на регион Блиског истока Северне Африке (МЕНА). Предвиђа се да ће овај регион имати 88 милиона играча до 2026. године, што га чини обећавајућим тржиштем за еспорт.

Детаљи улагања

Инвестиција од милион долара укључује две безусловне исплате од 250.000 фунти. Поред тога, постоји и трећа транша претплате од 500.000 фунти, што је условљено преговорима и уласком у шири комерцијални споразум између бренда и Гуилда.

Искористити прилику

Гуилд Еспортс препознаје растући међународни апетит за еспорт, посебно у региону МЕНА. Извршни директор Јасмине Скее наглашава да је ова инвестиција кључна за унапређење њихове визије да постану водећи међународни еспорт и медијски бренд фокусиран на игре.

Деепенинг Тиес

Гуилд Еспортс се радује продубљивању веза са инвестиционим брендом, јер верују да је то комплементаран посао. Ово партнерство ће помоћи Гуилд Еспортсу да ојача своју позицију у индустрији и учврсти своје присуство у региону МЕНА.

Пријавите се за ГИ Даили да бисте добијали најновије вести и ажурирања директно у пријемно сандуче.

Најновије вести

Оптимизујте своју игру ВАЛОРАНТ помоћу Фунни Цроссхаир-а
2023-11-26

Оптимизујте своју игру ВАЛОРАНТ помоћу Фунни Цроссхаир-а

Новости