Дафабет као тржишни лидер у клађењу на еСпорт

Новости

2022-05-26

Дафабет, један од најбољих брендова за спортско клађење, данас је познат по својој доминацији на сцени клађења у еСпортовима. Компанија је водећи провајдер тржишта клађења на еСпорт на свим конкурентним такмичењима и турнирима у еСпорту.

Дафабет као тржишни лидер у клађењу на еСпорт

Али оно што се мора подвући јесте да успех није био лак. Дафабет је имао дугорочну стратегију да се афирмише не само као моћна компанија за онлајн коцкање, већ и као лидер на тржишту у клађењу у еСпортовима.

Да бисте разумели зашто се Дафабет фокусирао на клађење на еСпорт, прво је неопходно разумети колико је велика индустрија клађења на еСпорт.

Еспортс и еСпортс Клађење

Индустрија еСпорта је у процвату. Према најновијим статистикама, индустрија еСпорта је вредела невероватних 1,28 милијарди долара 2021. године и процветаће у индустрију од 2,89 милијарди долара до 2025.

Занимљиво је да је клађење на еСпорт веће од самог еСпорта. Извештај Гранд Виев Ресеарцх показао је да је индустрија клађења у еСпортовима вредела 66,98 милијарди долара у 2020. години и да ће расти ЦАГР од 10,1% од 2021. до 2028. Број кладионица у еСпортовима такође расте, а најновији извештаји показују да је преко 6,5 милиона људи се баве клађењем на еСпорт.

Горе наведене статистике чине камен темељац Дафабетовог интересовања да се фокусира на клађење у еСпортовима. Али слон у соби је шта је довело до успеха Дафабета као једног од најбољих сајтова за клађење у еСпорту? Па, постоји неколико фактора о којима се говори у наставку.

Уговор о спонзорству Дафабет Фнатиц за 2015

Дафабет је био једна од кладионица које су увиделе потенцијал клађења на еСпорт. Да би искористила тренутак, компанија је спонзорисала Фнатиц, један од најбољих еСпортс тимова данас. У договору, логотип Дафабетовог бренда био је приказан на мајицама играча Фнатиц-а. Иако је уговор окончан, одиграо је значајну улогу у јачању Дафабетовог досега сада када је Фнатиц познато име у индустрији еСпорта.

Свеобухватна покривеност еСпортовима

Кључни покретач Дафабетовог успеха као лидера на тржишту клађења у еСпорту је његова свеобухватна покривеност еСпорт турнирима и такмичењима. Многи еСпортс кладионице концентришите се само на врхунске еСпортове. Али Дафабет је кладионичар на једном месту где играчи могу да се кладе на све видео игре које се налазе на сцени еСпорта. Они укључују Дота 2, Валорант, ФИФА, Цоунтер-Стрике: Глобал Оффенсиве, Леагуе оф Легендс, ФИФА, Апек Легендс, итд.

Свеобухватна покривеност еСпорт турнирима

Осим што покрива све главне еСпортове, Дафабет нуди тржишта на свим еСпорт догађајима, од Тиер 1 догађаја до најпрестижнијих турнира. Ово је нешто што многи кладионичари не раде. На већини еСпортс кладионица, играчи могу да пронађу тржишта клађења само за велике турнире, али то није случај са Дафабетом. То значи да су кладионици загарантована тржишта клађења на еСпорт током целе године.

Еспортс кладионичарски бонуси

Један од најиздашнијих брендова за спортско клађење је Дафабет; нема сумње. У основи маркетиншке стратегије компаније успех је уносан бонусе и промоције. Да би био један од лидера на тржишту у индустрији клађења на еСпорт, Дафабет је прилагођавао ексклузивне бонусе и промоције за љубитеље еСпорта.

Дафабет има много бонуса добродошлице за нове кладионичаре у еСпорту. Нови играчи који желе да се кладе на еСпортс добијају огромне парове на својим почетним депозитима одмах након регистрације. Поред пакета добродошлице, постојећи кладионичари у еСпортовима добијају и бонусе за поновно учитавање. За почетак, бонуси за поновно учитавање одговарају износима који су већ регистровани играчи еСпорта уплатили одређене дане када је промоција активна.

Улога мобилних клађења

Прошло је време када су коцкари морали да седе испред рачунара да би се кладили. Данас, свет постаје мобилни. Ово је тренд који Дафабет разуме. Да би одржао корак са мобилним трендом, Дафабет је олакшао клађење на мобилним уређајима тако што је развио платформе прилагођене мобилним уређајима за коцкаре. Ово је аспект који се не може занемарити када се процењују фактори који су подстакли раст Дафабета као сајта за клађење у еСпортовима.

Дафабет еСпортс кладионици могу да уживају у играма док су у покрету, захваљујући Дафабет платформи оптимизованој за мобилне уређаје, доступној преко било ког мобилног претраживача. Поред претраживача, Дафабет има изворне апликације доступне за иОС и Андроид платформе. Ове мобилне платформе нуде играчима глатко и беспрекорно искуство клађења.

Флексибилно банкарство

Коцкари увек желе сајт за клађење који има флексибилно и сигурно банкарство. То је нешто што Дафабет јасно разуме. Сајт се удружио са водећим методама плаћања на мрежи како би олакшао лаке, брзе и безбедне депозите и повлачења.

Поред коришћења свих популарних гејтвеја за плаћање, Дафабет омогућава играчима да се коцкају користећи све популарне фиат валуте, као и криптовалуте као што је биткоин. С обзиром да многи ентузијасти клађења у еСпорту преферирају криптовалуте, доступност биткоина је непроцењив додатак.

Окончање

Иако постоје десетине еСпорт сајтова за клађење, Дафабет се истиче. Оператер је поставио ефикасну маркетиншку стратегију како би доминирао индустријом клађења на еСпорт. С обзиром да еСпорт постаје све већи из дана у дан, Дафабет ће заиста остати једна од најбољих кладионица за еСпорт.

Најновије вести

Најновије вести о клађењу на НевБее
2022-09-22

Најновије вести о клађењу на НевБее

Новости