Новости

February 15, 2024

Дестини 2 ажурирање 7.3.5: побољшања муницијалног оружја и још много тога

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Предстојеће ажурирање Дестини 2 7.3.5 требало би да донесе нека преко потребна побољшања одређеним тешким муницијским оружјем које се боре да одрже корак са конкуренцијом. У званичном посту на блогу, Бунгие је изнео своје планове да побољшају ракетне бацаче, бацаче граната и мачеве Цастер-Фраме.

Дестини 2 ажурирање 7.3.5: побољшања муницијалног оружја и још много тога

ракетни бацачи

Нису сви ракетни бацачи створени једнаки, а два архетипа, Апек Предатор и Цолд Цомфорт, су се појавила као најбољи избор због веће количине штете. Да би изједначио терен за игру, Бунгие ће вршити полирање Прецизних оквира и рамова високог утицаја. Прецизни оквири ће добити два додатна круга и пет процената повећања штете, док ће оквири са високим ударом такође имати повећање штете, са фокусом на експлозије ради бољег додавања. Додатно, бонус штета од Баит анд Свитцх, кључног фактора у доминацији Апек Предатора и Цолд Цомфорт-а, биће смањена са 35 процената на 30 процената.

Бацачи граната

Тешки бацачи граната, упркос својој математичкој снази, нису показали добре резултате како се очекивало. Да би ово решио, Бунгие ће повећати резерве муниције за ово оружје, пружајући између шест и десет хитаца, заједно са повећањем штете. Међутим, Спике Гренадес ће добити нерф да смањи своју обавезну употребу. С друге стране, бацачи граната Хеави Ваве-Фраме ће добити значајан ефекат, са 40 посто ширим подручјем дјеловања и 20 посто повећањем штете.

Мачеви са котачима

Мачеви Цастер-Фраме, мање коришћени архетип, такође ће добити одређену пажњу у ажурирању 7.3.5. Са смањењем цене на четири енергије и повећањем штете од 16 процената, ови мачеви ће постати одрживије опције. Док мачеви Цастер-Фраме нуде напад из даљине, они су често занемарени у корист Вортек Фрамес-а или Ламента.

Ажурирање од 5. марта ће такође укључивати разне друге измене и подешавања, као што су ажурирања Цруцибле-а, побољшања и нерфови оружја и још много тога. Играчи могу очекивати да ће комплетне белешке о закрпи бити објављене ближе крају месеца. Са овим побољшањима, играчи Дестини 2 могу да очекују уравнотеженије и узбудљивије искуство играња.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости