Новости

October 30, 2023

Гуилд Еспортс обезбеђује улагање од милион фунти за ширење у региону МЕНА

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Гуилд Еспортс, међународна еспортска организација, објавила је да је потписала уговор о претплати за прикупљање до милион фунти. Инвестиција долази од истакнутог еспорта, креирања садржаја и медијског бренда.

Гуилд Еспортс обезбеђује улагање од милион фунти за ширење у региону МЕНА

Проширивање пословних операција

Гуилд Еспортс планира да искористи средства за проширење својих пословних операција, са посебним фокусом на регион Блиског истока Северне Африке (МЕНА). Предвиђа се да ће овај регион имати 88 милиона играча до 2026. године, што га чини обећавајућим тржиштем за еспорт.

Детаљи улагања

Инвестиција од милион долара укључује две безусловне исплате од 250.000 фунти. Поред тога, постоји и трећа транша претплате од 500.000 фунти, што је условљено преговорима и уласком у шири комерцијални споразум између бренда и Гуилда.

Искористити прилику

Гуилд Еспортс препознаје растући међународни апетит за еспорт, посебно у региону МЕНА. Извршни директор Јасмине Скее наглашава да је ова инвестиција кључна за унапређење њихове визије да постану водећи међународни еспорт и медијски бренд фокусиран на игре.

Деепенинг Тиес

Гуилд Еспортс се радује продубљивању веза са инвестиционим брендом, јер верују да је то комплементаран посао. Ово партнерство ће помоћи Гуилд Еспортсу да ојача своју позицију у индустрији и учврсти своје присуство у региону МЕНА.

Пријавите се за ГИ Даили да бисте добијали најновије вести и ажурирања директно у пријемно сандуче.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
undefined is not available in your country. Please try:

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости