Новости

November 9, 2023

Емил Ларссен остаје са ЛЕЦ тимом Инфините Реалити-а, доносећи стабилност и нову поставу за сезону 2024.

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Емил "Ларссен" Ларссон, мид ланер за ЛЕЦ тим Инфините Реалити-а, постигао је усмени договор да остане у организацији за предстојећу сезону. Ово долази као изненађење, јер је првобитно објављено да је Ларссен у септембру постигао споразум са КОИ-ом, продужавајући свој уговор на још четири године. Међутим, због проблема у партнерству КОИ-Инфините Реалити, Ларссен је одлучио да истражи друге опције.

Емил Ларссен остаје са ЛЕЦ тимом Инфините Реалити-а, доносећи стабилност и нову поставу за сезону 2024.

Неизвесности и преговори

Прекид сарадње између КОИ-а и Инфините Реалити-а довео је до тога да Ларссен раскине усмени договор о продужењу уговора. Крајем октобра, Ларссен је почео активно да тражи друге тимове, с обзиром на неизвесност око будућности организације. КОИ је покушао да преговара са играчима да задржи кључне чланове свог списка, али су неизвесности у организационим буџетима онемогућавале преговоре.

Понуде других тимова

Ларссен, познат по својим прошлим достигнућима и таленту, заинтересовао се од Екцел Еспортс-а, као и других ЛЕЦ и ЛЦС тимова током ван сезоне. Тимови као што су СК Гаминг, Виталити и ФлиКуест су наводно разматрали Ларссена за своје стартне поставе. Међутим, сада када је Ларссен усмено пристао да остане са Инфините Реалити-ом, сада се могу узети у обзир и други играчи који су стављени на чекање због Ларссенове доступности.

Будућност бесконачне стварности

Пошто је Ларссен спреман да остане, ЛЕЦ тим Инфините Реалити-а жели да изгради своју нову поставу за сезону 2024. Према ГЦД, топ ланер Сзигенда и АД царри Цомп су већ уговорени до 2025. и 2024. године. Међутим, џунгле Малранг и подршка Адвиенне имају уговоре који истичу ове године и наводно истражују нове могућности.

У закључку, Ларссенова одлука да остане у ЛЕЦ тиму Инфините Реалити-а доноси стабилност организацији и омогућава им да се фокусирају на изградњу своје нове поставе за предстојећу сезону. Биће занимљиво видети како ће се тим понашати и који ће нови бренд увести.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

ЕлиГЕ: Северноамерички ветеран који сјаји у сезони 2024. Цоунтер-Стрике 2
2024-05-16

ЕлиГЕ: Северноамерички ветеран који сјаји у сезони 2024. Цоунтер-Стрике 2

Новости