Новости

February 14, 2024

Достизање нивоа 100 у последњој епохи: изазовно путовање са сјајним наградама

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

Да ли се питате који је максимални ниво у популарном АРПГ-у, Ласт Епоцх? Ако тек треба да започнете своју авантуру, можда ћете желети да знате највиши ниво игре да бисте разумели колико ћете морати да мељете – а ево одговора.

Достизање нивоа 100 у последњој епохи: изазовно путовање са сјајним наградама

Максимални ниво

У последњој епохи, максимални ниво који можете да достигнете је 100. Међутим, важно је напоменути да се ово односи само на основни ниво, а не на ниво вештине или мастер класе. Ниво вештине је ограничен на 20, али ограничење се може повећати са одређеним додацима за опрему.

Предности подизања нивоа

Како напредујете кроз основне нивое, добићете неколико погодности које ће вам помоћи на вашем путовању до нивоа 100:

  • Добијте +5 поена здравља и +1 поен здравља за употребу напитака по нивоу
  • Примите један пасивни поен на сваком нивоу након трећег нивоа
  • Откључајте додатна места за специјализацију за вештине на нивоу три, девет, 19, 34 и 49
  • Откључајте пасивне вештине у зависности од ваше класе

Гринд до нивоа 100

Достизање нивоа 100 у последњој епохи није лак задатак. Иако се рани нивои можда не осећају као велики гринд, тежина се значајно повећава како се приближавате завршној игри. Играчи који су успели да победе слажу се да је потребно много више рада да би се од 80. до 100. нивоа дошло него да би се достигло ниво 80 од почетка. Стога, будите спремни да уложите знатну количину времена и стрпљења ако желите да постигнете максимални ниво последње епохе.

Време да се постигне ниво 100

Количина времена потребног да се достигне ниво 100 у последњој епохи варира у зависности од грађе вашег лика. Неки играчи су постигли овај подвиг за само недељу дана, док ће другима можда требати месеци да постигну исти циљ. Да бисте брзо напредовали, фокусирајте се на довршавање задатака да бисте откључали нова подручја и шефове, победили мафије кад год је то могуће и остварили интеракцију са Екпериенце Схринес. Међутим, запамтите да уживате у свом путовању до нивоа 100, јер је само искуство најважнији аспект.

Закључак

У закључку, максимални ниво у последњој епохи је 100. Иако напор да се достигне овај ниво може бити изазован, предности и награде на том путу чине га вредним труда. Било да постигнете ниво 100 за недељу или месеце, не заборавите да уживате у процесу и уживате у осећају постигнућа када коначно постигнете свој циљ.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
undefined is not available in your country. Please try:

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости