Новости

February 15, 2024

Диабло 4 Сеасон оф Блоод: КС'Фалов корозивни печат - Повећајте своју штету током времена

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

Диабло 4 Сеасон оф Блоод је представио узбудљив нови садржај, укључујући шефове за крај игре, механику и јединствене предмете. Један од истакнутих предмета је КС'Фалов кородирани печат, јединствени прстен предака који нуди предности скоро свакој класи.

Диабло 4 Сеасон оф Блоод: КС'Фалов корозивни печат - Повећајте своју штету током времена

Кс'Фалова статистика кородираног печата

  • Класа: Сви разреди
  • Тип предмета: Јединствени прстен
  • Потребан светски ниво: светски ниво четири
  • Ефекат: Луцки Хит
    • Ваши ефекти оштећења током времена имају до 50% шансе да еруптирају, наносећи 5,0-6,0 штете исте врсте оближњим непријатељима.

КС'Фалов корозивни печат пружа бонус за срећан погодак, дајући 50% шансе да током времена избију чаролије и ефекти. Када дође до ерупције, непријатељима у близини се наноси иста врста штете. Ово чини Сигнет посебно вредним за играче који наносе штету током времена, као што су Блеед Варвари или Фире Сорцерерс, јер повећава њихову пасивну штету.

Добијање КС'Фалове корозије печата

КС'Фалов корозивни печат је јединствени предмет који се може добити насумичним падовима из активности вишег нивоа у Диабло 4. Има проценат пада од два процента, тако да играчи треба да буду спремни за потенцијално дуго трчање.

Да би повећали шансе за добијање печата, играчи могу да учествују у светским догађајима као што су Хеллтидес, Легион Гатхерс и Ворлд Боссес. Ови догађаји нуде већу густину непријатеља, мини-босова и сандука, повећавајући вероватноћу проналажења печата. Међутим, важно је напоменути да није гарантовано да ће Сигнет испасти са ових догађаја.

Да би имали право да се печат испусти, играчи морају да играју на светском нивоу три или четири. Препоручује се да достигнете светски ниво четири да бисте имали приступ другим ставкама за крај игре, као што су муцус-Слицк Еггс или Схардс оф Агони, који су корисни за суочавање са тежим шефовима Диабло 4 сезоне 2.

Иако не постоји загарантована метода за добијање печата, фокусирање на светске догађаје или тамнице Ноћне море је најефикасније коришћење времена. Ове активности нуде најбоље шансе за стицање овог моћног јединственог прстена.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Преко 100 играча ће се сукобити у ТФТ сету 11 у првом ЕМЕА Голден Спатула Цупу
2024-04-25

Преко 100 играча ће се сукобити у ТФТ сету 11 у првом ЕМЕА Голден Спатула Цупу

Новости