Новости

October 28, 2023

Г2 против БЛГ: Обрачун на светској сцени 2023. у Швајцарској

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Ово је прави тренутак за Г2 и БЛГ док се суочавају у последњем колу Светског првенства 2023. у Швајцарској. Ко ће проћи у следећу фазу? Хајде да га разбијемо.

Г2 против БЛГ: Обрачун на светској сцени 2023. у Швајцарској

Преглед

Г2 и БЛГ ће се такмичити у финалној Бо3 серији швајцарске фазе како би обезбедили место у нокаут фази. Упркос јаком старту оба тима, показали су неке слабости у одлучујућој серији.

Г2'с Цхалленгес

Чини се да Г2 има неких проблема са припремом нацрта. У својим серијама против НРГ-а и Ген.Г-а, борили су се да успоре игру и чекају праве скокове снаге. НРГ се показао јачим и проактивнијим, док је Ген.Г такође представљао изазов. Г2 треба да се позабави овим проблемима који иду у серију против БЛГ-а.

БЛГ перформансе

БЛГ је имао пристојан резултат против Т1, али није успео да победи корејски тим. Ухваћени су неспремни од стране пика Тахма Кенча и нису успели да се прилагоде у другој утакмици. Поред тога, било је неких случајева прекомерног продужења и недостатка координације у кључним тимским борбама.

Кључни фактори

Исход меча ће у великој мери зависити од састава тима. БЛГ мета читање је солидно и они могу да уче из свог искуства против Т1. Г2, с друге стране, треба да буде проактивнији и да пронађе начине да победи у раној утакмици. Утакмица у доњој стази ће бити кључна за Ханса Саму и Микика.

Предвиђање

Тешко је предвидети исход због важности одабира стране. Ипак, очекујем тесну серију са победом обе стране од 2-1. БЛГ може имати благу предност због својих укупно бољих драфтова.

Прогноза: Г2 1 – 2 БЛГ

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Преко 100 играча ће се сукобити у ТФТ сету 11 у првом ЕМЕА Голден Спатула Цупу
2024-04-25

Преко 100 играча ће се сукобити у ТФТ сету 11 у првом ЕМЕА Голден Спатула Цупу

Новости