Новости

February 13, 2024

Доминантни ТАК Еволвере: Снажан ЛМГ за другу сезону Варзоне

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

ТАК Еволвере, ЛМГ представљен у Сеасон Оне Релоадед, борио се да пронађе своје место у Варзоне. Међутим, недавни љубитељи су коначно учинили да ово оружје вреди разматрања.

Доминантни ТАК Еволвере: Снажан ЛМГ за другу сезону Варзоне

Побољшане перформансе

Равен Софтваре је направио значајна побољшања ТАК Еволвере у другој сезони. Повећали су максималну и минималну штету и додали нове вредности штете и домета скоро до средње. Ове промене су имале за циљ да обезбеде да оружје остане ефикасно у пуцњави на дужим дометима. Упркос овим напорима, статус ЛМГ-а се није значајно побољшао.

Поверфул Буффс

Да би решили ово, програмери су 13. фебруара објавили мање ажурирање, које је укључивало моћне додатке за ТАК Еволвер. Брзина кретања оружја повећана је са 4,4 метара у секунди на 5,1, док је брзина паљбе смањена на 500 о/мин. Иако нерф брзине ватре може изгледати као недостатак, то је надокнађено наклоношћу према 556 Белтс Магазину. Овај магазин сада има повећану брзину, време АДС-а, предности брзине кретања и брзину ватре при 857 обртаја у минути.

Доминатинг Енгагементс

Чак и без 556 Белтс Магазина, ТАК Еволвере је сила на коју се треба рачунати. Према подацима из ТруеГамеДата, овај ЛМГ се истиче у ангажманима краћим од 50 метара и има импресивну брзину убијања од 679 мс са удаљености од 49 метара. За поређење, друге врхунске метагаме пушке као што су Холгер 26 и РАМ-7 имају спорије брзине убијања у том распону.

Трзај и оптерећење

Рецоил није брига за ТАК Еволвере, што га чини још лакшим за прављење терета. Препоручено оптерећење за ТАК Еволвере у другој сезони Варзоне укључује ВТ-7 Спитфире Суппрессор, Цорио Еаглесеие 2,5к Оптиц, Кимура РИН-03 Вертицал Грип, 7,62к51мм муницију високог зрна и СА Килонова Стоцк. Ово оптерећење се фокусира на побољшање брзине метка и домета оштећења, док такође смањује визуелни трзај.

Закључак

Са скорашњим предностима и његовим доминантним перформансама у ангажовањима близу средњег опсега, ТАК Еволвере постаје популаран избор међу играчима Варзоне-а. Ако тражите моћан ЛМГ за другу сезону, испробајте ТАК Еволвере!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

Преко 100 играча ће се сукобити у ТФТ сету 11 у првом ЕМЕА Голден Спатула Цупу
2024-04-25

Преко 100 играча ће се сукобити у ТФТ сету 11 у првом ЕМЕА Голден Спатула Цупу

Новости