Новости

February 13, 2024

Израда брода Самбук: доминирајте морима уз разорну ватрену моћ

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Брод Самбук, такође познат као Пироманац, је крајњи циљ за крај било ког капетана брода у Лобањи и костима који жели да запали море.

Израда брода Самбук: доминирајте морима уз разорну ватрену моћ

Добијање Самбук нацрта

Да бисте стекли нацрт Самбука, прво морате да достигнете чин Разбојника, други највиши ранг у игри. Када постигнете овај ранг, можете купити нацрт на Хелм'с Блацк Маркету за 5.000 комада од осам. Јанита Нара, конобарица у Ле Монт Мует у Саинте-Анне, ће вам продати нацрте ако имате потребне Инфами и новчиће.

Израда Самбука

Када добијете нацрте, биће вам потребни следећи материјали за израду Самбука:

  • 15 Греенхеарт Планк
  • 15 Магнетит Ингот
  • 12 Роселле Тканина
  • 4 Дрвени катран
  • 4 Зупчаник
  • 2 Торзиона опруга
  • Јегуљина канапа
  • 12.000 сребра

Воод Тар, Цогвхеел и Торсион Спрингс могу се опљачкати и опљачкати са бродова и насеља Ле Цомпагние. Када прикупите све потребне материјале, посетите бродског мајстора да сагради свој Самбук.

Да ли је Самбук вредан тога?

Ако уживате у борби из близине и наношењу огромне штете, онда је Самбук дефинитивно вредан тога. Његов перк Сцорцхед вам омогућава да нанесете 5000 штете од горења када примените ефекат пламена на непријатељски брод, а сви бродови који су у пламену добијају 30 процената повећану штету. Поред тога, Самбук има више отвора за оружје, пет слотова за намештај и може бити опремљен оружјем у свим главним слотовима. Међутим, има слабију снагу трупа у поређењу са другим ДПС бродовима.

У закључку, брод Самбук је застрашујући брод који награђује веште капетане својом разорном ватреном моћи. Добијањем нацрта и прикупљањем потребних материјала, можете направити овај брод и доминирати морима у Лобањи и костима.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости