Новости

May 9, 2024

Звенов смели потез: Придруживање Дигнитасу за ЛЦС Суммер Сплит 2024

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Кључне Такеаваис

  • Звен би требало да се сјајно врати у ЛЦС као носилац Дигнитасовог АД за Летњи Сплит 2024, удаљавајући се од свог кратког боравка као подршка.
  • Са сјајном каријером, укључујући по четири ЛЕЦ и ЛЦС титуле, Звен има за циљ да искористи своје искуство и вероватно обезбеди Дигнитасову прву ЛЦС титулу.
  • Дигнитас појачава своју поставу тако што је поново ујединио Звена са Ислесом, његовим бившим саиграчем из Цлоуд9, заједно са потписивањем ветерана Лицорице.

У ономе што се обликује као један од најинтригантнијих потеза у овој години, Јеспер "Звен" Свеннингсен се наводно враћа у Леагуе оф Легендс Цхампионсхип Сериес (ЛЦС), овог пута облачивши Дигнитас дрес као њихов АД носилац за 2024 Летњи Сплит. Овај развој догађаја, који је први известио Схееп Еспортс, сигнализира не само промену тимова за Звена, већ и повратак његовим коренима у улози носиоца АД након кратког експеримента као подршке 2023.

Звенов смели потез: Придруживање Дигнитасу за ЛЦС Суммер Сплит 2024

Поглед на Звенову звездану каријеру

Звен, име које је синоним за успех на сцени Вестерн Леагуе оф Легендс, има завидан ормар трофеја са осам главних наслова равномерно подељених између ЛЕЦ-а и ЛЦС-а. Његова транзиција назад на АД царе позицију је својеврсни повратак кући, са циљем да поврати форму у којој је освојио ЛЦС пролећни плеј-оф 2023. са Цлоуд9. Упркос неуспеху у финалу ЛЦС шампионата против НРГ-а и заменио га је Ким „Берсеркер“ Мин-чеол, Звенов рекорд говори много. Посебно, он држи рекорд за највише пентакила у историји ЛЦС-а, што сведочи о његовој вештини и доследности у процепу.

Дигнитасова стратешка игра

Дигнитас, у потрази за неухватљивом ЛЦС титулом, направио је прорачунат потез потписивањем Звена. Он замењује Франка "Томо" Лама и очекује се да ће тиму донети богато искуство и победнички менталитет. Посебно је вредан пажње поновни сусрет са Јонахом "Ислес" Росариом, његовим бившим саиграчем из Цлоуд9. Њихова претходна веза могла би бити катализатор који Дигнитас треба да учврсти своју бот лане и побољша синергију тима.

Додавање Ерица "Лицорице" Ритцхиеја у горњу траку раније у мају додатно наглашава амбиције Дигнитаса. Лицорице, који је имао кратку паузу након изласка Голден Гуардианса из ЛЦС-а, је још један искусни играч чије би се искуство могло показати непроцењивим. Са основном поставом која такође укључује еКсиу и Дове, Дигнитас се позиционира као велики кандидат у предстојећем раздвајању.

Пут напред

За Дигнитас би долазак Звена могао означити почетак новог поглавља. Тим је дуго жудео за славом ЛЦС-а, а са мешавином искусних ветерана и постојећих талената, они имају прилику да поново напишу наративе. Синергија између Звена и Ислеса, заједно са отпорношћу Лицорице-а у горњој траци, представља светионик наде за фанове Дигнитаса.

Како се приближава ЛЦС Суммер Сплит 2024, све очи ће бити упрте у Звена и његове нове саиграче. Да ли могу да искористе своје колективно искуство и амбицију да освоје прву Дигнитасову ЛЦС титулу? Само ће време показати, али једно је сигурно: позорница је спремна за узбудљиво лето акције Леагуе оф Легендс.

(Први је пријавио: Схееп Еспортс)

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
ThunderPick
Бонус $2,000

Најновије вести

ЕлиГЕ: Северноамерички ветеран који сјаји у сезони 2024. Цоунтер-Стрике 2
2024-05-16

ЕлиГЕ: Северноамерички ветеран који сјаји у сезони 2024. Цоунтер-Стрике 2

Новости