Новости

February 14, 2024

Играње Ласт Епоцх на Стеам Децк-у: Перформансе, подршка контролеру и ограничења

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

Ласт Епоцх је најновији АРПГ који се појавио на тржишту, нудећи играчима узбудљиво искуство путовања кроз тамнице у смртоносном свету Етерре. Са објављивањем на ПЦ-у преко Стеам-а, многи играчи се питају да ли се Ласт Епоцх може играти на преносивом Стеам Децк-у. У овом чланку ћемо истражити могућности и ограничења играња Ласт Епоцх на Стеам Децк-у.

Играње Ласт Епоцх на Стеам Децк-у: Перформансе, подршка контролеру и ограничења

Играње Ласт Епоцх на Стеам Децк-у

Да, могуће је играти Ласт Епоцх на Стеам Децк-у. Ласт Епоцх је доступан на ПЦ-у преко Стеам-а, а играчи који су га тестирали на Стеам Децк-у су пријавили да ради добро, иако са неколико недостатака.

Перформансе

Играчи су открили да Ласт Епоцх може да достигне 60 ФПС на Стеам Децк-у када користе смањена подешавања графике и мању резолуцију од 1152к768. Игра ради глатко са овом брзином кадрова, а неки играчи чак више воле да играју АРПГ на Стеам Децк-у.

Ако сте вољни да жртвујете брзину кадрова, можете повећати подешавања графике или мало повећати резолуцију на 30 или 45 ФПС.

Подршка за контролер

Један велики недостатак са којим су се играчи сусрели је недостатак подршке контролера на Стеам Децк-у. Тренутно, играчи не могу да користе контроле Стеам Децк-а ни у једном менију, тако да је за навигацију потребан миш. Међутим, очекује се да ће боља подршка за контролер бити доступна у предстојећем ажурирању 1.0.

Закључак

У закључку, Ласт Епоцх се може играти на Стеам Децк-у, пружајући играчима прилику да уживају у игри у покрету. Иако постоје нека ограничења, као што је потреба за мишем за навигацију и тренутни недостатак подршке за контролер, игра добро ради на Стеам Децк-у са смањеним графичким поставкама. Како програмери настављају да побољшавају игру, вероватно је да ће ова ограничења бити решена у будућим ажурирањима. Дакле, ако сте обожаватељ Ласт Епоцх и поседујете Стеам Децк, покушајте и искусите свет Етерре где год да кренете!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости