Новости

November 7, 2023

Доживите узбуђење МВ3 зомбија: Операција Деадболт у Урзикстану

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Модерн Варфаре 3 уводи узбудљив нови режим зомбија под називом 'Операција Деадболт'. Овај еп отвореног света, заснован на одреду, играч против окружења, одвија се у Урзикстану и нуди јединствено искуство извлачења пуцача. Играчи морају да заврше задатке, искорене немртве ноћне море и успешно извуку из мапе. То је свеобухватно искуство зомбија које укључује потпуно нову механику, нове начине играња и низ узбудљивих функција.

Доживите узбуђење МВ3 зомбија: Операција Деадболт у Урзикстану

Јединствене особине

МВ3 Зомбиес омогућава играчима да креирају опрему са мешавином кријумчареног оружја и оружја у власништву играча, слично ДМЗ-у. Играчи такође могу да бирају оператере и користе ставке које се преносе из игре у игру, као што су погодности, појачања, надоградње на терену, торбе и друга опрема. Поред тога, постоје јединствене надоградње на терену које се откључавају како играчи напредују, укључујући Мине енергије, Помахниту стражу, Хеалинг Аура, Фрост Бласт, Етхер Схроуд и Тесла Сторм.

Набавке и шеме

Два нова елемента у МВ3 Зомбиес-у су 'Аквизиције' и 'Шеме'. Играчи могу да покупе ове предмете док харају кроз ЦОД зомбије и да их користе за прављење специјалних предмета који унапређују Пацк-а-Пунцхед оружје, чинећи их моћнијим. Специјални предмети се зову Аетхериум и Етхер Тоолс.

Перк-а-Цолас

МВ3 Зомбиес враћа популарну 'Перк-а-Цолас' из Цалл оф Дути: Блацк Опс. Ове Перк-а-Цолас пружају различите погодности играчима и побољшавају њихову игру. Листа Перк-а-Цола у МВ3 Зомбиес укључује Деадсхот Дакуири, Деатх Перцептион, Елементал Поп, Југгер-Ног, ПХД Флоппер, Куицк Ревиве, Спеед Цола, Стамин-Уп и Томбстоне Сода.

Аммо Модс

Слично претходним играма ЦОД Зомбиес, МВ3 Зомбиес садржи низ модова муниције који пружају елементарне надоградње док играчи убијају немртве у Урзикстану.

Игра и циљеви

У МВ3 Зомбиес-у, основни циљ је да се доврше задатке, мисије, 'Терови' и 'Дела' док играчи истражују отворени свет Урзикстана током зомби апокалипсе. Свет је подељен на регионе различитог интензитета и нивоа претње. Играчи имају слободу да истражују и бирају сопствени пут, али морају да буду опрезни да их немртви не угризу.

Срећно у вашим настојањима у борби против зомбија!

За више Цалл оф Дути вести посетите Еспортс.нет.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

ЕлиГЕ: Северноамерички ветеран који сјаји у сезони 2024. Цоунтер-Стрике 2
2024-05-16

ЕлиГЕ: Северноамерички ветеран који сјаји у сезони 2024. Цоунтер-Стрике 2

Новости