Новости

February 16, 2024

Да ли ће Ворлд оф Варцрафт бити укључен у Гаме Пасс? Шпекулације и могућности

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

15. фебруара, Мицрософт је најавио да ће Диабло 4 бити доступан на Гаме Пасс-у од 28. марта. Ова вест је навела многе играче Ворлд оф Варцрафт (ВоВ) да се запитају да ли ће њихова омиљена игра такође бити укључена у Гаме Пасс.

Да ли ће Ворлд оф Варцрафт бити укључен у Гаме Пасс? Шпекулације и могућности

Ворлд оф Варцрафт модел плаћања

ВоВ је дугогодишњи ММОРПГ титан са више доступних итерација. Док су класичне ВоВ игре бесплатне за претплаћене играче, малопродајне експанзије долазе са ценом. На пример, предстојећа експанзија, Тхе Вар Витхин, има различита издања у распону од 49,99 долара до 89,99 долара.

Саопштење и спекулације

Првобитна најава помиње само Диабло 4, остављајући ВоВ играче несигурним у вези његовог укључивања у Гаме Пасс. Међутим, формулација у најави сугерише да би ВоВ потенцијално могао бити додат у будућности. ВоВ је остао један од најпопуларнијих ММОРПГ-а чак и након 20 година, а не укључити га у Гаме Пасс била би пропуштена прилика.

Укључивање ВоВ-а у Гаме Пасс

Укључивање ВоВ-а у Гаме Пасс може бити изазов због његовог јединственог модела плаћања. Иако је нејасно да ли ће бити потребна претплата, вероватно ће играчи и даље морати да купе најновију експанзију. Класичне ВоВ игре, с друге стране, могу бити доступне за играње без икаквих додатних трошкова.

Закључак

У овом тренутку остаје мистерија да ли ће ВоВ бити доступан на Гаме Пасс-у. Како нове информације постану доступне, овај чланак ће бити ажуриран. ВоВ играчи са нестрпљењем очекују даље најаве у вези са укључивањем њихове вољене игре у Гаме Пасс.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости