Новости

February 15, 2024

Исправљање грешке у потрази за Иммортал Емпире у прошлој епохи: Брза решења за повратак на прави пут

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Увод

У последњој епохи, већина задатака је једноставна и може се завршити без икаквих проблема. Међутим, постоји једна мисија која се зове Потрага за Иммортал Емпире која има грешку која спречава играче да је заврше. На срећу, постоји неколико решења за поправку ове грешке.

Исправљање грешке у потрази за Иммортал Емпире у прошлој епохи: Брза решења за повратак на прави пут

Сусрет са бубом

Када се играчи сусрећу са грешком у потрази за Иммортал Емпире, то се обично дешава након разговора са Изгнаним Сеером. Уместо борбе, ништа се не појављује, што доводи до тога да играчи лутају по области у потрази за решењем.

Решавање грешке

Постоје три главна начина да поправите грешку у потрази за Иммортал Емпире у Ласт Епоцх:

  1. Пређите на следећу област на мапи, Пали торањ. По уласку у ову нову зону, потрага за Иммортал Емпире ће се аутоматски завршити.
  2. Вратите се у област претходног шефа и поново се борите са њима. Неки играчи су пријавили ово као радну исправку на Реддит теми која расправља о напредовању кроз потрагу Иммортал Емпире.
  3. Ако решења у игри не функционишу, покушајте поново да се пријавите. Познато је да рестартовање Ласт Епоцх три или четири пута решава грешку у потрази за Иммортал Емпире.

Додатна разматрања

Вреди напоменути да су неки играчи исправили ову грешку тако што су се придружили другим забавама Ласт Епоцх. Међутим, три горе поменута решења требало би да буду довољна да се вратите на прави пут. Поред тога, важно је да проверите статус сервера игре пре покушаја било каквих поправки, јер други елементи такође могу бити погођени када сервери Ласт Епоцх не раде. Ако сервери не раде, мораћете да сачекате да их Елевентх Хоур Гамес врати на мрежу.

Закључак

Ако наиђете на грешку у потрази за Иммортал Емпире у Ласт Епоцх, не брините. Пратећи горе наведене кораке, можете брзо да решите проблем и наставите своје путовање у игри.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović

Најновије вести

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?
2024-04-13

Мега Инцинероар: промена игре или такмичарски промашај?

Новости