Новости

February 14, 2024

Изазов убијања смртоносног причвршћивања испод цеви МВ3: савети и проблеми

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Нови изазов у ​​другој сезони Модерн Варфаре 3 захтева од играча да буду креативни у Гунсмитх-у. Изазов, који је део друге недеље друге сезоне, тражи 20 убистава оператера помоћу „смртоносног додатка испод цеви“. Међутим, изгледа да постоји проблем са изазовом који се тренутно не прати правилно.

Изазов убијања смртоносног причвршћивања испод цеви МВ3: савети и проблеми

Шта је смртоносни додатак испод цеви у МВ3?

У МВ3, смртоносни додатак испод цеви се односи на било који додатак за оружје у Гунсмитх-у који је опремљен у прорезу Ундербаррел и који може да убије. Ово укључује додатке као што су сачмарице испод цеви, бацачи пламена испод цеви, па чак и моторна тестера са подножјем ЈАК Лимб Риппер. Важно је напоменути да се други додаци испод цеви као што су ручке неће рачунати у изазов.

Смртоносни додатак испод цеви МВ3 убија изазов, а не праћење

Тренутно постоји проблем са праћењем недељног изазова у МВ3 мултиплаиер-у. Многи играчи су известили на друштвеним мрежама да изазов за откључавање ЈАК Лимб Риппера не рачунају убиства коришћена са смртоносним наставком испод цеви. Следгехаммер Гамес још увек није признао проблем, али изгледа да утиче на више играча.

Како убити смртоносне привржености испод цеви у МВ3

Када се проблем реши, постоји неколико додатака који би требало да се рачунају у смртоносне убице прикључка испод цеви у МВ3. То укључује Цорвус Мастеркеи, КЛ40-М2, Бурров 500 Дрилл Цхарге и ЈАК Пурифиер бацач пламена. Ови прилози се могу наћи на већини јуришних пушака. Важно је напоменути да се ова убијања морају извршити препорученим оружјем у Гунсмитх-у иу мултиплаиеру против других играча (оператора), а не против ботова.

Ако изазов захтева убијање помоћу самог додатка, препоручује се да користите доњу цев бацача пламена Цорвус Мастеркеи или ЈАК Пурифиер у Хардцоре режимима за лакше убијање.

Закључак

Иако изазов за постизање смртоносног убијања причвршћивања испод цеви у МВ3 тренутно може имати проблеме са праћењем, када се проблем реши, играчи могу да користе различите додатке да заврше изазов. Пратите нас за више информација када програмери признају проблем.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости