Новости

October 30, 2023

Играње Цоунтер-Стрике на Мац-у: ЦС2 доступност и ажурирања

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserMilica PetrovićLocaliser

Док већина играча доживљава Цоунтер-Стрике на Виндовс-у, до ове године многи играчи су и даље бирали да играју Цоунтер-Стрике на Мац-у. Сервери игре су подељени између оперативних система, тако да су на срећу базе играча дељене, а не одвојене.

Играње Цоунтер-Стрике на Мац-у: ЦС2 доступност и ажурирања

Игра је и даље добијала ажурирања за Мац верзију до издавања ЦС2, што се не може рећи за сваку игру на платформи. Играчи су чак добили и најновију операцију, Оператион Риптиде, на Мац верзији. Једном заувек ћемо одговорити на питање – да ли можете да играте Цоунтер Стрике 2 Мац верзију?

Играње ЦС2 на Мац-у

Почнимо са лошим вестима овог пута: тренутно не постоји Цоунтер Стрике 2 Мац порт.

Цоунтер-Стрике на Мац-у је био могућ због ниских системских захтева игре. Како брзина кадрова остаје важан део игре, нећете наћи много Мац рачунара у конкурентном Цоунтер-Стрике-у. Упркос томе, игра је функционисала прилично добро на већини Мац рачунара из последње деценије. Можете да проверите да ли је ваш Мац могао да покрене игру из минималних системских захтева у наставку.

Валве још није потврдио да ли ће ЦС2 бити доступан на Мац-у. Бета позивнице су слате само Виндовс играчима, али за то може бити много разлога. Претпостављамо да ће бити доступан у неком тренутку након првобитног издања Виндовс-а.

Валве је генерално подржавао играње игара на Мац-у, тако да би било прилично изненађење да то престане. Међутим, недавно је Валве најавио да је опција рефундирања уведена за Мац играче, тако да то не слути на добро.

Зашто Цоунтер-Стрике на Мац-у није био популарнији?

Не постоји један конкретан одговор за ово. Валве је подржао Мац верзију, тако да они који желе да играју, могу. Међутим, Мац рачунари се чешће користе у друге сврхе осим за игре. На пример, музичка продукција и уређивање видеа су изузетно уобичајени на Мац-у, са хардвером прилагођеним тим задацима.

То је углавном демографско питање. Они који могу да приуште Мац, често могу да приуште и наменски Виндовс рачунар за игре, где је много смисленије играти Цоунтер-Стрике за много лакше искуство.

Да ли је Мац добио свако ажурирање за Цоунтер-Стрике?

До сада, да. Мац играчи су имали приступ истом садржају који су имали и Виндовс играчи и били су стављени у ред у игрицама за проналажење партнера. Ово је задржало доследност широм света и омогућило Мац играчима да остану у потпуности у току.

Најновије вести

Оптимизујте своју игру ВАЛОРАНТ помоћу Фунни Цроссхаир-а
2023-11-26

Оптимизујте своју игру ВАЛОРАНТ помоћу Фунни Цроссхаир-а

Новости