Новости

November 7, 2023

Доживите узбуђење МВ3 зомбија: Операција Деадболт у Урзикстану

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserMilica PetrovićLocaliser

Модерн Варфаре 3 уводи узбудљив нови режим зомбија под називом 'Операција Деадболт'. Овај еп отвореног света, заснован на одреду, играч против окружења, одвија се у Урзикстану и нуди јединствено искуство извлачења пуцача. Играчи морају да заврше задатке, искорене немртве ноћне море и успешно извуку из мапе. То је свеобухватно искуство зомбија које укључује потпуно нову механику, нове начине играња и низ узбудљивих функција.

Доживите узбуђење МВ3 зомбија: Операција Деадболт у Урзикстану

Јединствене особине

МВ3 Зомбиес омогућава играчима да креирају опрему са мешавином кријумчареног оружја и оружја у власништву играча, слично ДМЗ-у. Играчи такође могу да бирају оператере и користе ставке које се преносе из игре у игру, као што су погодности, појачања, надоградње на терену, торбе и друга опрема. Поред тога, постоје јединствене надоградње на терену које се откључавају како играчи напредују, укључујући Мине енергије, Помахниту стражу, Хеалинг Аура, Фрост Бласт, Етхер Схроуд и Тесла Сторм.

Набавке и шеме

Два нова елемента у МВ3 Зомбиес-у су 'Аквизиције' и 'Шеме'. Играчи могу да покупе ове предмете док харају кроз ЦОД зомбије и да их користе за прављење специјалних предмета који унапређују Пацк-а-Пунцхед оружје, чинећи их моћнијим. Специјални предмети се зову Аетхериум и Етхер Тоолс.

Перк-а-Цолас

МВ3 Зомбиес враћа популарну 'Перк-а-Цолас' из Цалл оф Дути: Блацк Опс. Ове Перк-а-Цолас пружају различите погодности играчима и побољшавају њихову игру. Листа Перк-а-Цола у МВ3 Зомбиес укључује Деадсхот Дакуири, Деатх Перцептион, Елементал Поп, Југгер-Ног, ПХД Флоппер, Куицк Ревиве, Спеед Цола, Стамин-Уп и Томбстоне Сода.

Аммо Модс

Слично претходним играма ЦОД Зомбиес, МВ3 Зомбиес садржи низ модова муниције који пружају елементарне надоградње док играчи убијају немртве у Урзикстану.

Игра и циљеви

У МВ3 Зомбиес-у, основни циљ је да се доврше задатке, мисије, 'Терови' и 'Дела' док играчи истражују отворени свет Урзикстана током зомби апокалипсе. Свет је подељен на регионе различитог интензитета и нивоа претње. Играчи имају слободу да истражују и бирају сопствени пут, али морају да буду опрезни да их немртви не угризу.

Срећно у вашим настојањима у борби против зомбија!

За више Цалл оф Дути вести посетите Еспортс.нет.

Најновије вести

Оптимизујте своју игру ВАЛОРАНТ помоћу Фунни Цроссхаир-а
2023-11-26

Оптимизујте своју игру ВАЛОРАНТ помоћу Фунни Цроссхаир-а

Новости