Новости

February 16, 2024

Дефенд Цампаигнс у Хеллдиверс 2: Како победити против аутомата

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

Аутоматон у Хеллдиверс 2 прави пустош, са својим очима упртим у наше истраживаче Супер Земље. Ако желите да се укључите у нови Мајор Ордер, ево свега што треба да знате о Дефенд Цампаигнс у Хеллдиверс 2.

Дефенд Цампаигнс у Хеллдиверс 2: Како победити против аутомата

Шта је главни ред у Хеллдиверс 2?

Главни налог је примарни циљ у ослободилачкој кампањи Хеллдивер 2. Прати напредак Хеллдиверс-а, са новом наредбом која се испоручује када се постигне довољан напредак у Галактичком рату. Они који желе да брзо напредују у причи треба да се држе циљева Главног реда.

Како победити у мисијама кампање одбране против аутомата у Хеллдиверс 2

Одбрамбене кампање су специфичне аутоматске операције које су важне за развој Галактичког рата. Команда Хеллдивера се преселила из фракције Терминида у Аутоматон пошто је изненадни напад почео на више планета Супер Земље. Кампања одбране прати мисију која се понавља: ​​'Пратите и заштитите истраживаче док путују у зону екстракције.' Свака операција се повећава како откључавате теже потешкоће, где морате да завршите пратњу и друге мисије да бисте завршили целу операцију одбране.

Када се кампања одбране заврши, она ће се рачунати у главни ред. Завршетак осам операција одбране од аутомата награђује вас са 12500 захтева. Постоји тајмер за завршетак ове главне наредбе пре него што команда пређе на следећи проблем који Диверси морају да превазиђу.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости