Новости

February 15, 2024

Дестини 2 ПвП Сандбок Ремонт: Балансирање и ажурирања игре заснована на вештинама

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

Још од увођења иницијатива као што је Цруцибле Лабс, осећало се неизбежним да ће Дестини 2 ПвП једног дана добити свеобухватну прераду. Први корак на том путу стиже са ажурирањем 7.3.5 5. марта, где се све од здравља играча до економије муниције мења.

Дестини 2 ПвП Сандбок Ремонт: Балансирање и ажурирања игре заснована на вештинама

Ремонт Тхе Цруцибле'с Сандбок

Предстојећа реконструкција пјешчаника Цруцибле-а има за циљ рјешавање основних узрока проблема који су мучили ПвП искуство Дестини 2. ПвП Стрике Теам је представио пакет ажурирања дизајнираних да побољшају целокупну игру.

Циљеви ажурирања

Стрике Теам је поставио три главна циља за предстојећа ажурирања:

  1. Побољшајте разумевање играча о редоследу догађаја који су довели до њихове смрти на утакмици.
  2. Измените сандбок за оружје да бисте узели у обзир побољшање укупне вештине играча.
  3. Смањите количину опција са ниским ризиком са високом наградом које су доступне играчима и учините да овладавање примарним оружјем постане жељан задатак.

Промене здравља играча

Да би се постигли ови циљеви, здравље играча се повећава са 70 на 100, пружајући више грануларности за балансирање игре и смањење релативне смртоносности више елемената сандбок-а.

Хлађење способности

Хлађење способности у ПвП-у ће бити кажњено, са казном од 15 процената примењеном на хлађење ближих, граната и класних способности, а казном од 20 процената примењеном на супер хлађење. Међутим, мелее и супер способности ће добити додатну штету како би се надокнадило повећано здравље играча и смањено време рада.

Промене у примарном оружју

Примарно оружје ће бити подвргнуто разним подешавањима како би се поново балансирале њихове вештине. Штета од критичног поготка за све примарно оружје, осим лукова, биће повећана. Ручним топовима и СМГ-овима ће се смањити штета од пуцања у тело, наглашавајући важност прецизности.

Промене специјалног и тешког оружја

Специјално и тешко оружје ће такође бити ажурирано како би се ускладило са променама у здрављу играча. Основна штета пушака у траговима, сачмарица, фузионих пушака и глејева биће повећана. Глаивес ће добити 20 посто буфф на штету пројектила и 16 посто буфф на штету у ближој борби. Митраљези у Хеави прорезу ће добити повећање штете за 20 одсто, док ће тешки бацачи граната бити ослабљени за пет одсто у штети од детонације.

Економија специјалне муниције

Економија специјалне муниције ће доживети значајну промену. Играчи ће сваки меч започети са два убиства вредна специјалне муниције, али се више неће поново појављивати са више током меча. Специјална муниција ће се додељивати кроз систем заснован на поенима, подстичући убиства, асистенције и објективну игру. Убијања специјалним и тешким оружјем неће допринети мерачу, а специјална муниција више неће падати након смрти.

Будућа ажурирања

Ремонт сандбока је само почетак. ПвП Стрике Теам планира да направи додатна подешавања на основу повратних информација играча. У наредним недељама очекује се више најава у вези са наградама, подешавањем режима игре и проналажењем партнера.

Закључак

Са предстојећим ремонтом сандбок-а и специфичним ажурирањима за балансирање, Дестини 2 ПвП ће ући у нову еру. Играчи могу да се радују уравнотеженијем искуству играња заснованом на вештинама. Означите своје календаре за 5. март и спремите се да зароните у узбудљиве промене!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости